Arama sonuçları: *

• Users: Jyadaus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Jyadaus

Monitörde Çıkan Bu Yeşillikler Neden Olur?

garantisi devam ediyorsa yolla garantiye değiştirsinler. bunun çizgi çizgi halini yaşamıştım msi değiştirmişti monitörü
  2. Jyadaus

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

normalde chatgpt kullanıyorum ama genede 220 tllik paketi satın aldım. youtube premium 60 lira zaten. ai pro ve 5 tb depolama 160 TL'ye geldi. iyi oldu
  3. Jyadaus

Yardım Bilgi Araştırması İçin Hangi Yapay Zeka Aboneliğini Almalıyım

millete bakma. memnunsan geminiden devam et. ben mesela 3 senedir aylık chatgpt aboneliğim var memnunum arkadaşlarım çok kötü neden chatgpt kullanıyorsun diyor. yapay zekaların belli karakterleri var senin kullanım şekline uygun olanı düzgünce eğitirsen en verimli kullandığın o oluyor.
  4. Jyadaus

Yardım Kablo Toplayıcı Lazım

ben vaktinde temudan şuna benzer bir şey aldım...
  5. Jyadaus

Gta 6 Oynanış Sızdırıldı ! (Yeni Görüntüler Geliyor !)

gta 6 insanlık tarihinin gördüğü en başarılı eser (oyun değil direkt film kitap her şeyi katıyorum) olsun gene beğenilmeyecek. milletin beklentiler allahın cennetinden yukarıda. rockstar istediğini yapsın o beklentiyi karşılayamaz
  6. Jyadaus

Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

bende north bayou monitör kolu var. masayı delmediğim için sıkarak bağladım. bağlanacak yer tam demirin ortasına denk geldiğinden yarısı açıkta duruyor ama bi sorun yaratmıyor. 27 inç monitör bağlı 0 sıkıntı. önce çekip sim racingde yaptım sağa sola döndürüp yatarak dizide izledim yukarı...
  7. Jyadaus

Yardım 160-170 Cm Arası PC Masa Tavsiye

1 senedir kullanıyorum goat masa
  8. Jyadaus

Hangi Tableti Almalıyım?

honor üzmez hocam babama almıştım memnundu. hayırlı olsun şimdiden
  9. Jyadaus

Hangi Tableti Almalıyım?

n11 bak axesste 9 taksit oluyor bazı ürünlerde o şekilde ps5 aldım. switch 2de de vardı belki tabletlerde de vardır
  10. Jyadaus

Hangi Tableti Almalıyım?

samsungun öğrenci indirimleri hala pahalı. internette daha ucuza buluyorsun. ben hepsiburada da 6 taksit kampanyasıyla aldım tüm bursumu tabletin taksite atıyordum. o şekilde alabildim yoksa bende alamazdım. dediğim gibi onlara çıkamıyorsan honor bak fp açısından muazzam
  11. Jyadaus

Hangi Tableti Almalıyım?

samsungun ucuz tabletleri kötü. onların yerine honor tarzı alternatifleri almak daha mantıklı. bende aralıkta aldım o dönem baya bakındıydım. minimum 256 gb olacak şekilde s10+ veya s11 almak dışında mantıklı seçenek yok samsungda. o zamanda fiyat uçuyor. samsung ekosistemi harika bu arada...
  12. Jyadaus

Masa Önerir Misiniz Acaba

ceremical ms1 var memnunum. sallanma vsde yaşamıyorum. yalnız, masanın tahtasının altına bağlanan demir parça dışarıya fazla pay bırakmıyor. f80 monitör kolunu takarken tahtaya değil demire taktım. demirde öyle bi lokasyonda ki, monitör kolunun bağlama kısmının yarısı boşta duruyor. buna rağmen...
  13. Jyadaus

Yardım Gaming Koltuk Onerisi

ikea markus medium. large versiyonu çıkmadan almıştım. memnunum
  14. Jyadaus

Akım Korumalı Priz Önerisi

https://www.akakce.com/akim-korumali-priz/en-ucuz-viko-multi-let-anahtarli-6-li-1-5-m-fiyati,100478507.html aktif kullanıyorum memnunum. edit: 3 metre isteğini görmemişim kb
  15. Jyadaus

Öneri Paranızı Nasıl Değerlendiriyosunuz?

halka arzlar için 15-20k lık bi ana para yeterli. oradan 3 5 geliyor. bunlar dışı bisti mantıklı değil bence, kumara benzetiyorum bunun dışında kalan parayı genelde faize veya altına atıyorum. altın uzun vade için, acil durumlar için kenarda duruyor. faize attıklarımda kampanyalardan dolayı en...
  16. Jyadaus

HDMI To Dp Dönüştürücü

https://www.n11.com/urun/qport-q-dpx-hdmi-m-to-displayportf-cevirici-40906804?magaza=nepalbilisim Konuya not düşeyim, bunu aldım çalıştı
  17. Jyadaus

Ps5 Slim Güvenilir Satıcı Nerden Bulabilirim

n11 kafkasda satıcısından aldım mayısta sağlam geldi kahraman konsol ve fly technologyde övülüyor
  18. Jyadaus

HDMI To Dp Dönüştürücü

hocam bu DP to HDMI. PS3ün çıkışı HDMI, monitörün girişi DP olduğundan HDMI to DP arıyorum
  19. Jyadaus

HDMI To Dp Dönüştürücü

Merhaba, monitörümde 2 adet HDMI ve 1 adet DP portları var. PS5 ve laptop hali hazırda HDMI portlarını kullanıyor. Boşta olan DP porta PS3'ümü takmak istiyorum (PS5 ve laptopu, performans kaybı olasılığından dolayı takmak istemiyorum). Nereye bakarsam bakayim sadece DP to HDMI dönüştürücü...
  20. Jyadaus

PlayStation 2028'den İtibaren Cd Üretmeyeceğini Açıkladı

ps5 son konsolum olacak gibi zaten. switch 2de firmalar fiziki oyunların iyi sattığını fark edince gkc den normal fizikiye kaymaya başladı. bethesda bile bugün sonyle tşk geçen video paylaştı oblivion remake fiziki versiyon için ya düzgün bi pc toplarım yada switch 2 çakar geçerim. hayırlısı
Geri