Arama sonuçları: *

• Users: EXELANCS
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Kingston Exodia DataTraveler 64GB win 11 de çalışır mı?

Konuyu doğru yere mi açtım tam bilmiyorum o yüzden affola. Arkadaşlar flash bellek alacağım ama desteklenen windows sürümünde windows 11 yok. Ben bunu aldığım zaman windows 11 de okumayacak mı ve ya içerisine windows 11 kalıbı çekemeyecek miyim...
  2. E

TP-link Archer T3u Plus Düzensiz Ping

Arkadaşlar tp link archer t3u plus wifi adaptörü aldım masaüstü bilgisayarım için. Modemin arayüzüne ulaşım sağlayamacağım bir kurumun internetine bağlanıyorum. Oyunlarda düzensiz ping sorunu var. Driverini yanında gelen CD ile kurdum, internetten güncel driver da kurdum ama farketmiyor. Sadece...
  3. E

❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

Ben sabahtan beri bu konunu içindeyim ama Razer blackshark v2 beklediğim için almadım Cloud 2'yi. Ama yinede pişman edecek bir kulaklık olacağını pek sanmam performans açısından. Cloud Alpha S'te hep aklımda ama Blackshark v2 varken almak istemiyorum her ikisinide inşallah indirim yakalarım...
  4. E

Kulak acıması terletmesi kişiden kişiye göre değişiyor bence. Kafası büyük birisiyle orta boydaki birisi farklı yada çok terleyenle az terleyen birisi. Cloud Core daha iyi dediniz neye göre hocam?
  5. E

Kablosuz takıntın yoksa Cloud 2 iyidir her türlü bence.
  6. E

Teşekkürler. Video daha önceden yapılmış bir şey olabilir ya çok takılma ona bence.
  7. E

Ürün geldikten sonra Kingston mu HP mi bilgilendirir misin yine bu konunun altına merak ettim tahminlerimiz doğru mu :)
  8. E

Teşekkürler hocam.
  9. E

Öyle mi anladım. O zaman belirttiğimiz yerde yazan marka neyse odur :) Siz amazondan bir kere daha mı sipariş verdiniz şuan ki fiyattan?
  10. E

Benimde aklımdaki kulaklık Razer Blackshark v2 ama şuan çok pahalı indirimde gelir mi bilemiyorum keşke gelse.
  11. E

Siyah fileli torba hocam. Halen Kingston üretimi olarak kalmış olan ve satılan Cloud 2'lerde o fileli çanta gelmeye devam ediyormuş.
  12. E

Hocam basit olarak aldığınız kutunun içerisinden çantası çıktıysa Kingtson olmalı. Ek olarakta yukarda arkadaşın attığı fotoğraftan anlaşılır.
  13. E

2022 de aldığınız ürün modeli Kingston mu hocam şuan öğrenebilme şansınız var mı bir şekilde?
  14. E

Zaten herkese göre uyamıyorsun kimisi gamepoweri daha üstün çıkarıyor hyperxten. XANTARES bu attığım videoda hyperx hakkında yorum yapıyor. Kendisi uzun yıllar Corsair Void Elite RGB kullanmasına rağmen. İzlemenizi tavsiye ediyorum.
  15. E

Yine amazon indiriminde Hyperx Cloud Alpha S var 2500TL bandında ve söylenilen doğru ise Cloud 2'den daha iyi diyolar. Forumlarda Cloud 2 öne çıkabiliyor ses kartı olarak ama yabancıların dahi youtubede karşılaştırmalarını izledim çoğunluğu Alpha S'ten yana oldular.
  16. E

Ama şu zamanda Cloud 2 birde Kingston serisini 1999TL bandında bulmak sanırım çok zor artık. O yüzden sizin yaptığınız gibi alıp geçmek gerek diye düşünüyorum. 3 ay öncesine kadar daha uygundu tabi ama bu 3 ayda memleket çokkk değişti malesef
  17. E

7.1 hiç kullanmadım kullanmayıda düşünmüyorum zaten e-spor camiasında da kullanan görmedim. Sipariş veriyorum şimdi güveniyorum ya bu ürüne inşallah mutlu edecek Kingston gelirse
  18. E

Hocam FPS oyunlarında denediyseniz ses kasma konusunda biraz bilgi aktarır mısınız? Gerçekten övülen bir kulaklık çünkü ses kasma konusunda.
Geri