Arama sonuçları: *

• Users: scholmes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. scholmes

Yazılım için Mac ve ya Windows

50k ya kadar çıkarım ama windows için 37klık 4060 100w bir pc buldum. M4 chip de 45 k
  2. scholmes

Yazılım için Mac ve ya Windows

Beyler derslerim için laptop alıcağım fakat 2 tane c# dersim bulunmakta. Windows form App falan yazarken mac kullanmak sıkıntı yaratır mı? Çoğu developer Mac kullanıyor fakat ilerde bana c# ve ya alaklı bir şey geliştirirken bana sorun çıkarmasını istemiyorum.(Ayrıca windows kurmak vs) Mac’e...
  3. scholmes

İşlemcim için kule tipi soğutma ve kasam için fan seti arıyorum

evet onu gördüm şimdi daha uygunmuş. Kasa fanı kontrolcü ile mi renk değiştiriyor yoksa uygulaması mı var çözemedim.
  4. scholmes

İşlemcim için kule tipi soğutma ve kasam için fan seti arıyorum

Beyler r5 5600 işlemcim var ve sıvı soğutma'yı gereksiz buluyorum bu yüzden kule tipi soğutma bakıyorum önerilerinize ihtiyacım var ve ayrıca malesef kasamın 1 fanı kısa devre yaptığı için devre dışı bıraktım birde fan setine ihtiyacım var. benim bakıp almayı düşündüklerimin linkini bırakıyorum...
  5. scholmes

ea app rezaleti doğrulama kod yollamıyor (verification code)

dostum ea help in sitesinde online supporta bağlanmaya çalışıp kod gelmediğini söyle sana ekstra bir email daha kaydeticekler kod oraya gelicek ama online supporta ulaşmak biraz sıkıntı sakın spama düşme.
  6. scholmes

2 gündür çözüm üretemediler ne spama düşüyor ne tanıtımlara malesef.
  7. scholmes

2 gündür e postama doğrulama kodu gelmiyor her şeyi denedim. Bir türlü alamıyorum kodu. EA Help bana e posta attırıyor durumla ilgili ulan zaten e posta alamıyorum niye cevabını e postadan atıyorsunuz. Online desteğe hiç bir türlü erişim sağlanamıyor gerçekten çıldırmak üzereyim 30 milyon...
  8. scholmes

Trendyol Dualsense aldım orjinal mi emin olamadım.

ilgilenen herkese teşekkür ederim ps5 koluyla karşılaştırdım aynılar sanırsam boşuna kurulmuşuz :D
  9. scholmes

2300 tl ye aldım.
  10. scholmes

Aygıtı tanıdı güncellemeyi de yaptım bir problem çıkmadı. 1695212311 evet bir kaç yazı yeri dışında her şey aynı.
  11. scholmes

dualsense x denen bir uygulama vardı onu aldım ve evet güncelleme var yazıyordu.
  12. scholmes

İnternette baktığım kadarıyla arka taraftaki yazıların bir çok çeşidi var nerden alındığına göre vs değişiyormuş. Sadece bende bir iki logunun yeri değişik. Bir bakarsan çok sevinirim.
  13. scholmes

Trendyoldan dualsense aldım.(Direk trendyolun kendisi marketPlaceden) Ürün ithalatçı garantili olduğunu biliyorum. Kutu açılmıştı ve kontrol edilmiş bandrolü vardı üstünde. CFC-İd falan var . Triger ve vibrition falan da var ama hala emin olamadım.
  14. scholmes

PowerBoost Kasa Fanı Sorunu

İtopyadan almış olduğum sistemde powerboost kasa vardı o zaman değiştirememiştim. Sistemi daha kullanmaya başlayalı 5 gün olmuştu dün en üst fan ve kontrolcü kısa devre yaptı. İnternetten araştırdığımda bu markanın bütün kasalarında fanların kronik olduğunu gördüm gerçekten dünyanın en rezil...
  15. scholmes

18K Sistem Önerisi (Nvdia)

Daha uyguna ti ve 1tb ssd alınıyor pek mantıklı gelmedi açıkcası.
  16. scholmes

3-4k monitör önerisi

https://www.trendyol.com/lenovo/g24-20-23-8-0-5ms-144hz-hdmi-display-amd-freesync-premium-wled-ips-gaming-monitor-66cfgac1tk-p-338525071 dostum bende bu monitörü almayı düşünüyorum bakarsın
  17. scholmes

İlerde 3060ti ile zaten (2 ve ya 3 yıl için konuşuyorum) ultra grafıkşerde oyun oynamayazsın ki kanka giriş seviyesi bir ekran kartı budget bir kart o yüzden yaşaycağımıda düşünmüyorum ki upgrade de yapabilirim ilerleyen senelerde🙂
  18. scholmes

haqqus’un sistemde windforce kullanmışlar o biraz daha az ısınıyor. Şuan o sistemi dediğim gibi ssd ve ram güncellemesiyle alabilirim gibi duruyor.
  19. scholmes

Bu sistemi gördüm. Ramleri Goodram 3600, Ssd’yi 1 tb yaptıktan sonra alınılabilir diye düşündüm(Sıvı Soğutma’da eklenebilir). Ama bütçem artıyor acaba daha iyisini toplayabilir miyim diye düşünüyorum. 1685186209 Eagle serisi sanırsam termal padlerinden dolayı biraz ısınıyormuş
  20. scholmes

15 k civarı hazır sistemler gördüm evet ama markaları kalitesiz anakartlar hala a serisi. Daha iyi ne toplanabilir?
Geri