Herkese selamlar yurtdışında üniversite okumaya karar verdim ama sırf askerlik tecil için gitmeyeceğim sadece yıllık ücreti ödeyeceğim bu şekilde kabul ederler değil mi birde İngilizce ye hazırlık süreci var bu sürece dahil olmam değil mi gitmesem?
Herkese selamlar yurtdışında sınavsız üniversiteye yerleşip gitmesem ne olur devamsızlıktan kalırım sanırım başka ne gibi sıkıntılar olur kaydım silinir mi?
Arkadaşlar lise mezunuyum fakat araştırdım kadarıyla anadolu üniversite 3.seçme sınavına başvuru yapabiliyormuşunuz nasıl bi sınavdır ben dün başvuru yaptım gerekli belgeleri yükleyip ücreti ödeyeceğim fakat seçme sınavı nedir pek bilgim yok?
Herkese selamlar Türkiyeden alınma düz açıköğretim lisesi mezunuyum acaba sınavsız doğrudan kayıt ile yukarıdaki siteden yurtdışı üniversite ye kayıt olabilir miyim acaba,olursada askerliği türkiyedeki gibi 28 yaşına kadar mı tecil olur?
Herkese hayırlı günler bi sorum olacaktı samsung a10 telefona mevcudum fakat telefonun üst kısmı (arka,ön dahil) ısınıyor alt kısımda da ısınma söz konusu fakat yukarısı gibi değil kasma donma yaşanmıyor ama çok ısınıyor nedeni ne olabilir tedirgin olabilecek durum mevcut mu yoksa tamamen...
Arkadaşlar merhaba hali hazırda 40k limitli işbankası kredi kartım var kredi notumda 1136 ama 1 ay kamuda çalışıp aylık 12k maaşla başka bankadan 82k kredi çekebilir miyim acaba?