❌İndirim Bitti! HyperX Cloud II Gaming Kulaklık 1.999 TL

2017-2018-2019-2020-2021-2022-2023 üretim Cloud-II`lerin hepsini kullandım. 2022 modelleri Temmuzda aldım, tam 1 sene oldu ve sorunsuz, 2023 model olanda da bir sorun yok ama alalı bir kaç ay old. için şuan konuşmak erken olabilir. Eğer 2022 ve 2023 modelleri aynı üretici ise alınabilir. Ben alırken HP mi Kingston mu hiç dikkat etmemiştim. Eski kulaklıklar ile yenisi arasında Kutu içeriği ve tasarımda ufak farklılıklar var.
Fiyatı şuan için bence iyi bir tane aldım, nasıl olsa satıcı Amazon.
2022 de aldığınız ürün modeli Kingston mu hocam şuan öğrenebilme şansınız var mı bir şekilde?

2022 de aldığınız ürün modeli Kingston mu hocam şuan öğrenebilme şansınız var mı bir şekilde?
İş yerime gidince bakabilirim, nasıl Hp mi Kingston mu olduğunu anlayacağım?

2017-2018-2019-2020-2021-2022-2023 üretim Cloud-II`lerin hepsini kullandım. 2022 modelleri Temmuzda aldım, tam 1 sene oldu ve sorunsuz, 2023 model olanda da bir sorun yok ama alalı bir kaç ay old. için şuan konuşmak erken olabilir. Eğer 2022 ve 2023 modelleri aynı üretici ise alınabilir. Ben alırken HP mi Kingston mu hiç dikkat etmemiştim. Eski kulaklıklar ile yenisi arasında Kutu içeriği ve tasarımda ufak farklılıklar var.
Fiyatı şuan için bence iyi bir tane aldım, nasıl olsa satıcı Amazon.
Kulaklığına bakarak anlayabilirsin. HP olanlarda kingston yerine HP Inc. yazıyor
1689500595793.jpeg

Son düzenleme:
Anladım, ben Hyperx Cloud Core almıştım onu iade edip Cloud2 almaya korkuyorum HP nin ürettiği modeldir diye. Cloud2 yi sipariş vereyim geldiğinde HP ise iade ederim o zaman. Ama cloud core yi iade etmem için kaç gün sürem var?
Bende core wireless vardı cs de benim duymadığım sesleri cloud 2 li takım arkadaşım duyuyordu.Bende onu satıp razer V2 pro 2023 aldim.Şimdi işler tersine döndü🙂

birde kingstonlarda çanta geliyor
Çantadan kasıt kırmızı kutu mu yoksa siyah torba mı? Siyah fileli torba ise o kalkalı rahat 2 sene olmuştur belki daha fazla. 2022 modellerde ki kutu da farklı içinden torba da çıkmıyor.

Çantadan kasıt kırmızı kutu mu yoksa siyah torba mı? Siyah fileli torba ise o kalkalı rahat 2 sene olmuştur belki daha fazla. 2022 modellerde ki kutu da farklı içinden torba da çıkmıyor.
Siyah fileli torba hocam. Halen Kingston üretimi olarak kalmış olan ve satılan Cloud 2'lerde o fileli çanta gelmeye devam ediyormuş.

Bu da değerlendirilebilir. HyperX in resmi sitesinde fiyatı Cloud II ile aynı.
1689501644555.png

Geri