❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

Bende takstar pro 82 var zamanında 600 lira gibi bir rakama almıştım. Bu da takstar pro 80'in üzerine etiket basılmış hali. Bu fiyata bedava. Yıllardır kullanıyorum, hiç yarı yolda bırakmadı.

Bende core wireless vardı cs de benim duymadığım sesleri cloud 2 li takım arkadaşım duyuyordu.Bende onu satıp razer V2 pro 2023 aldim.Şimdi işler tersine döndü🙂
Benimde aklımdaki kulaklık Razer Blackshark v2 ama şuan çok pahalı indirimde gelir mi bilemiyorum keşke gelse.

Siyah fileli torba hocam. Halen Kingston üretimi olarak kalmış olan ve satılan Cloud 2'lerde o fileli çanta gelmeye devam ediyormuş.
Kingston da fileyi çıkartmıştı kutuyu değiştirmişti şuan Kingston gelse de file çıkmaz.

Model yılı ilk satış tarihidir, amazon’un elinde 8 yıl ürün durmaz. Alın geçin, istiyorsanız. Zamlar ortada 300 TL'ye çıkan ürünü yakında 3bine bulamazsınız.

Öyle mi anladım. O zaman belirttiğimiz yerde yazan marka neyse odur :) Siz amazondan bir kere daha mı sipariş verdiniz şuan ki fiyattan?
Evet yedek olarak dursun. Dükkandayım şuan baktım geçen sene aldıklarım Kingston bu sene aldığım HP. Aralarında bir fark görmedim, menteşe kısmı da aynı gibi duruyor. Birazdan resimlerini de yüklerim.

core 7.1 aldım 2 gün oldu bunuda sipariş ettim eğer coreyi iade almazlar ise onu yedek yapıcam ikisi 3100 tl gelmiş olucak 120 dolara çok iyi kulaklık almış olucam np

Bu çöp yerine (2023 için) amazon'dan Sennheiser GSP 500 fırsatı kovalayın en az iki katı parayı hak eden bir kulaklık.

Geçenlerde 1600TL'ye satıldı, yeniden indirime girebilir ara ara oluyor.

Bu çöp yerine (2023 için) amazon'dan Sennheiser GSP 500 fırsatı kovalayın en az iki katı parayı hak eden bir kulaklık.

Geçenlerde 1600TL'ye satıldı, yeniden indirime girebilir ara ara oluyor.
onun için ses kartı lazım stüdyo kulaklığı seviyersinde nerdeyse kulkalık

@Estawky @Robius @EXELANCS @fufuker1 @doktorihsan
Linkini bırakıyorum Kırmızı olan 2023'de alındı Gri olan geçen sene 2022 Temmuz'da. Benim gördüğüm kadarı ile HP ile Kingston arasında bir fark yok. Ekstra bilgi vereyim. 17-18-19 model C-II'lerin mikrofonları yenilere göre daha çabuk bozuluyordu. Yeniler mikrofon sağlamlığı olarak daha kaliteli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,199
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri