Arama sonuçları: *

1. B

Leptob'a monitör bağladim ancak görüntü siyah

Leptopuma 2. bir monitör olarak asus 165hz monitör aldim ve hdmi kablosuyla taktım ancak görüntü gelmiyo sadece siyah bir ekran var. Mouse imlecim ekrana geciyo ancak dedigim gibi görüntü yok. Yardimci olursaniz sevinirim.
  2. B

Ekran titreme ve ekranin yarisi siyah

Leptobu yeni aldim ve aldigimda ekranin tiremesiyle karsilastim. Musteri hizmetlerini aradim ve driverlari guncelleyin sedi ve guncelledim ancak sorun devam etmekte. Ekran su an yariya bolunmus durumda yani alt kisim tamamen siyah sadece ust kisimda goruntu var ve ekrandaki goruntuler asagi...
  3. B

40k max bütçe Gaming+Yazılım Leptop

Begenmedim hocam urunu.
  4. B

500tl alti powerbank

500tl alti kaliteli cok agir olmayan hizli sarj edebilen powerbank bakiyorum yardimci olursaniz sevinirim.
  5. B

Knk ekran karti watt degerleriyle ilgili bilgi almani oneririm.4060 60 watt ile 3060 140 watt arasinda daglar kadar fark var.Donanim arsivi ekran karti hilesi adli vidyoyu izlemeni oneririm.
  6. B

Hocam bu leptop nasıl sizce: https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513rm-hq163-amd-ryzen-7-6800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLRD?magaza=DeliFırsat 140watta kadar ekran kartı desteği sağlıyo. 2K ekran 165 hz
  7. B

Yazilimciyim ve bi yandan oyun oynamak istiyorum maks 40k butcem var

Ya aslında zaten bu kadar bütçeye çıkmak bile yoktu içimde ama almışken biraz daha iyisini alıyım dedim o yüzden 40k yaptım bütçeyi ki bütçeme uygun en güzel leptop bu gibi geldi o yüzden sorunları çok değilse tercihim bu ürünü seçmekten yana olucak. 1692219104 Hocam çok ön yargı var ve ben ön...
  8. B

hp leptoplardan uzak durmaya çalışıyorum hocam ama teşekkür ederim yorumun için.
  9. B

Evet biliyorum hocam benimde gözüm bundaydı,birinin önermesi güvenimi arttırdı.Başka bu tür cihazlar varsa onlarada bakabilirim hocam eğer biliyorsanız.
  10. B

Hocam benim aklımda şu an şu alttaki model var. https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-g513rm-hq163-amd-ryzen-7-6800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000028VLRD?magaza=DeliFırsat Ürün güzel duruyo gerek özellikleri gerek dış görünüşü ve watt değerleri...
  11. B

O laptoptan vazgeçtim hocam.Sadece yazmış olduğunuz cevapta çok sığ bi görüş bildirdiğinizi düşündüğümden dolayı cevap vermek istedim.
  12. B

hocam ekran kartı watt değerleriyle ilgili bilgi sahibi olmanızı öneriyorum.Donanım arşivi kanalından ekran kartı hilesi diye aratarak o vidyodan bilgi edinebilirsiniz.
  13. B

40k max bütçem bulunmakta.Hem yazılım hem oyun oynamak için bir leptop almak istiyorum.ssd kapasitesi en az 1gb olması lazım,ram en az 16,ekran kartı watt değeri 100 ün üzerinde olmalı ve marka olarak ise hp/monster/casper gibi markalar olmazsa çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
  14. B

Hangi cihazdan bahsediyorsunuz bi de sorunları nedir hocam
  15. B

Kulak içi gaming kulaklık ariyorum

Bütçem 1000 lira şu anlik,aşarsada max 200 tl aşabilir.Kafa üstü kulaklık yerine kulak içi kulaklık tercih etmek istiyorum öyle çok fps oyunu oynayan biri deilim o yüzden ses kasmak çok önemli değil benim için.Onun dışında kulak içi kulaklıklarla ilgili pek bir bilgim yok.Ürün tavsiyesinde veya...
  16. B

knk buldum ben bundan alıcam ,hem bi yazilimci abi var o incelemesini yaptı gayet memnunmuş hatta videonun linkini bulursam atiyim ordanda incelersin...
  17. B

Tesekkur ederim begendim urunu.
  18. B

MSI Thin GF63 12VE-083XTR Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 Freedos. Su anlik bunu begendim hem yazilim icin hem oyun oynayabilmek icin butcemin karsilayabilicegi bir laptop.Sizce alinir mi? Farkli onerilerede acigim tesekkur ederim simdiden.
Geri