benim IEM ile kıyasladım IEM de ses yüksek ama ayak sesleri tam anlaşılmıyor Bunda ses düşük ama ayak sesleri çok temiz belli.
Sesini yükseltmenin bir yolu var mı ?
Youtuber ve yayıncalara para verip gereğinden fazla ürünü/firmayı övdüren firma da var böyle reklam yapanda var bence bu konularda incehesap en iyisi diğer konularda bir sıkıntı var ise tartışılır orası ayrı
5 dk premiumsuz kaldım 1 şarkıya 3 reklam dayamışlar yavaş yavaş fiyatını da arttırıyorlar resmen insanlar direk premium alsın diye kullanıcıyı bunaltmaya çalışıyor eskiden daha düşünceliydi bunlar :D
kardeşim kaç tane sayfada paylaşılmış kimbilir kaç bin kişi denedi illa alanlar olacak alamayanlarda olacak o server kaç kişi yükünü kaldırabılır benim senden ekstra bir artım yok yada diğerlerinin o tür sitelere 3 mbps down/up ta girer 1000mbps te girer o kadar yük binince artık şansa kalıyor...
yok be
Böyle şeyler için bu kadar sıkma canını bu durumun böyle olacağı belliydi kaç kere 1 tl ürününde site çöktü sürekli bende geçen ürünü alamadım bunu alabildim ama neyin ne olduğunu bilerek denedim relax olun agalarım nasip