Neler Yeni

Yazilimciyim ve bi yandan oyun oynamak istiyorum maks 40k butcem var

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
40000
MSI Thin GF63 12VE-083XTR Intel Core i5 12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 Freedos.
Su anlik bunu begendim hem yazilim icin hem oyun oynayabilmek icin butcemin karsilayabilicegi bir laptop.Sizce alinir mi?
Farkli onerilerede acigim tesekkur ederim simdiden.

Ekler

• 813F8266-ECFA-48F7-BC2C-233CBE6CD3D6.png
    813F8266-ECFA-48F7-BC2C-233CBE6CD3D6.png
    472.3 KB · Hit: 57
Su anlik bunu begendim hem yazilim icin hem oyun oynayabilmek icin butcemin karsilayabilicegi bir laptop.Sizce alinir mi?
Kanka bana da aynı şekilde lazım hem oyun hem yazılım için 30k civarında arıyorum bulursan bana da yazar mısın ?

Kanka bana da aynı şekilde lazım hem oyun hem yazılım için 30k civarında arıyorum bulursan bana da yazar mısın ?
knk buldum ben bundan alıcam ,hem bi yazilimci abi var o incelemesini yaptı gayet memnunmuş hatta videonun linkini bulursam atiyim ordanda incelersin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videonun linki bu:

Alet kötü hocam ben uyarayım. Bendeki cihazdaki sorunların bire bir aynısı var cihazda.
30k civarında ne alınabilir hocam

Aman hocam bu fiyata 4050 alınmaz .4060 olmalı en az

30k civarında ne alınabilir hocam
33k ya bu alınabilir hocam

Son düzenleme:
Aman hocam bu fiyata 4050 alınmaz .4060 olmalı en az

33k ya bu alınabilir hocam
hocam ekran kartı watt değerleriyle ilgili bilgi sahibi olmanızı öneriyorum.Donanım arşivi kanalından ekran kartı hilesi diye aratarak o vidyodan bilgi edinebilirsiniz.

hocam ekran kartı watt değerleriyle ilgili bilgi sahibi olmanızı öneriyorum.Donanım arşivi kanalından ekran kartı hilesi diye aratarak o vidyodan bilgi edinebilirsiniz.
45w 4060 alın demedim zaten atmış olduğunuz ss deki ürün kaç watt ? onun bilgisi var mı elinizde.

O laptoptan vazgeçtim hocam.Sadece yazmış olduğunuz cevapta çok sığ bi görüş bildirdiğinizi düşündüğümden dolayı cevap vermek istedim.
Sorun değil hocam ,pek detaylı bir yorum değildi haklısınız . Ama o modelin GPU gücünün pek yüksek olmadığını bilmeniz güzel. Şimdi hangi ürün var aklınızda ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,815
Üyeler
173,077
Son üye
hmzkc9
Geri