Arama sonuçları: *

• Users: yunusemre.
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yunusemre.

Çözüldü✓ Gigabyte B850m Force Alınır mı?

Kasa işi tamemen zevkler ve renkler olayı zaten piyasadaki çoğu kasanın hava akışı iyi kabul edilebilir öyle dip bir model olamıyorsanız beğendiyseniz alın pazarlık deneyin 1789294092 Ben a21 plus tercih ettim 2k ya geldi masanın üstünde öyle çok yer kaplamasın ama güzel dursun falan istiyordum...
  2. yunusemre.

Yardım Msi B850 Plus 8307 TL Alınır mı?

wifi sız model: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1188312280.html wifi lı model: https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b850m-force-wifi6e-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,1302021144.html ben wifi tercih ettim fiyat farkı az ben...
  3. yunusemre.

olabilir hocam daha zamanım var belki onlar çıkınca 9800x3d ikinci elde ya da sıfırda uyguna gelebilir direkt o modeli tercih ederim
  4. yunusemre.

İ5 14600k veya Kf İçin Ddr4 Anakart Tavsiyesi

Bu anakartlar eski nesil ve d4 olmasına rağmen hala çok pahalıymış bence ikinci ele yönelin daha uyguna z serisi bile düşürürsünüz rahat z anakart ile belki direkt 14700kf falanda tercih edilebilir çok daha uzun ömürlü olur
  5. yunusemre.

Yüksek çözünürlüklü oyun pek oyanıyorım hocam genelde rekabetçi 1080p veya daha düşüğü bazılarında ve zaten şu an ryzen 5600 lü 32 ramli bir sistemim var o yüzden 7500e geçmeye değmez
  6. yunusemre.

bende 7800x3d denk getirmeye çalışıyorum ikinci elde uyguna
  7. yunusemre.

Yardım Msi B850 Plus 8307 TL Alınır mı?

ben b850m force wifi tercih ettim faz sayıları aynı yani aynı işlemcileri kaldırabiliyorlar 4 ram slotu var msi da kullanmayacağım ihtiyacım yok bide bence mforce un tipi daha iyi daha ucuz
  8. yunusemre.

güle güle kullanın hocam nasıl bir sistem kuracaksınız işlemci vs bende yakında kuracağım
  9. yunusemre.

Dostlar Sizce Bilgisayarımı Kaça Satmalıyım?

40 iyi bir ilan fiyatı ayrıca tek tek parçalayıp satarsanız daha yüksek fiyata satarsınız ekran kartıyla ssd 30 ediyor derseniz olmaz çünkü siz bunu sistem olarak satıyorsunuz o mantıkla bakınca 45 falan olur zaten ama o kadar etmez ddr5 sistemler oluyor o fiyatlara
  10. yunusemre.

ben 7k ya wifi modelini aldım ufak farkla wifi daha cazip geldi fiyatına göre sundukları bence alınması mantıklı kalıyor bide tasarımı çok iyi bence sadece usb girişi 5 tane ben klavye maus kulaklık kullanıyorum bide arada direksiyon etti 4 benim için yeterli bide zaten kasanın önündekiler var...
  11. yunusemre.

B650 veya B850 Anakart Önerisi?

ben b850m force wifi tercih ettim 7k ya denk geldi indirimde fiyatına göre bence verdikleri gayet iyi çok rahat x3d işlemciler kullanırsınız
  12. yunusemre.

AMD Ryzen 7 7800x3d'yi İade Edip 8000 TL Farkla 9800x3d Almaya Değer mi?

acelesi yok hocam yavaş yavaş topluyorum elimde zaten sistem var şu an
  13. yunusemre.

AMD Ryzen 5 7500x3d İçin Soğutucu Önerisi

hocam soğutucu yeter çok ısınıyorsa macunu yenileyin düzelir soğutucunun içinden çıkanı sürdüyseniz o dandiktir
  14. yunusemre.

AMD Ryzen 7 7800x3d'yi İade Edip 8000 TL Farkla 9800x3d Almaya Değer mi?

bence 8k lık bir fark yok zaten alacağınız fps yi monitörün hz i iki işlemcidede fps hzin hep daha üstünde olacak o yüzden gerek yok kaça aldınız geçen hafta 14 buçuklara kadar düştü bende alacaktım ayarlayamadım
  15. yunusemre.

Ddr4 Matx Anakart Tavsiyesi

bu alınabilir eğer fan vs argb kontrol edecekseniz asus un modelinde sanırıım argb vardı
  16. yunusemre.

Ddr4 Matx Anakart Tavsiyesi

kral 5600 gibi bir işlemci takacaksan en ucuzunu al geç
  17. yunusemre.

❌İndirim Bitti! Msi Mag Aa13 Beyaz ARGB Hava Soğutma 1070tl

4 borulu bu kurtarır herhalde ama sıcak çalışır en az 6 7borulu olsa daha iyi olur
  18. yunusemre.

700w Enermax Psu Alınır mı

indirimli fiyatını görmedim tercih edilebilir ozaman
  19. yunusemre.

700w Enermax Psu Alınır mı

1 yıldır kullanıyorum bazen günde 18 saat falan aralıksız çalıştığı oluyor hem kardeşim hem ben kullndığımdan 3 4kere elektrik kesilmişti bi sorun yaşamadım ben 1788954708 Hocam enermax 1000w modeli var hem o atx 3.1
  20. yunusemre.

A620 Anakart Rgb Nasıl Kontrol Edicem?

kasanın kapağını açın hocam belki vardır bakın anlamazsınız foto atın belki biz anlayabilriz
Geri