Arama sonuçları: *

1. gebeş kaplunba

Ethernet kablosu bağlı ve internet var gözüküyor ancak internet yok

İnternet kablom bağlı ve internet var gözüküyor ancak hiçbirşeye giremiyorum telefonum internetini bağladığım gibi sorun çözülüyor
  2. gebeş kaplunba

ps3 teki hdd pc ye bağlama

bizde bir ps3 var ben bunun hdd sini çıkartıp pc ye bağlayıp oyun atıp geri ps3 e takabilirmiyim rpcs 3 yada başka bir şekilde
  3. gebeş kaplunba

emülator de sıkınıt yaşıyorum

merhaba ben bu gün rpcs3 indirip gad of war hd pkg dosyasını attım ancak bildiğiniz gibi rap dosyasız çalışmıyor oyunun rap dosyasını atabilecek varmı şimdiden teşekürler
  4. gebeş kaplunba

Rtx 4070 Ti süper vs Rtx 4070 ti arasındaki farklar

https://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-RTX-4070-Ti-vs-Nvidia-RTX-4070-S-Super/4146vs4154
  5. gebeş kaplunba

Alabileceğim en iyi ekran kartı

amd nvdia ?
  6. gebeş kaplunba

Max 1500 TL klavye önerisi

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-anne-pro-2-klavye-1150982606/detay
  7. gebeş kaplunba

Max 1500 TL klavye önerisi

sesiz olmaması dışında belki rampage exhero önerebilirim hem multimedya hem macrolarıyla f\P üründür bana göre 1706724179 biraz daha çıkabilirsen anne pro 2
  8. gebeş kaplunba

Ekran kartlarından anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

mc kesinlikle açar yeni ekran kartına gerek yok
  9. gebeş kaplunba

3060 lı bu sistem alınır mı? ?

sarı sitede çok daha iyi fırsatlar var ama güvenmiyorsan bence buda gayet iyi
  10. gebeş kaplunba

Ekran kartlarından anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

yayında çok ağır oyunlar oynamayacaksan açar 3060 8gb bile gta 5 yayında kasmadan açıyordu
  11. gebeş kaplunba

Vatandan bu sistemi alabilirmiyim?

o sisteme çok pahalı be benim altımdaki sistem daha iyi full set +sıvı soğutma monitörü felan hepsini 28 e aldım bence alınmaz 1706723413 https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5500-gigabyte-rtx3070-gaming-msi-a520m-k-crucial-500gb-ssd-16gb-ram.html
  12. gebeş kaplunba

oyunum açılmıyor ea game

nfs heat oynuyorum normal olarak açıcaktımki oyunum silinmiş ama dosyaların hepsi duruyor tekrar indirmen lazım diyor ea games oyunun dosyalarını görmüyor kısaca ne yapabilirim şimdiden teşekürler
  13. gebeş kaplunba

oyuynum açılmıyor ea games

xbox game pass aldım nfs heat yükledim aça basıyorum kendi kendine direkt kapanıyor sistemim yeterli yardımcı olabilirmisiniz şimdiden teşekürler
  14. gebeş kaplunba

monitör önerisi rekabetci oyunlar için

asus tuf serisi önerirmisin (ekran kartım ve kasa tuf serisi uyumlu olmasını isterim ama kronik sorunları fazlaysa almam
  15. gebeş kaplunba

monitör önerisi rekabetci oyunlar için

monitör alacağım bütcem 4-5-6 bin gibi hz önem veririyorum mümkünse ghosting ve kronik sorunlar olmasın şimdiden teşekkür ederim.
  16. gebeş kaplunba

sistem iyi mi? darboğaz vs olurmu

INTEL Core i9-13900K 5.8GHz 32MB Önbellek 24 Çekirdek 1700 İşlemci ASUS PRIME Z790-P 7200MHz(OC) DDR5 Soket 1700 M.2 HDMI DP ATX Anakart ASUS TUF GeForce RTX 4090 24GB OC GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı Kingston Fury Beast 64GB (2x32GB) 5200MHz RGB CL40 DDR5 Ram (KF552C40BBAK2-64) SEAGATE...
  17. gebeş kaplunba

Bu Mönitör alınır mı?

gayet iyi 1689074157 daha ucuza tn panelde bakabilirsin renk takıntın falan yoksa
  18. gebeş kaplunba

Bu Mönitör alınır mı?

ne için kullanacaksın
Geri