Arama sonuçları: *

• Users: themack
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Yardım SİZCE BU MONİTÖR Alınır mı?

Sadece siyah ekranda giriye kaçan ışık izleri sızmadan farklıdır. Sen yine de aynı monitörü amazondan bulmaya çalış iade de sıkıntı çıkmasın. Belkide ucuz olma sebebi çoğunda ya sızma vardır iade olmuştur tekrar piyasaya falan sürülmüştür bilemiyorum amazondan al.
  2. T

Yardım SİZCE BU MONİTÖR Alınır mı?

Gerçekten 0.5ms panelse zerre ghosting olmaz. Mikroskopla bakıp 100x yavaşlatman lazım. farketmen için. 3MS laptoplarda gram ghostingi farkedemiyorum.
  3. T

Öneri 25k max laptop önerisi

Hangi oyun laptopu olursa olsun yük altına girince muhakkak fan sesi alacaksın.
  4. T

İ511400h 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci diyor

Hocam sistem yapılandırması gelişmiş seçenekler işlemci sayısı en fazla 4 görünüyor ?
  5. T

İ511400h 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci diyor

msinfo 32 ye baktığımda işlemci 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci diyor bir problem var mı arkadaşlar ? 11400h kullanan arkadaşlar sizde de böyle mi ?
  6. T

İnceleme DELL G15 5530 İNCELEME + DELL YERİNDE SERVİS

Keşke bende dell alsaydım.Bu acerin Ekranı gerçekten rezalet ACER NİTRO 25MS alınmaz bunu çok iyi anladım artık. Ayrıca anlamadığım şey alırken 3ms yazıyordu yalan çıktı. Kazıklandım. zaten ilk aldığımda 144hz e ilkkez geçiyordum bir tuhaflık var gibi hissetmiştim sanki böyle iz kalıyordu...
  7. T

3ms olanları tercih et. Fakat 25ms olan cihazların panel bilgisini hiç bir yerde bulamıyorsun 3ms olanları panelin köşesine yazıyorlar 25ms olan cihazların bilgisini ancak ve ancak kullanıcılar paylaşırsa bulabiliyorsun Müşteri temsilcinse bağlanıp sorukcaskın sakın göz algılamıyor palavrasını...
  8. T

ACER NİTRO 5 25 MS - LENOVO İDEAPAD-EXCALİBUR GHOSTİNG UFO TEST.

Sıyırma. Sallama. 1691760656 İnternetteki gecikmeden bahsetmiyorum ben. o gördüğün ms değeri internetteki gecikme benim deidğim MS değeri panelin çizim hızı.
  9. T

Şİkayet ettiklerini düşünüyorum. Google gösterdiği kural ihlali gibi bir şey yazıyor. Aynı testleri paylaşan bir çok kanal kapatılmıyor. 1691760125 Ve aynen videoda panell nasıl görünüyorsa gerçek mağazadada aynı şekilde görünüyor. birebir aynı. 1691760189 Panelin 25ms olduğunu söylemeliler...
  10. T

Farkındalık yaratma konum 25ms tercih etmemliler sadece durum bu . Olan durumu gösteriyorum. 25ms yi göz algılamıyor diyenler var durum bu.
  11. T

Güzel laptop. Keşke bende bu cihazı alsaydım acer nitro 5 tercih ettim fakat 25ms ekran var ve aşırı derecede ghosting mevcut. Ufoların falan arkasında iz kalıyor. 25ms koymazsın be arkadaş. Diğer 25ms koyan asus excalibur falan baktım onlarda böyle izler kalmıyor bu sanırım en dandik panel...
  12. T

ACER NİTRO 5 25MS olduğu için mi iz kalıyor.

Acer nitro 5 bu arkada kalan izler nedir diğer ? Gerçetke de ufo testleri bu şekilde iz bırakıyor ve bu durum can sıkıyor.
  13. T

Aynı kamera aynı test olmasına rağmen acer kamerada olduğu gibi de gerçekte de arkasında ufoların izini bırakmakta. ilginç geldi.
  14. T

Çözüldü✓ 35-38K Leptop Önerisi

Dostum görmüş olduğun üzere tarafsızca link paylaşıyorum sürekli şikayet ettirip kapatıyorlar. Aynı kamera aynı test. Acer bariz şekilde ghosting görünmesine rağmen kapattırıyorlar. 1691757366 Acer 3ms panelleri tercih etmelisiniz.
  15. T

Çözüldü✓ 35-38K Leptop Önerisi

Acer önermem dostum modellerin de hangi panel kullandığını göremiyorsun 25ms olan panellerinde ghosting olabiliyor. Lenovonun panelleri çok kaliteli ama FP cihazları çok yok.
  16. T

ACER NİTRO 5 GHOSTİNG TEST LENOVO İDEAPAD GHOSTİNG TEST EXCALİBUR GHOSTİNG TEST

BU testler aynı kamera aynı cihazlarla test edilmiştir sakın bana 144hz paneli 60fps ile çekiyorsun demeyin çünkü hepsinde aynı sonuç yok. gözle görülür bir şekilde gözüm ne görüyorsa kamerada aynısı görünüyor.
  17. T

ACER NİTRO 5 GHOSTİNG TEST LENOVO İDEAPAD GHOSTİNG TEST EXCALİBUR GHOSTİNG TEST

ACER NİTRO 5 LENOVO İDEAPAD EXCALİBUR GHOSTİNG TEST Önceden testleri atmama rağmen youtube hesabı kapatılmış.,4K İzleyebilirsniz aynı kamera aynı test.
  18. T

Acer Nitro 5 AN515-58 i5 12500H laptopta aşırı ghosting

Attığım testlerden sonra youtube hesabı kapatıldı arkadaşlar. 1691358321 AYNI KAMERALAR AYNI TESTLER.
  19. T

Acer nitro 5 ghosting -lenovo ideapad- Excalibur

4K izleniz tavsiye edilir. Aynı kameralarla cekildi lenovo gercekten renk vs olarak muazzam Acer aşırı derece iz bırakıyor ve renkler lenovo yanında soluk kalıyor.
  20. T

Acer Nitro 5 AN515-58 i5 12500H laptopta aşırı ghosting

Çogu forumda bahsettim technopat vs dinlemiyorlar göz algılamıyor diyor fakat 25ms panda panel kullaniyor rezlet ekran var bende de acer nitro 5 var rezalet ya ghosting çok fazla. 4K izleniz tavsiye edilir. Aynı kameralarla cekildi lenovo gercekten renk vs olarak muazzam Acer aşırı derece iz...
Geri