Geçen hafta core iade edip aldim c2 daha iyi bana göreCloud Core nin mikrofonu daha iyiydi bu arada.
Geçen hafta core iade edip aldim c2 daha iyi bana göreCloud Core nin mikrofonu daha iyiydi bu arada.
Hocam bende core hala duruyor tek tek ikisinden de ses kaydı aldım corede daha iyi mikrofon. Benim cloud2 mi sorunlu acaba?Geçen hafta core iade edip aldim c2 daha iyi bana göre
valla aga bilmiyorumda core de mesela ses çok çok ince geliyordu bunda daha iyi ben pişman olmadım bunu aldığıma mik de öyle geldi core de san ki burnum tıkalı gibi gidiyorduHocam bende core hala duruyor tek tek ikisinden de ses kaydı aldım corede daha iyi mikrofon. Benim cloud2 mi sorunlu acaba?
Hocam ses kartı olmadan ve ses kartıyla ayrı ayrı ses kaydı alabilir misiniz? Bende ses kartını çıkartınca mikrofon güzelleşiyor. Ses kartı olunca kötü kayıt alıyor.valla aga bilmiyorumda core de mesela ses çok çok ince geliyordu bunda daha iyi ben pişman olmadım bunu aldığıma mik de öyle geldi core de san ki burnum tıkalı gibi gidiyordu
Denemedim bakiyimHocam ses kartı olmadan ve ses kartıyla ayrı ayrı ses kaydı alabilir misiniz? Bende ses kartını çıkartınca mikrofon güzelleşiyor. Ses kartı olunca kötü kayıt alıyor.