Arama sonuçları: *

• Users: UnjecTT
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. UnjecTT

CS skinini nasıl satabilirim yasal mıdır ?

takas banım var 4 gün sonra bitiyor ve çekiyorum 1751711357 99999 ticket olması lazım
  2. UnjecTT

hocam işleri bilmediğimden değil hiç bu kadar pahalı bi item çıkartmadım malum devlet baba herşeye dokunuyor 1751711210 siteden çıkardım hocam
  3. UnjecTT

wild lotus ak-47
  4. UnjecTT

Öncelikle iyi günler, dün gece kasa açtım ve çok fazla değeri olan bir skin çıkardım bunu paraya çevirsem polisler evimi basar mı ? hangi siteye satmalıyım? kripto üzerinden çeksem bir problem olur mu? yardımcı olursanız sevinirim. (450k+ değeri var skinin)
  5. UnjecTT

Psikoteknik raporu nerede onaylatabilirim

öncelikle iyi günler bundan 6 ay önce 0.21 promil ile ehliyetimi kaptırdım stajyer olduğum için ehliyetim iptal oldu 4-5 gün önce cezam bitti ve psikoteknik raporu aldım onaylatmam gerektiğini söylediler nereye onaylatmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
  6. UnjecTT

Samsung a 36 mı İphone xs max mi

faturaya ek cihaz alacağım için iki seçeneğim var maalesef
  7. UnjecTT

Samsung a 36 mı İphone xs max mi

iki model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım a36 sıfır xs max yenilenmiş
  8. UnjecTT

125cc motor yağı önerisi

mondial vulture 125 i motoruma brava yağı kullanıyordum fakat titreşim arttı ve vites geçişleri rezalet durumda hangi yağı önerirsiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
  9. UnjecTT

hikayeli oyun önerisi

detroit become human oyna kesinlikle
  10. UnjecTT

Playstation 5 almalı mıyım?

alınır alınır da bilgisayar rahatlığını veremez karar sana kalmış fiyat güzel pişman olma
  11. UnjecTT

ryzen 5 7500f soğutucu önerir misiniz?

deepcool ak400
  12. UnjecTT

Yardım Harddiskim sağlıklı mı ?

arkadaşlar bu ara çok fazla drop yemeye başladım bilgisayarda, oyundayken arada dosya gezgini açılıyor. bilgisayarı yeniden başlattığımda yeniden başlatılıyor da kalıyor hdd yüzünden midir ??
  13. UnjecTT

Cyberpunk 2077 10 fps

her şeyi denedim 8-9 fps sabit
  14. UnjecTT

Cyberpunk 2077 10 fps

baktım millet 50-60 fps alıyor oyun içinde ana menüde 250-300 fps civarı alıyor fakat ben 8-9 fps zor alıyorum
  15. UnjecTT

Cyberpunk 2077 10 fps

intel i5 9400 rx 570 sistemle ana menü dahil 10 fps alıyorum en düşük ayarlarda yardımcı olur musunuz
  16. UnjecTT

BU SİSTEM 30KYA ALINIRMı

kanka bekle biraz daha baya bi düşüş var sistemlerde
  17. UnjecTT

600 - 700 TL kulaklık önerisi

cs2 ve müzik dinlemek için bütçeme uygun kulaklık arıyorum dostlar
  18. UnjecTT

Ehliyet harcının hepsini aynı gün içinde ödemek zorunda mıyım?

Değerli kağıt bedelini ödeyip 1 ay sonra da harcını ödesem sıkıntı olur mu bilgi verir misiniz ?
  19. UnjecTT

Çözüldü✓ Monitörüm oyun oynarken bir anda ekranda yeşil kırmızı mavi şerit

aynı sorun bende vardı hocam çok yüksek ihtimal ekran kartı arıza vermiştir
Geri