Arama sonuçları: *

• Users: berkec34
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. berkec34

Gamegaraj hyper set 5070 alınır mı?

kullanan arkadaş olduğu için net bir şey diyemeyeceğim ama sorunsuz taktı çalıştırdı kullanıyor, ram 32 yaptı sadece ilave olarak.
  2. berkec34

Gamegaraj hyper set 5070 alınır mı?

aldık arkadaş geldi kurdu sorun yok
  3. berkec34

İnternet Hızlarınız Nasıl ?

Klasik türknet sağolsun 900 civarı d/u geliyor
  4. berkec34

Opel corsa 1.5 alınır mı

İstanbul gibi şehir içi kullanacağım diyoran belki zaten trafik oluyor hız yapamıyorsun sollama çıkamıyorsun. Ama bunun dışında ben şehirler arası yol yaparım sollamaya çıkarım dersen alma çünkü araç tam bir kanser rampa geliyorsun vites düşürmen gerekiyor sollamaya çıkıyorsun ağır vasıta senden...
  5. berkec34

Opel corsa 1.5 alınır mı

Sıfır olacak diyede 1.4 egea almayında sonra sinir krizi geçiriyor insan
  6. berkec34

Opel corsa 1.5 alınır mı

O paralara 1.2 golf leon da bulunur manuel c segment araba, corsa b segment manuele o para verilmez. Zaten benzinlilerde dizelle yakın yakıyor hemde daha sessiz bakımı daha hafif. 900-950 vermiyorsa uğraşmayın. otomatik corsa 1.2 de alınabilir bulursanız, güzel araç bi kayış yağlı kayış onuda...
  7. berkec34

900km Menzile Sahip BMW İ3 Tanıtıldı!

Birde aracı şehir içi maks yakıt yakarken hesaplayıp, elektrikli araçta kışın km azalmasını eklemeyip, yazın klimasıdır vs bunları eklemeyip ek olarakta belli hız üzerindeki tüketimden bahsetmemişsiniz. Şehir içi sabit 130 ile ben 5 şitreye düşerken benzinli araç kaç km gidebilir? Şehir içi bazı...
  8. berkec34

Peki örnek olması açısımfan kasko fiyatlarınıda karşılaştırır mısın? Misal tesla ve toggta 50-60 larda olan kasko o da kademe yüksek ise, normal araçlarda 15-20 maks yani aradaki fark kadar yakıt maliyeti olmuyor
  9. berkec34

Elektrikli araç alınmaz bence ülkemiz için hala erken, mtv si yüksek sigorta kasko yüksek. Eğer evden şarj durumu yoksa fosil yakıt ile farkı yok aynıya denk geliyor. Bayram geliyor memlekete arabayla giderken şarj istasyonlarına dikkat edin, bayramlarda sıraya giriyorsun. Bence bizim ülkede...
  10. berkec34

🔥İndirim Ty'de Peşin Fiyatına 9 Taksit sistemler + sepette %7

https://www.hepsiburada.com/game-garaj-prime-s41-intel-core-i5-14400f-16gb-ram-1tb-ssd-rtx5060ti-16gb-120mm-sivi-sogt-freedos-oyuncu-oem-paket-pm-HBC0000D2O5LY...
  11. berkec34

Faceit Sürekli Hile Geliyor

adamın k/d düşük, zaten vurdugunu kafadan vurmuş bu hile belirtisi mi
  12. berkec34

Hazır toplama sistem önerisi var mı? 50k Bütçe

50k bütçe ile mümkünse vade farksız taksitli güzel sistem var mı alınabilir
  13. berkec34

53.5k TL'lik R5 7500F & RTX 5060 Ti sistemi 11k farkla revize etmeye değer mi?

Bu sistemi alacağına, gamegarajdaki 65k lık sistemi alsan monitördür vs satsan, gelen para ile sadece sıfı sogutma ve ram alsan bundan daha iyi bir sistemin olmaz mıydı? 1773619095 https://www.gamegaraj.com/oem-paketler/hyperset-rtx5070/ Bu sistem 65-66 dan satılıyordu yine gelir stoklara
  14. berkec34

Çözüldü✓ CS2 için hafif mouse önerisi

https://prosettings.net/lists/cs2/ listede aktif 20 den fazla oyuncu kullanıyor pulsarı, zywoo da onlardan biri tek tek özellik söylemek saçma zaten ama dediğim gibi o bütçelere çıkacaksanız bu 2 markada elinize uygun olanı almanız daha mantıklı bence
  15. berkec34

Çözüldü✓ CS2 için hafif mouse önerisi

o bütçelere çıkıyorsam bilindik markalardan alırdım zowie pulsar dan birini alın geçin ben pulsar alırdım
  16. berkec34

❌İndirim Bitti! Getir Büyük 12KG Ariel Deterjan 1TL

Tamam yerli markalarda o zaman aynı kampanyayı yapıp siyonistlerin ürün satmasını engellesin, kaliteli ürünü var ise sonra zaten fiyatını normale çeksede kullanıcı alışınca yerli ürünü bırakmaz almaya devam eder. Boş yapmayı bir bırakmadınız gitti.
  17. berkec34

2000-3000 arası mouse önerisi

Bencede güzel mouse, 3 üde sizi pişman etmeyecektir. Gaminggen de bakım yoksa wraitten alırsınız
  18. berkec34

2000-3000 arası mouse önerisi

tutuş şeklinizde önemli iki markanın da forumda oldukça fazla konusu var içeriklere bakın isterseniz. rawm es21 pro da bakabilirsiniz bu arada.
  19. berkec34

Golf 6 1.4 TSI Stage 1 İçin Ankara Mekan Önerisi

Aracın km yüksektir diye düşündüm yaşıda belli, ağır bakım yapılmış olsada daha detaylı bakılması lazım. sonrasında ekstra sorunlarda çıkarabilir. Birde 2cr nın sitesine girip bakınca çok ekstrem bir güç artışı olmayacak illaki fark edilir ama o riske girmeye gerek var mı bilemedim. Dediğim gibi...
Geri