doktorihsan
80+
- Reaksiyon skoru
- 61
ben aldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teslimat tarihi ne diyorAldım ben, sen aldın mı?
teslimat tarihi ne diyorAldım ben, sen aldın mı?
24 temmuzben aldım
teslimat tarihi ne diyor
Birisi 2.5k birisi 1kcloud alpha s ile onun arasındayım
ben aldım 3 gündür kullanıyorum bence çok iyi buna kumaş pad alıcaktım baktım c2 2k onu satın aldım direk bunu da iade edicem 3 günlük kullanıma göre tavsiye ederm
Hayırlı olsun güle güle kulanevet bunu aldım
bu çöp derkenonun için ses kartı lazım stüdyo kulaklığı seviyersinde nerdeyse kulkalık
çok sacma lan parayıda çekti , indirim bittikten sonra indirimli fiyattan aldım yaklaşık 30dk sonratam alıcakken html deki hatadan faydalanıp tekrardan indirimli fiyattan aldım aga şansa bak valla çıldırcam QWQWEQWQEW
hocam onu almadımbu çöp derken
Ürün geldikten sonra Kingston mu HP mi bilgilendirir misin yine bu konunun altına merak ettim tahminlerimiz doğru muhocam onu almadım
aga harbiden günün sonunda alabildim çok değişik bir andı bendede 24 temmuz yazıyor bu arada
tabii ki bilgilendiririm şimdi bitane daha detay farkettim amazon sayfasında çantanın görseli varÜrün geldikten sonra Kingston mu HP mi bilgilendirir misin yine bu konunun altına merak ettim tahminlerimiz doğru mu![]()
Teslimat tarihi ne zaman diyor? Bana 7 gün diyo ya.tabii ki bilgilendiririm şimdi bitane daha detay farkettim amazon sayfasında çantanın görseli var