Arama sonuçları: *

• Users: furgie
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. furgie

Kasa İçin Fan Önerisi

yeni pc aldım hazır gelen kasanın fanları frgb onları değiştirmek istiyorum güzel fp beyaz renk argb fan önerir misiniz 1 tane egzoz 3 tane de kasa önü için
  2. furgie

Yeni Sistem Aldım Test Sonuçları

cinebenchte multi thread googleda 3500 falan cıkıyor benımkı 3180 normal mi
  3. furgie

VKde yaptım 15 dk fps 145 148 arası değişiyordu %100 kullanımda max 74 derece vram sıcaklık max 66 kullanım %15
  4. furgie

GLde mi yapayım VKda mı
  5. furgie

15dk sonucu goreceğim değerler nasıl olmalı ve cinebench değerlerim nasıl
  6. furgie

Selamlar itopyadan yeni sistem aldım bugün açtım sistemi cinebench ve furmark testleri yaptım aşağıya değerleri yazıyorum sizce her şey normal mi görünüyor. Sistem:Ryzen 5 5700f Rtx 5060 16 gb 6000mhz cl36 ram CINEBENCH Multi Thread max sıcaklık 80 hız 4.8 ghz puan 3180 Single Core 0...
  7. furgie

Yeni Bilgisayar Ayarları

bunları yapacam zaten ekstra yapmam gereken bilmediğim şeyler var mı diye yazdım
  8. furgie

Yeni Bilgisayar Ayarları

Sa yeni itopyadan pc aldım bugün geldi yapmam gereken olmazsa olmaz ayarlar var mı ya da testler
  9. furgie

Hangisi Sistem Sizce Arada Kaldim

ekran kartı ne
  10. furgie

sadece 245kf 7500f den çok daha iyi yorumu geldi sadece onu tartışıyorum ben:) 1782058146 intelin o performanslara çıkacak bir işlemcisi bile yok zaten fanatik intelci olsan nolur xd
  11. furgie

ben olsam anakartın b650mr yapardım zaten
  12. furgie

ayrıca ben gamer gendekini alsın demiyorum sadece işlemcileri kıyasladım ben de vatandakini almayı düşünüyordum işlemcisini beğenmediğim için almadım
  13. furgie

Manyetik, Tok Sesli Klavye Önerisi

Ajazz aldım sesi gayet tok ama yeni aldığım için performansı hakkında bir şey diyemicem
  14. furgie

araştırmadığımı kim söylüyor attığın fps videolarındaki diğer bileşenlere de bakmak lazım ben de bu sıralar pc arayışındayım daha 2 gün önce 5070i 16gb ramle hem 7500fte hem de 245kfde denedim daha yüksek fpslere çıkıyor ve dalgalanma daha az öncesinde de dediğim gibi online oyunlardan...
  15. furgie

sana mı soracam yorum yaparken? ayrıca söylediğin şeylerle de dediğimi doğrulamış oldun ben de zaten hem daha az fps alacak hem de yükseltmesi amd kadar iyi değil dedim alık mısın
  16. furgie

7500f işlemci online oyunlarda daha fazla fps veriyor ayrıca yükseltmeye daha müsait 245kf daha iyi değil
  17. furgie

Akvaryum Kasaya Geçiş

önerebileceğin hava akışı iyi akvaryum kasa var mı max 5k psusuz
  18. furgie

Akvaryum Kasaya Geçiş

anakartım MSI B450M PRO-VDH MAX.5V 3 ping argb başlığı yok sanırım sorun olmaz mı
  19. furgie

Akvaryum Kasaya Geçiş

m atx
Geri