Arama sonuçları: *

• Users: liba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. liba

Yardım 630bin TL Bütçe Araç Önerisi

Fiat bravo bakabilirsin 1.6 multijet hem söylediğiniz araçlardan büyük hem parçası çok pahalı değil , motor 1.6 mutlijet zaten. Kullanıyorum memnunum bir sorunuz olursa cevaplayabilirim
  2. liba

1.3-1.5m Araba Önerisi

İsteklerine göre aradığınız araç bana direkt subaru levorg gibi geldi hocam düşünmez misiniz?
  3. liba

İki Araba Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Uzun süre kullanmayı düşünüyorsam Talisman 2 gömlek üst bi arabadır bence, size kalmış
  4. liba

800.000tl Bütçe ile İlk Araba Sizce Ne Almalıyım

800.000 TL'ye alacağı Lancer da Mazda da muhtemelen temiz ilanlar olacak çok başı ağrımaz ha her türlü yaşlı arabanın sorunu çıkacaktır, zaten bugün 1.3 egea da alsan sanayiye girebilirsin 24 yaşında ilk arbasını alacak gençlere de biraz farklı gözle bakın arkadaşlar. Herkes "masrafsız sorunsuz"...
  5. liba

800.000tl Bütçe ile İlk Araba Sizce Ne Almalıyım

Orta halli gulietta söylediğiniz arabalardan performans anlamında kat kat önde olacaktır. Görünüm göreceli ama görüntüsünün de fena durmadığını düşünüyorum. Şimdiden hayırlı olsun aracınız
  6. liba

Arabaya Hoparlör Takmak Yasak mı?

Yasak değil diye biliyorum, polis kapı döşemelerini söküp üzerindeki etiketin 1994'ten kalma olup olmadığını kontrol edeceğini düşünmüyorum :D Sorun olmaz bence
  7. liba

Sanayiye Gitmeden Önce Ne Bilmem Gerekir

Yani bir servet değil ama bir miktar paran gider doğrusunu yanlışını anlayana kadar ama sen daha gitmeden temkinli yaklaşırsan çokta bir şey kaybetmezsin facebook gruplarını aktif kullan başına bir şey gelmez zaten. Ustanın insafına kalmış bir durum biraz çok uzun zamandır tanıdığım ustalar...
  8. liba

Sanayiye Gitmeden Önce Ne Bilmem Gerekir

Tanıdığa gitme daha çok yerleştirme peşindeler , korkunun ecele faydası yok yanlışları göre göre doğruları öğreneceksin. Ustaların çoğu hiçbir cacıktan haberi yokmuş gibi düşün her şey daha anlamlı bir hal alıyor öyle olunca :D
  9. liba

İçinde Yatılabilecek Araç Önerisi.

Citroen C15 düşünebilirsin çok ucuz çok kolay karavan olabilir yılı seni üzmeyecekse kaç yıldır yollarda olan araba hiçbir sorun yaşamazsın ileride bende bir tane düşünüyorum :D
  10. liba

750k-1m Araç Önerisi İstiyorum

Yani corolla hakkında yorum yapmıyorum, araç hakkında süper bilgim var diyemem ama sorunsuz diye (!) şu japon arabalarının hepsinin piyasasının tillaha çıkarılma muhabbetini anlamadım. Eski kasa civicleri yeni kasadan pahalıya ilana girmeye başladılar. Konuya gelecek olursak 3-4 yaşında bir...
  11. liba

750k-1m Araç Önerisi İstiyorum

Bu paralara ailecek kullanılacak araba , piyasa arabası olması gerek diye düşünüyorum. Ben yine egea savunucusu gibi olacağım ama bence bu paraya Egeadan başka alternatif gerçekten yok, sevmiyorsanız bir şey diyemem ama 1 milyona yakın yada biraz üzerlerinde çok yeni model ve çok temiz bir egea...
  12. liba

Gravastar K1 Alınır mı?

https://www.trendyol.com/gravastar/mercury-k1-rgb-kablosuz-mekanik-gaming-klavye-ingilizce-q-stealth-black-p-1117926228?merchantId=107979&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme Ürün burada yorumlarınızı merak ediyorum tasarımını çok beğeniyorum, GravaStar Mercury X...
  13. liba

🔥İndirim İffalcon 50s55a 50 İnç 127 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Qled Tv

Karışık yükle demek sanırım :D
  14. liba

🔥İndirim İffalcon 50s55a 50 İnç 127 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Android Qled Tv

Bu bütçede 4k yerine full hd almak ne kadar mantıklı :unsure:
  15. liba

Hangi Aracı Tercih Etmeliyim?

Egea ismi üzerindeki algı kahvehane muhabbetine benziyor, egea dediğinde burnunu kıvırmayan bi elin parmağını gezmez ancak bence egea da bir o kadar iyi bir araçtır. 7 yıl kullandım periyodik bakım dışında herhangi bir sorun yaşamadım. Ben yerinde olsam egeayı tercih ederdim, city'e de bindim...
  16. liba

❌İndirim Bitti! Gratis Tüm ürünlerde %75 İndirim

08:30 başlıyor arkadaşlar
  17. liba

500 650 k genç işi araba önerisi

Bütçe biraz daha yukarı çıkarsa gulietta , bu seviyede temiz bir bravo bakabilirsin, dizeli de benzinlisi de güzeldir. Bakımlı araç almanı öneririm. Bu fiyatlara alacağın scirocco yada rcz çok hikayeli olur diye düşünüyorum.
  18. liba

🔥İndirim Lian Li Edge PSU 1200W 8.499 TL

Bu fiyata bu iyi değil mi ya ikilemde kaldım şimdi var mı farklı öneriniz?
  19. liba

Çektim bi tane, ileriye dönük yatırım olur benim gamepower psunun bağırmasından kafam şişti :D
  20. liba

https://www.incehesap.com/lian-li-edge1200-siyah-1200w-80-gold-atx-power-supply-g9p-eg1200g-bh00-eu-fiyati-76781/ Hangi kategoride tier listte bilmiyorum ama güzel indirimi var , Almayı düşünüyorum 4070ti 14700kf için daha güçlü bir power bakıyordum daha bilgili arkadaşları yoruma beklerim
Geri