Arama sonuçları: *

• Users: v3hbi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Airpods 4 kulaktan düşüyor mu?

Merhaba, şuan airpods 4 alacağım ve kulağımdan düşüp düşmeyeceğinden emin olmadığımdan satın almak konusunda kararsızım.Kulak deliğim büyükmü veya küçük mü hiç bilmiyorum ama şuan jbl wave 100 tws kullanıyorum ve orta büyüklükteki silikonla beraber kullanıyorum.Düşme durumu çok mu yaşanıyor...
  2. V

İmajimajimaj

İmajj
  3. V

Lenovo laptop wifi kartı değiştirme

Anladım hocam çok teşekkür ederim
  4. V

aynı modelden mi alayım hocam 1717704436 birde nereden almamı tavsiye edersiniz
  5. V

sizce napmalıyım hocam bilgisayara 5 kez falan format atmışımdır.başka bir kart mı almalıyım yoksa aynı karttanmı 1717703954 hayır ama sorumun cevabını aldım
  6. V

hayır hiçbir sorun olmuyor 1717703709 teşekkürler hocam
  7. V

Deniyi yok hocam ya ondan değil 1717703627 hocam bunuda denemiştim olmadı
  8. V

Hocam oyunlarda vesaire ping her türlü 200 üstüne çıkıyor.Hız testi sırasında önce standart mbps, sonra düşmeye başlıyor 1717703492 Deneyeyim hocam
  9. V

Evet hocam bu
  10. V

Hocam her türlü yolu denedim en sonunda müşteri temsilerinden yardım aldım ve sorunlu olduğunu doğruladı
  11. V

Merhaba 1 yıl önce lenovo igaming3 laptop almıştım bilgisayarı ilk açtığımda wifisinde sorun olduğunu gördüm ama üşendim ethernet kablosuyla kullanırım diye başka bir zaman hallederim diye düşündüm taki düne kadar.3 gün sonra yurtdışına gideceğim ve orada wifi gerekecek,servise zamanım olmadığı...
  12. V

Doom 1993 oyuna girmiyor

İyi forumlar,doom 1993te zorluk seçtikten sonra oyun arka plandaki görüntü görünerek donuyor nedeni ne olabilir?
  13. V

Formatı doğru mu attım?

Tamamdır teşekkürler
  14. V

Formatı doğru mu attım?

Hayır onu halletmiştim bunda program files windows kullanıcılar program dosyaları ve perflogs dosyaları var
  15. V

Formatı doğru mu attım?

Merhaba rat virüsü yüzünden lenovo laptopuma bugün format attım ama c diskinde toplam 35 gb boyutunda dosya vardı.Bu formatı doğru atamadığım anlamına mı geliyor,ordaki dosyaların içerisinde rat virüsü geziniyoe olabilir mi?bilgisayarı freedos değil w11 lisanslı olarak aldım acaba ordakilerle...
  16. V

Epic games hesabım hacklendi

Rookie değilmiş direk galaxy swapper bilgisayarı ele geçirmiş şuan format atıyorum
  17. V

Epic games hesabım hacklendi

Sebebininden tam emin olamadığım bir nedenden dolayı epic games hesabım çalındı.Fortnite'a yaklaşık 10k rocket league'e de 1k yatırdım yılların emeği boşa gitti.Büyük ihtimal ya galaxy swapper'dan ya da daha yüksek ihtimalle rookie spitfire bot yüzünden oldu.galaxy swapperden emin değilim çünkü...
  18. V

Sesim kötü

Sesim düzelecek mi,sesimi nasıl ortalarım,benim gibi aynı şeyi yaşayan varmı gibi sorular için buraya geldim.Emin ol benim yerimde olsan aynı şekilde düşünüyor olurdun.Sen Dışarıdan ne güzel kalın diye düşünürken içeriden hep arka planda kalan bir insan olduğumu düşünüyorum ben
  19. V

Sesim kötü

Yok kullanmıyorum,bende küçükken sesim çok kalın olsun istiyordum şimdi böyle oldu.Evet erkeksi bir sesim var biliyorum ama gerçekten arkadaş gruplarında sesim yüzünden arka plandayım eğlenceli olamıyorum sesim yüzünden
  20. V

Sesim kötü

Ama benim sesim kötü sorunda burada,itici geliyor 1702757141 Hocam nasıl ideal
Geri