Arama sonuçları: *

• Users: Era.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Era.

Rs 232 Gender Changer ile Null Modem Aynı Mıdır?

Bir DB9 RS-232 Null Modem Adapter deneyin. Ucuz bir adaptördür ve iki taraf da DTE ise sorunu çözer diye ümit ediyorum.
  2. Era.

Ekran Kartı ve Ram İkinci El

En iyisini yaparsın. Neme lazım aldığın ikinci el mal arızalı çıkarsa aşırı başın ağrır olan parana olur. En azından sıfır ürünlerin garantisi oluyor. Bir defasında GamingGenTR'den hazır sistem almıştım. Oyunların da FPS drop yiyordum. Servise yolladım tüm parçaları yenisi ile değiştirdiler...
  3. Era.

Hangi Masayı Almak Daha Mantıklı Setup İçin

İkea sanıldığı gibi kaliteli ürünler yapan bir firma değil. Ürünleri genel olarak suntadır. Fiyat genellemesi ile bakarsak ikisi de aynı kalitelerde ürünlerdir.
  4. Era.

RX 9070 XT Ler Neden Pahalılaştı?

Bak sana net bilgi olarak veriyorum düşecek diye beklersen 5k daha pahalıya alırsın.
  5. Era.

Hangi Masayı Almak Daha Mantıklı Setup İçin

Görüntü olarak ikincisi daha iyi geldi bana. Ama o da renklerine göre beyaz uyuyorsa yada üstüne koyacağın sistemle beyazda olur. Yani odana göre hangisi uygunsa onu ol. Bu fiyatlara da çok kaliteli ürünler olduğunu düşünmüyorum haberin olsun.
  6. Era.

Ekran Kartı ve Ram İkinci El

Bu zaman kadar aldığım ikinci eller hep zort çıktı. Ben ikinci el parçalara çok güvenemiyorum yaa.
  7. Era.

Bu Bilgisayar Sizce Kaç Para Eder?

Toplam ikinci el değeri yaklaşık 60.000-70.000 TL falan olur. Sıfır toplama karşılığı ise 75.000–90.000 TL falan eder.
  8. Era.

Oyun Önerisi Lazım Yardım Ederseniz Sevinirim

Last of Us part1 oynayıp 2'yi oynamamış olman garip. Acaba yazmayı mı unuttun?
  9. Era.

Bilgisayar İçin Superbox

Allah superbox'a muhtaç etmesin :hoba:
  10. Era.

Çözüldü✓ Monitör Ekran Git Gel Yapıyor Neden

Kabloda sorun olabilir yada giriş portundan kaynaklı olabilir.
  11. Era.

Sistem Topladım Olmuş Mu?

Anakart, ram ve SSD değişirse daha iyi olur kanka. Kasada iyi değil ama öncelik kasa değil.
  12. Era.

Bilgisayar İçin Superbox

Ama işte o da benim gibi bahtsız bedevi. Kardeşimizin benim gibi bulunduğu bölgede kablolu internet alt yapısı yokmuş. Yani ya hayatından interneti çıkartacak yada mecburen superbox kullanacak :D
  13. Era.

Mobil Klima Alınır mı?

Beko klima bana sorarsan çöp bir klima. Bu işi en iyi yapan Mitsubishi Electric, TOSHIBA ve DAIKIN klimadır. Bu üç markanın fiyatları genel olarak hep aynı civarlarda yer alır. Fakat sana bir önceki yazımda belirttiğim gibi DAIKIN klima şu anda indirimde. 12.000BTU klima 40.000TL. Bu fiyata...
  14. Era.

Bilgisayar İçin Superbox

Bir arkadaş biraz önce yine buna benzer bir konu açmış. PC yada telefonla alkası olan bir durum değil. Superbox bölgenin yoğunluğu, baz istasyonun sana ne kadar uzak yada yakın olması, havanın rüzgarlı yada yağmurlu olması gibi nedenlerden değişkenlik gösterebilir. Burda ki kullanım amacın...
  15. Era.

Mobil Klima Alınır mı?

Kanka eğer bitmediyse DAIKIN klimalarda indirim var. 9000BTU olanlar 36.000TL - 12000BTU olanlar 40.000TL. Bu fiyata DAIKIN gibi bir klima almak varken başka markalarda hiç havanı alma. Bu arada bana kalırsa tarışmasız en iyi üç klima markasında birisi DAIKIN klimadır. Diğer klimalardan ayrı...
  16. Era.

Parçalarım 5080e Darboğaz Yaparmı

7800X3D ile ne 5070 Ti'da ne de 5080'de ciddi bir darboğaz yaşamazsın. Anakart ve SSD de sorun çıkarmaz. Sadece 5600 CL46 RAM biraz yavaş; 6000 CL30 olsaydı daha ideal olurdu ama bu ekran kartını almanı engelleyecek veya büyük performans kaybı oluşturacak bir durum değil.
  17. Era.

Öneri Lg Mönitör'mü Yoksa Asus Mu?

Kanka kesinlikle LG al derim.
  18. Era.

PC Toplama: Parça Parça mı Hazır Sistem mi?

İtopya, Gaminggentr gibi yerlerden indirimde hazır sistemler oluyor onları almak daha mantıklı geliyor bana. Ayrıca bir sorunda serviste veriyorlar. Ama ayrı ayrı her parçayı çok ucuza bulabilme ihtimalin olursa bu seçenekte mantıklı. Önce kendin topla bakalım fiyat ne tutuyor. Sonra hazır...
  19. Era.

Yardım Turkcell 5G Superbox Yardım

Yok kanka bildiğin normal insanım 😄 Bende superbox kullandığımı yazımda belirtmiştim. Ben şu anda mecburiyetten superbox kullanıyorum ama daha öncede yine benzer sebeplerden superbox kullanmak zorunda kaldığım için yaklaşık olarak 4-5 sene gibi bir deneyimim var. Ayrıca klavyeden yazı yazmak...
  20. Era.

Bir Sorunla Karsılastık

-RAM'leri tam oturttun mu? Bilgisayarı kapat. RAM'leri çıkarıp tekrar yerine sıkıca oturt. Mandalların tamamen kapandığından emin ol. Çift ram kullanıyorsan yerlerini değiştir. -Eski RAM'i takıp dene. Eski RAM ile sorun tamamen kayboluyorsa yeni RAM veya ayarları kaynaklıdır. -XMP/EXPO açıksa...
Geri