Ou-Sama
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,947
Tiksinç.tamam kanka en cool sensin yillarca tecruben varmis vaybe sen zaten engellisin![]()
Tiksinç.tamam kanka en cool sensin yillarca tecruben varmis vaybe sen zaten engellisin![]()
Öyle.Tiksinç.
2 kulaklığı da 1 yıla yakın kullandım@100lesh
Nasıl da demediğim şeylere saptırıyor tam sihirbazlar. Ben hiç bir zaman en iyi kulaklık bu demedim, bu fiyata şuan en iyisi bu dedim. Demediğim şeyleri söylemişim gibi yazıyorlar bir de diyecek lafları yok, yaftalamak amacıyla Fanboy diyorlar. Düzgün konuş diyor, ben kötü konuşmadım gerçeği ortaya koydum yaptığı yalancılık old. için böyle dedim sen hırsıza hırsız demiyor musun aynı şey, yanlış bir kelime yok varsa aksini ıspatlasınlar. Kelime oyunu yaparak artist artist kullanmadım kulaklık yok diyor 30Dk mı 1 saat mi kullandın yoksa benim gibi uzun yıllar tecrubeniz mi var? Mikrofonu ve konforu iyiymiş tamam bunlar kulaklığı daha iyi yaptı sizi de haklı yaptısende engelle geç beni.
Kesinlikle eline su dökemeyeceğim şey bu kadar katakullici olmak. Geldin artist artist bir iki iddaa da bulundun cevap veremeyeceğin yanıtlar alınca çarptıp, yaftalamaya başladın şimdi de bi delilin yok yine iftiranı yaftanı attın ve gidiyorsun. Hükümetle aynı politika çamur at izi kalsın, yeni gündem oluştur eskiyi unuttur.2 kulaklığı da 1 yıla yakın kullandımboş uzatmaya gerek yok razer batsa benim umrumda olmaz ama hyperx in konusu açılsın 20 sayfa konuşur vatanı gibi savunup rakip kulaklıkla karşılaştırıldığında insanlara hakaret edersin kimin çarptırdığı da gayet ortada burda kimin fanboy olduğu ortada dostum hadi sana iyi günler kendine başka eğlence bul
raporladımtamam kanka en cool sensin yillarca tecruben varmis vaybe sen zaten engellisin![]()
ahaahahha aksine senin kafan az çalışıyo bide işin içine siyaset karıştır average Türk genciKesinlikle eline su dökemeyeceğim şey bu kadar katakullici olmak. Geldin artist artist bir iki iddaa da bulundun cevap veremeyeceğin yanıtlar alınca çarptıp, yaftalamaya başladın şimdi de bi delilin yok yine iftiranı yaftanı attın ve gidiyorsun. Hükümetle aynı politika çamur at izi kalsın, yeni gündem oluştur eskiyi unuttur.Kafan çalışıyor o konuda eminim de yazık...
hayırhocam sizinki kargoya verildi mi?
hocam kargoya verilenler yazsın buraya bilgilenelim 3 gün diyordu ilk alırken vermezler bence 24ü diyorsa o zaman gelir