Arama sonuçları: *

• Users: cewrik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

HYTE Y70 Touch Fan Önerisi

Fansız şuan sessiz ekran kartı oc modunda her şeyde fan var bende a.dinamik akışı tuttursam kasayı kapatıcam camı sessiz baya fanlar gelsin takayım bakim
  2. C

test için Noctua nın ve Cosmiq alıyorum bakayım test edicem yan yana ses desibel ölçer aldım valla o yüzden kumpas ne varsa aldım düşün :peepo2:
  3. C

Tamam dostum son halini koyarım buraya fena oldu :peepokalp:
  4. C

o.O2 kablo dikkat ederiz inşallah başıma gelmez. :peepokalp: @LegendaryCrazy ne kullanıyor ki merak ettim. Baktım hub teşekkür ettim :peepokalp: fanlar ısı artıkça kendi artıyor dimi bios ayarlayınca ? öyle her hal baya yaşladım ben o yüzden eko sistemi temiz olsun dedim çünkü ne alırsam...
  5. C

Lianli fanları videoda çok estetik duruyor neler önerirsin video da ki alsam ne olur. fan ve renkleri kontrol ede bilir miyiz kontrolcüyle ? 1775758195 Süpermiş ara kabloları sipariş verdim bile görür görmez. fan olarak lian li setlerinden hangi modellerden kaç tane alayım sence ? çünkü fanları...
  6. C

işte bana şu şu kablo şu fan şu kontrolcü den alın diyecek biri lazım. pwr yunanistandan getirdim amazondan aldım tatildeyken 300 dolara falan aldım
  7. C

+++ up
  8. C

Yok mu tavsiyesi olan.
  9. C

fanlar sesi yüksek ve kenarları siyah baya lian li nin sistemi üzerinden bakmak lazım Bu videodaki gibi fanlar takmam lazım benim siyah beyaz olan modeli
  10. C

++ up
  11. C

Teşekkür ederim, fan ve kontrolcü ve kablolarından pek haz etmem o yüzden onlar kaldı onlarıda yaparsam iyi olacak yoksa kasada sıcaklık içinde kalıyor şuan
  12. C

HYTE Y70 Touch kasam var, Sessiz fanlar ve ona görede kontrolcü almak istiyorum, ana kart ve ekran kartı içinde ara kablolar almak istiyorum kasam siyah beyaz, RGB renklerini beyaz sarı tonda kullanacam ne önerirsiniz neler almam gerekiyor sizce ? Donanımlarım Seasonic Prime TX-1300w 80+...
  13. C

Monster Tulpar T7 V20.7.2 FurMark (VK) 30dk Testi Sonucu.!!!

Monster Tulpar T7 V20.7.2 Notebook 30 dakika boyunca test yaptım sıcaklık normal mi ? termal bakım henüz yapılmadı 10 Aylık Cihaz. Ürün Özellikleri : Link
  14. C

WEBCAM TAVSİYESİ 2024

Yayıncı için önerin var mı ? 3080 Ti Ekran kartı var bu arada
  15. C

Çözüldü✓ Monster Mi ? HP Mi ?

HP mi Monster mi ? ikiside sıfır laptop ipad pro vericem karşılık seçimin ne olurdu ?
  16. C

takas yapıcam ondan sordum
  17. C

ipad vericem karşılığında
  18. C

Önerin ne olurdu 2 sinin arasında farklara bakar mısın link koydum ? ipad pro seti ile takas yapacamda hangisini seçeyim ?
  19. C

Bu iki Laptop arasında kaldım Öneriniz ne olur ? Monster Tulpar T7 V20.7.2 HP OMEN 17-cm2004nt (7P6M5EA) Karşılaştırma Epey Link
Geri