Arama sonuçları: *

• Users: ErdemAbiGf
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ErdemAbiGf

Milli takım dünya kupası'nda

ABD de olması iyi oldu. Kültürsüzlerin bile ilgisini çekecek , bu dünya kupası çok izlenecek
  2. ErdemAbiGf

Koşu icin giyim onerisi ?

Don atlet
  3. ErdemAbiGf

Altın borcu hakılmıyız haksızmı?

5 gram olarak verdi borcu. Adama anlatmaya çslışıyoruz herif anlamıyor yada anlamak istemiyor. Esnaf dan aldı bide . Dava edeceğim diyip duruyor whatsapp dan arkadaşıma. Dertsiz çocuğu dert sahibi yaptı herif
  4. ErdemAbiGf

Lgs ye 77 gün kala çalışmak

Bende bu yoldan geçtim . Öncelikle OBP ni düşürme yükseltmeyi çalış bu dönemki ortalamnı yüksek getir en kötü OBP ile girersin. İkinci seçenek Türkçe ve matematik yoğunluk çalış seni sıralamdı yukarıya çekecek şey bunlar bu 2 konıyu bitirmen lazım bitirdiğine emin olduğunda sosyala ve fene...
  5. ErdemAbiGf

Altın borcu hakılmıyız haksızmı?

Beyler bir şey sorcam benim arkadaşım 5 tane gram borç almış 7500 den . gram şuan 6500 civarı . adam diyorki aradaki zarar farkını öde diyor benim arkadaş da dedi altın yükselseydi sesin çıkmazdı ödetir din dedi öyle bir yükümlülüğün yok dedi kaç gram aldıysam onu ödicem dedi . Şuan 1 haftadır...
  6. ErdemAbiGf

DualSense 5 Hyperpop, Chroma

Ben ps5 içinde alıyorum hocam arkadaşlarımla bizim evde fıfa atıyoruz. Evde 2 tane var 1 i drift sorunlu 2 tane daha alacağım 4 tane olacak. Normal oynamak içinde pc içinde kulanırım diyorum nasıl fikir sizce
  7. ErdemAbiGf

Orjinal hocam. Garantili faturalı hepsi. Cevap verdiğiniz için tşk ederim 1774782125 Ben bide pc için alıyorum ikincisini ps de olamayan oyunu pcde var çoğu oynayabilir miyim ps5 deki gibi hissiyatı alabiliyor muyum
  8. ErdemAbiGf

Fiyatlar makul mü hocam.
  9. ErdemAbiGf

Arkadaşlar 2 sini de alacağım. 8k ya geliyor lar . Benim ps5 slim de kolunda drift problemi çıktı ve yeni kol alma sürecine girdim . Hyperpop da drift problemi giderildi diyorlar alınır mı? sizce ?
  10. ErdemAbiGf

IPhone 12 pro alınır mı

Hocam pil apple tarafındsn servis ile değişmiş onun dışında herhangi bir sorun yok
  11. ErdemAbiGf

IPhone 12 pro alınır mı

Hocam ztn iphone 11 pro Max kulanıyordum aşırı memnun dum yüksekten düştü paramparça oldu. 12 pro da kuzenim var sorun görmedim hiç
  12. ErdemAbiGf

IPhone 12 pro alınır mı

Hocam 1 yıl kulanacağım şuan elimde tel kalmadığı için. İlerde 14 pro 13 pro düşünüyorum 1774277168 Hocam 13 de 5 yıl önce tanıtıldı bir arkadaş 13 al diyor
  13. ErdemAbiGf

IPhone 12 pro alınır mı

Neden hocam. 13 hiç hoşuma gitmiyor
  14. ErdemAbiGf

IPhone 12 pro alınır mı

Beyler 21k ya herşeyi orjinal tertemiz pil apple da orjinal şekilde değişmiş belge gösterdi. 128gb sorunsuz bir telefon. Alınır mı sizce samsung ekosisteme sahip değilim
  15. ErdemAbiGf

Yardım 2 oled monitör arasında kaldım

27 inç olanı al
  16. ErdemAbiGf

Topladığım sistem parasına göre nasıl?

https://amzn.eu/d/0g3LtnyU
  17. ErdemAbiGf

Topladığım sistem parasına göre nasıl?

Kasa pağalıya gelmiş Sizin yerinizde olsam bu kasanın mini v2 si var onu alın derim. Hem geri kalan parayı doldurursunuz fanlarla.
  18. ErdemAbiGf

400-500 Euro arasına işlemci

R7 9800x3d
  19. ErdemAbiGf

Rx 6700xt ekran kartı 2 el değerleri amd den anlayanlar yardım

Knk adam hiç açmamış içini sadece oyun için kulanmış
  20. ErdemAbiGf

Rx 6700xt ekran kartı 2 el değerleri amd den anlayanlar yardım

Aldığımda dikat etmem gerekenler hangisi oyun testi dışında
Geri