Arama sonuçları: *

• Users: Tefnut
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim Mavi Erkek Jeanler 999 TL

Benim gibi boomer tayfa Hunter alsın. Klasik boru paça.
  2. T

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

9060xt 16gb lar 17-18 lerden satıldı evet ama maalesef o günler mazide kaldı:( Uzun süre sapphire pulse modelini kullandım bir sorun yaşamadım. Asuslarda kronik bir sorun varsa bilemiyorum..
  3. T

23 küsür https://www.amazon.com.tr/dp/B0BYZFH47F?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
  4. T

❌İndirim Bitti! Edifier M60 Compact Masa Hoparlörü - Beyaz 7.019 TL (Amazon)

Almıycam, almamalıyım, almamak lazım...
  5. T

❌İndirim Bitti! NZXT N9 Z890 8000mhz(Oc) Ddr5 Lga 1851 M.2 Wıfı7 Rgb Beyaz Atx Anakart 9098 Lira

Açma kapama tuşlarını ve led göstergeyi niye aşağıya koymuşlar arkadaş. Olası bios-sürücü handikapını göze alıp almaya niyetleniyorum ama sırf bu saçma dizayn yüzünden vazgeçiyorum!
  6. T

🔥İndirim Haluk Aydın Kuruyemiş Süzme Dağ İncir 1 Kg | 503 Lira

Kuru incir seymeyenle arkadaşlık kesilir, net!
  7. T

En son pulse 9070 görüştüm bir iki hafta önce, ondan beridir 5080 dışında kart denk gelmedi veya ben görmedim.
  8. T

🔥İndirim Edifier M90 13.999 TL (4 Taksit + Amazon Satıcı)

Benim yavru geldi, sıfır kapalı kutu. Puandı, kupondu derken 9 liraya m90 almış olduk, paylaşan arkadaşa tişikkirlir:)
  9. T

❌İndirim Bitti! Trendyol 2500/300 Genel İndirim Kodu

Kod çalıştı bende
  10. T

Tamamen paşa gönül meselesi. Ayrıca eli yüzü düzgün 5.1 sistem fiyatları da yerinde durmadı bu 4-5 senede.
  11. T

AI ablaya sorarsanız uzun uzun anlatıyor:) Edifier M60 hoparlörünüzü Focusrite Scarlett 2i2 Gen4 ses kartınıza bağlamak için 2 adet 6.35 mm (1/4 inç) TS Jack -> 3.5 mm TRS (Aux) Stereo Splitter Kablo (yollayıcı/ayırıcı kablo) almanız gerekir. [1, 2] Bu kablo piyasada genellikle "İki adet Büyük...
  12. T

Aslında beyaz s300 peşindeydim, o da 11Bine düşmüş. Evde kitaplık yanında eski tip retro radyo görüntüsüyle güzel durur diye plan yapmıştım. Yine hedef saptı:)
  13. T

Bu nethouse un sattıkları dist garantilidir inş. Herhangi bir not göremedim:(
  14. T

Şeytan dürtüyor yine:) Majority d80 bile fazla geliyorken sırf beyaz diye alasım var:) ...Aldım
  15. T

🔥İndirim Sahibinden İndirim Kodları

Bu devirde sarı siteden bir şey satmak iyi cesaret valla. Milletimiz baya maceraperest:)
Geri