Arama sonuçları: *

• Users: alihan.exe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

İmei Kayıt Ücreti 20.000TL Oldu🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

OOOOHHHHHHHH! diyorum başka da bir şey demiyorum :)
  2. A

Bir Bilgisayardan diğer bilgisayara oyun aktarma

ethernet kablosu yöntemini deneyebilirsin. iki bilgisayarı ethernetle bağlayıp gönderebiliyorsun ama detaylarını unuttum. ethernet kablosu ile 2 pc'yi bağlama gibisinden aratmalar yaparsan bulabilirsin .
  3. A

Çözüldü✓ incehesaptan ürün aldım kırık cıktı

dostum nereden aldıysan direkt arayacaksın arada aracı falan olmadan. oraya buraya başvurmakla iş çözülmüyor çözülse de uğraştığına değmez. bayağı tepeden bakarak konuş biraz ileri geri davran %100 iade alacaklardır :)
  4. A

Çözüldü✓ i7 9700k - z390 aorus master - coreliquid 360r aşırı ısınma problemi

saçma diye nerede demişim? göstermezsen adam değilsin :) nispeten çok çok daha basit bir konunun daha çok yorum almasına değinip bunun da normal olabileceğini algılayıp yukarıda söyemişim zaten. egoist olan sensin. hadi yazma artık küçümsemek istemiyorum seni. anlamamak için bu kadar zorlayan...
  5. A

güzel kardeşim hoşuna gitmiyor ise önüne dön ve yürü. sana buraya gel de bana zorla yardım et diyen mi oldu. zaten şu mereti çözemez kimse bakıp da. belki bileni vardır dedik yani bir de takıldık eleştiri yaptık neymiş bu kasıntı :)
  6. A

haydi babacım sen daha yazma buraya valoranta dön çirkinleşme
  7. A

valla hocam ben yeniyim burada o yüzden bilemiyorum :) bir yardım isteyelim dedik azar yedik eleştiri yaptık diye :))
  8. A

ayrıca evet benim eleştirim hiçbir bilgisi olmayan insanların dahi basit mevzulara fikir belirtmesini içeriyor. kendi derdim en büyüğü diye bir şey dememişim bile. yani burada bir topluluk var ve bu topluluğun nelere daha yoğun şekilde yöneldiğine dair bir gözlem. bunu da eleştiri olarak...
  9. A

isteyen istediği yere yazabilir diyorsun, isteyenin istediği eleştiriyi yapmasına karşısın. ben de sana sormayacağım elbette neyi eleştireceğimi. burada bir yetkin var mı ? var ise karşılığı nedir diye sorayım sana. eğer böyle bir durum varsa insanlarla böyle iletişime geçmemeni tavsiye ederim...
  10. A

evet isteyen istediği yere istediği şeyi yazabilir bunda bir problem yok. nispeten daha daha önemli teknik detay gerektiren konular daha boş duruyor. bu bir eleştiridir. forum kullanıcıları daha basit konular üzerinde yorumlaşmayı seviyorlar sanırsam :) 1688737702 muhtemelen hocam benim de...
  11. A

termal macun erir mi sorusuna cevaplar yağarken buna hiçbir şey gelmiyor verimli bir forummuş teşekkür ediyorum 🤠
  12. A

merhabalar arkadaşlar iyi günler. normalde böyle sorunları çözebiliyorum ama bunu bir türlü beceremedim. başlıktaki üç arkadaş bana cehennem sıcağı yaşatıyor biosta dahi. bağlantıları doğru yaptığımı düşünüyorum. radyatör fanları cpu fan kısmına bağlı. önceden cpu-opt bölümüne bağlı idi yine...
Geri