❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

24 temmuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birisi 2.5k birisi 1k
Fazla düşünme bunlardan da olacaksın yoksa
1k lığı yapıştırıyom ya nasip degilmis aga tam alicam bitti valla kartı giriyodum hata verdi

tam alıcakken html deki hatadan faydalanıp tekrardan indirimli fiyattan aldım aga şansa bak valla çıldırcam QWQWEQWQEW
çok sacma lan parayıda çekti , indirim bittikten sonra indirimli fiyattan aldım yaklaşık 30dk sonra :kekw:
bu çöp derken
hocam onu almadım

aga harbiden günün sonunda alabildim çok değişik bir andı bendede 24 temmuz yazıyor bu arada

Ekler

• chrome_NABxwyeC0V.png
    chrome_NABxwyeC0V.png
    37.5 KB · Hit: 49
hocam onu almadım

aga harbiden günün sonunda alabildim çok değişik bir andı bendede 24 temmuz yazıyor bu arada
Ürün geldikten sonra Kingston mu HP mi bilgilendirir misin yine bu konunun altına merak ettim tahminlerimiz doğru mu :)

Ürün geldikten sonra Kingston mu HP mi bilgilendirir misin yine bu konunun altına merak ettim tahminlerimiz doğru mu :)
tabii ki bilgilendiririm şimdi bitane daha detay farkettim amazon sayfasında çantanın görseli var

Ekler

• chrome_nbPgJvWQQZ.png
    chrome_nbPgJvWQQZ.png
    84 KB · Hit: 40
tabii ki bilgilendiririm şimdi bitane daha detay farkettim amazon sayfasında çantanın görseli var
Teslimat tarihi ne zaman diyor? Bana 7 gün diyo ya.

Cloud 2 yi iptal edip bunu mu alsam aşırı kararsızım şu anda. Bitirecek beni bu kararsızlık.

Ekler

• 1689514087978.png
    1689514087978.png
    194.1 KB · Hit: 44
Geri