EkledimSesin yok ekler kısmında.
Ama benim sesim kötü sorunda burada,itici geliyordostum benim 16 yaşıma kadar sesim inceydi bu sebeple ara sıra -bende dahil olmak üzere- dalga geçilirdi. Daha sonrası 20 li yaşlarda sesim kalınlaştı. Yani bu tür şeyler geçici şeyler çok düşünüp içinde hapsolma. Bak 30 yaşıma geldim sesim diğerlerine göre az da olsa ince fakat umrumda bile değil![]()
Hocam nasıl idealSesin gayet ideal.
Hocam nasıl ideal
dostum sen yaşın gereği böyle düşünüyorsun, ama aslında o öyle değil işte. Üstüne çok düşündüğün için sana böyle geliyor. Çoğu diğer genç arkadaşlar da seninki gibi sesim olsa diyordur. Sigara kullanmıyorsun umarımAma benim sesim kötü sorunda burada,itici geliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam nasıl ideal
İtici veya kötü bir sese sahip değilsin düz erkek adam sesi işte sorun etme
Yok kullanmıyorum,bende küçükken sesim çok kalın olsun istiyordum şimdi böyle oldu.Evet erkeksi bir sesim var biliyorum ama gerçekten arkadaş gruplarında sesim yüzünden arka plandayım eğlenceli olamıyorum sesim yüzündendostum sen yaşın gereği böyle düşünüyorsun, ama aslında o öyle değil işte. Üstüne çok düşündüğün için sana böyle geliyor. Çoğu diğer genç arkadaşlar da seninki gibi sesim olsa diyordur. Sigara kullanmıyorsun umarım
Sesim düzelecek mi,sesimi nasıl ortalarım,benim gibi aynı şeyi yaşayan varmı gibi sorular için buraya geldim.Emin ol benim yerimde olsan aynı şekilde düşünüyor olurdun.Sen Dışarıdan ne güzel kalın diye düşünürken içeriden hep arka planda kalan bir insan olduğumu düşünüyorum benEvet çok itici dostum ne dememizi istiyorsun
bnim ses te aynı takmaSesim itici bir kalınlığa sahip.15 yaşındayım ve sesimin böyle olması normal değil.Sanaldada hep 20 yaşında birine benzetiyorlar,gerçekten çok itici 14 yaşıma kadar çok eğlenceli biriydim artık sesimden dolayı iticilik sardı sesim yüzünden dalga geçenler var.Bana sesinden mutlu ol demeyin diyecekler lütfen demesin.2 yıl sonra normalleşirmi nasıl tonumu değiştirebilirim yardımcı olur musunuz şimdiden teşekkürler SESİM EKLER KISMINDA
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro