Arama sonuçları: *

• Users: Dorske
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Dorske

Aula Leobog Seiya (Star Vector) Mekanik Klavye Switchi 100 Adet 873tl (Kuponlar Aktif)

Temu kapatıldığından beri kalbimin keycap tarafı büyük hasar yedi, büyük bir boşluk var o tarafta. bir gün yurt dışı geri açılacak ve o 200tl 300tl eden plastik krallara geri kavuşucam
  2. Dorske

Aula Leobog Seiya (Star Vector) Mekanik Klavye Switchi 100 Adet 873tl (Kuponlar Aktif)

cehennem hayır bu fiyat ne lan. bu fiyata daha iyisi bulunamaz mıydı ya
  3. Dorske

O mükemmel ötesi 500tl aula klavye zamanında bütün çevreme pcsi olmayana bile aldırdım. 500tlye daha iyisini bulmaya imkan yok bence, bir mucize olmadığı sürece de aulayı geçebilecek kadar ucuz bir klavye göreceğimi düşünmüyorum.
  4. Dorske

Evet ya bende zamanında öyle keycaplere sarmıştım, evde şuan 8-9 çeşit o türden var, ışık geçiren yaklaşık bi 12 felandır galiba. temu zamanında kendimden geçmiştim keycap alırken
  5. Dorske

keycapın tanesi mi yoksa set mi 300 500? 300 500 güzel bir şey varsa atarım cebime
  6. Dorske

Işığı geçirmiyorsa valla artık dayanamıyorum böyle keycaplere. geçiriyor olsa bile çok renkli be hocam, benim full siyah pembe sisteme pek uymaz gibi ddfnmgkjlfdnmg
  7. Dorske

Şöyle temu zamanı gibi ucuza keycap satılmıyor mu ya 500 700'e güzel bir şey atalım cebe.
  8. Dorske

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 500/200₺ İndirim (21 Haziran)

enis krala ve sana teşekkürlerimi sunarım, 3 dönerle bakışıyorum şuanda ne yapsak diye.
  9. Dorske

Max 2k Wireless Mouse Önerisi.

Fps oyunlarıyla aram yok, fingertip claw arası tutuyorum. şarjı uzun süre gitsin görünümü güzel olsun yeter. 1k hz'nin üstüne çıktığımı hatırlamıyorum bile.
  10. Dorske

❌İndirim Bitti! Razer Blackwidow V4 X Minecraft 3999₺🔥🔥🔥

Büyük minecraft sevdalısıyım ama şu klavyeyi alacak insan tanımıyorum ya. Ne kadar iğrenç gösterebilirlerse göstermişler resmen
  11. Dorske

Sizce Elit Müzikten mi Almalıyım Yoksa Trendyol Mu?

Fifine H6 alıcam ama emin olamadım, elit müzikte ambalaj açıldığı gibi iade kabul edilmez diyor. trendyolda ise hiç bir şey demiyor ambalaja dair. arada 600tl fark var resmen, elit müzik güvenilir ve müşteri hizmetleri kolay ulaşılabilen bir yer mi?
  12. Dorske

Pc Upgrade Düşünüyorum

Hocam sıfır bilgi ama tahminimce ddr4 sisteme ağır gelebilir 9070xt
  13. Dorske

Termal macun konusunda yardım.

Hocam birde sizi bulmuşken sorayım, sizce 9070xt yanına işlemci olarak 7800x3d yakışır mı yoksa x3d'ye takılmadan başka bir işlemci mi bakayım? bu aralar işlemciye çok takılan oyunlar oynuyorum gücü yetmiyor r5 7500f'in
  14. Dorske

söylediğiniz bu değil mi? https://www.akakce.com/termal-macun/en-ucuz-thermalright-tf7-12-8-w-mk-2g-fiyati,1241130298.html ben bunu almayı düşünüyordum hangisi daha iyidir kalite vb, olarak...
  15. Dorske

ekran kartının garantisi varken onu değiştirmek mantıklı değil demişlerdi ondan dokunmayı düşünmüyorum, saedce işlemci için termal macun almayı düşünüyorum.
  16. Dorske

yani öyle aşırı fark etmiyorsa sıkıntı yok mx6 vb alabilirim, sadece oyun için kullanıyorum pcyi
  17. Dorske

tf7 dedikleriniz ne oluyor? peki işlemciden işlemciye değişiyormu mx mantığı? r5 7500f var şuanda
  18. Dorske

Termal macunlarda mx-4, mx-6, mx-7 gördüm tam anlamıyla ne fark ediyor bunlar, birde hangi markanın termal macunları alınır?
  19. Dorske

❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL

son membranım logitech'di ondan sonra aula aldım 500'e bir daha da yüzüne bakmadım valla ndjkgndfkljdfg
  20. Dorske

❌İndirim Bitti! Aula Win60 HE 1.362 TL

tek tekerlekli bisiklet vs f18 misali
Geri