Öneri 25k max laptop önerisi

Alin24

80+
Reaksiyon skoru
51
Bütçe
25000
Hem oyun için hem de mühendislik için bir laptop arıyorum, maximum bütçem bu kadar.

hocam HP Victus tarzı bir tasarim arıyorum, var mı öyle?
Kütüphanede vs. kullanacagim bu sene
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kütüphaneye götürebilecegim türden, fanı sessiz çalışan vs.

hocam HP Victus tarzı bir tasarim arıyorum, var mı öyle?
Kütüphanede vs. kullanacagim bu sene

kütüphaneye götürebilecegim türden, fanı sessiz çalışan vs.
Acer olanı kullandım fanı sessiz, fan modunda sessiz mod var zaten ama MSI hakkında bişey diyemem.
HP victus bence alınmaz o paralara kronik sorunlu kasaları geliyor çünkü. Ekranı sallanıyor, ısınıyor vs.

Hangi oyun laptopu olursa olsun yük altına girince muhakkak fan sesi alacaksın.

Hem kütüphanede kullanabileceğin tarzda tasarıma sahip hem de kaliteli bir bilgisayar.

Sanki touchpadin oralar renkli gibi duruyor ama bilgisayar komple mat siyah kasasında renkli bir yer yok
Çok teşekkürler

Hem kütüphanede kullanabileceğin tarzda tasarıma sahip hem de kaliteli bir bilgisayar.

Sanki touchpadin oralar renkli gibi duruyor ama bilgisayar komple mat siyah kasasında renkli bir yer yok
hocam bu bilgisayarı satın alan olmamış sanırım hiç sorun olur mu

inceledim de ne Trendyol, ne Hepsiburada, ne Amazon hiçbir yerden bunu satın alan olmamış pek içime sinmedi, YouTube da felan videosu da yok

Son düzenleme:
hocam bu bilgisayarı satın alan olmamış sanırım hiç sorun olur mu

inceledim de ne Trendyol, ne Hepsiburada, ne Amazon hiçbir yerden bunu satın alan olmamış pek içime sinmedi, YouTube da felan videosu da yok
Hayır hocam satıcı amazon zaten amazon en ufak sıkıntıda müşterinin arkasında olan bir firmadır

Geri