Merhaba %99.9 izopropil alkolle, bir mendil yardımıyla veya yumuşak çubuk ile işlemcinin üzerini ve alttaki dişlerini temizleyebillir miyim? Yeni macun süreceğim.
Merhaba. Perşembe günü sahibinden üzerinden rampage direksiyon seti için biriyle anlaştım. WhatsApp üzerinden konuştuk anlaştık ve param güvende ile satın aldım. Ertesi gün adresi istedi 5dakika geçmeden engelledi ve satışı iptal etti. Sahibinden aynı gün bana iade talebinin bankaya iletildiğini...
Herkese merhaba. Deneme süresi bitince kaldırmaya çalıştım. 20 dakika boyunca kaldirilamadi ve işlemci kullanımı %100 oldu. İşlemi Görev Yöneticisi'nden sonlandırmaya çalıştım ancak olmadı. PC'yi kapa aç yaptım. Northon hala kaldirilmaya çalışılıyor ve %100 kullanım. Tarayıcıyı açamıyorum...
Geçenlerde ben de işlemciyle çıkarmıştım. Kutusunda plastiği vardır ilk açtığınız da onun içindedir işlemci. Onu alın ve işlemcinin üstüne koyup tutun. Daha sonra yıldız olmayan tornavida ile fan ile işlemci arasındaki köşe kısmından dikkatlice hafif yukarı ittirdiğinizde çıkacağını düşünüyorum.
Yok hocam Windows etkinleştirme kodu ile maden olmaz. Bu kod siz windowsu orjinal satın alınca da aynı şekilde uygulanır böyle de. Zaten gördüğünüz gibi herhangi bir indirme yapmadık. Hala kuşku varsa içinizde cihazınızın kullanım oranlarını kontrol edebilirsiniz. Ben böyle bir sorun yaşamadım...
Bilemiyorum hangi mağaza yapar hangisi yapmaz. Almadan önce sorun biosunu güncelliyor musunuz isteğe bağlı olarak açıp günceller misiniz diye. Anakartlar fabrikasyon olarak ilk sürüm biosu yüklü olarak gelir.
Üstteki ancak alırken dikkatli olun param güvende yok sonuçta hiçbirinde.
1690581742
Hocam ilk ilan eskiymiş. Yeni ilanlara bakın. Alttaki dışında seçenek yoksa alttaki oluyor mecbur.
Anladım 350 TL daha ekleyebilirseniz bunu alabilirsiniz.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-a520m-a-pro-amd-am4-ddr4-micro-atx-fiyati,810706860.html
Bulmaya çalışın derim n11 indirime falan bakın çünkü 320 biraz eski olur.
Dönüştürücüyü çıkardım. Hdmı çıkışı olan bir dvı d aparatı taktım (bu benim normalde kullandığım dönüştürücünün hdmı kablosu olmayan hali.) Daha sonra monitörün kutusundan çıkan kabloyu o aparata ve monitöre bağladım. Sonuç yine aynı, 60Hz. Mecbur ekran kartımı değiştireceğim.
1690578876...