bilinmiyor..2
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İyi günler hocalarım yurt dışı ısınmayan oyun oynayabilen telefon önerileri alabilir miyim ? Bütçe max 7k (esneme payı mevcut)
hocam 20k kayıt ücreti varİyi günler hocalarım yurt dışı ısınmayan oyun oynayabilen telefon önerileri alabilir miyim ? Bütçe max 7k (esneme payı mevcut)
xiaomi note 11s falan alabilirsinİyi günler hocalarım yurt dışı ısınmayan oyun oynayabilen telefon önerileri alabilir miyim ? Bütçe max 7k (esneme payı mevcut)
ciddi misiniz hocam o sadece iphoneler için değil mi benim bildiğim imei atıyorlarhocam 20k kayıt ücreti var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
trdeyseniz
İmei atma İphone haricinde çoğu telefonda oluyorciddi misiniz hocam o sadece iphoneler için değil mi benim bildiğim imei atıyorlar
Çoğu satıcı içinde imeili satıyor imeli gelmessede 150 200 atarlar telefoncularciddi misiniz hocam o sadece iphoneler için değil mi benim bildiğim imei atıyorlar
hocam bu imeiler sakat olmaz mı örnek biri o imei ile yasadışı iş yaptı size verdiler sizde patlarsa ne olcakÇoğu satıcı içinde imeili satıyor imeli gelmessede 150 200 atarlar telefoncular
hocam imei sakat ben pek önermemciddi misiniz hocam o sadece iphoneler için değil mi benim bildiğim imei atıyorlar
Yok dostum bir sorun olmaz yıllardır kullanıyorumhocam bu imeiler sakat olmaz mı örnek biri o imei ile yasadışı iş yaptı size verdiler sizde patlarsa ne olcak
hocam imei sakat ben pek önermem
kıbrıstan gelme 2016 galaxy telefona bir şey olmadı bu zamana kadar hiç bir şey olmazhocam bu imeiler sakat olmaz mı örnek biri o imei ile yasadışı iş yaptı size verdiler sizde patlarsa ne olcak
hocam imei sakat ben pek önermem