Arama sonuçları: *

• Users: rxsy
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. rxsy

Rehber Erkekler İçin Kişisel Bakım Rehberi

saç dökülmesine karşı olan şampuanı kullanan var mı iyi mi hali hazırda bioxc.inin sarımsaklı şampuanını kullanıyorum
  2. rxsy

Baba Koltuğu Tavsiye İstiyorum

3. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

perşembe günü gidince hareketlerin ismini öğreir yazarım sana hocam
  4. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

Anladım hocam peki dediğiniz gibi yapayım peki hocanın verdiği program iyi mi
  5. rxsy

Valorant Aimim Bozuldu

konudan bağımsız elon ney hocam
  6. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

aletlerin ismini bilmiyorum belki yaptıklarımdan biri omuz çalıştırıyodur ama bana söylemedi hiçö bu omuz diye program olarak şöyle yapsam nasıl olur pazartesi salı git çarşamba dinlen perşembe git cuma dinlen ve cumartesi git paazar dinlen bu şekil olsa olur mu yoksa 3 gün olmak zorunda mı...
  7. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

o zaman yarın gitmiyorum
  8. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

spora başlama amacım kilo almak kilo alırken de düzgün kilo almak istiyorum yağlı bir şekilde kilo almak istemiyorum şuan günde 5 öğün kadar yiyiyorum örneğin sabah 5 yumurta ve yarım ekmek spor sonrası pilav üstü et yanında bir tabak yoğurt sonra ailemle akşam yemeği yemekte ne varsa yemekten...
  9. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

@Lucky Luciano @BixiBlake hocam sizin tavsiyeniz nedir
  10. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

haftada 6 gün spor salonu açık şuan full body çalıştırıyo biraz alış ağırlık antremanlrına geçircem dedi şimdi ben 6 gün gideyim mi yoksa 4 5 gün mü gideyim
  11. rxsy

Bu Arabalar Hakkında Bilgi Topluyorum

şundan alıp kağıt toplamaya çıkıcaksın mis gibi
  12. rxsy

Spor Hakkında Sorum Var

Selamın aleyküm ben geçtiğimiz cuma günü spora başladım full body çalışıyorum şuan oradaki hoca öyle yapmamı söyledi İlk olarak göğüs artından sırt sonra farkı bir alette tekrar sırt sonra bacak iki farklı alette ardından biceps yine iki farklı alet son olarak triceps hocaya sordum hocam ben...
  13. rxsy

Spor salonuna kayıt oldum şimdi ne yapıcam

temizden kastın sağlıklı yağsız bi şekişlde olması demi
  14. rxsy

hocama ben kesinlikle ilerlemek istiyorum zayıf olmaktan bıktım teşekkür ederim alırım 1778258727 yemek yapmaya üşenen biriyim yemek yiyebiliyorum bir öğün 7 yumurta yiyebniliyorum ama sadece hazırlaamaya üşeniyorum
  15. rxsy

aynen tam senin aldığın gibi bcaa ne işe yarıyo biliyor musun
  16. rxsy

çok teşekkür ederim hoca gayet ilgiliydi gösterdi beslenme programı attı full body çalışcaz dedi belirli bir müddet ben sans söylicem dedi bcaaya gelirsek onu tavsiye etmediklerini biliyorum fakat 1100tl ye hem protein hem creatin almış olucam yoksa kullanacağımdan değil yani
  17. rxsy

hocam son yazdığıma bakabilir misin
  18. rxsy

hocam bugün gittim full body çalıştırdı bir göğüs 2 sırt 2 biceps 1 triceps 2 bacak ve 20 dk da koşdurdu bi koşuyu anlamadım ben bana bir etkisi olur mu kilo almak istiuyorum ben aletin ismini tam bilmiyorum koşu bandı değil şuna benziyodu hatta bundandı
  19. rxsy

tavsiye için teşekkür ediyorum hocam yua bu creatin saç döker mi 1778198810 https://proteinocean.com/fitness-paketi?Whey-Protein=%C3%87ikolata&BCAA%2B=Ye%C5%9Fil-Elma bunu alıcam iyi midri
  20. rxsy

Ets2 online haksız yere ban yiyorum

bu yaptığına ban atılmayacaksa neye atılacak acaba? bi perma iyi gider aslında
Geri