Arama sonuçları: *

• Users: Vakry
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. V

Ryzen 5600 x işlemci ısınma

İstanbulda yaşıyorum hava sıcak stok fan kullanıyorum normalmi 95 derece
  2. V

Ryzen 5600 x işlemci ısınma

Merhaba ryzen 5600 x işlemci kullanıyorum oyun dışı 60 70 derece arası oyun içi 90 95 derece arası bu ısı değerleri normal mi yoksa sorun varmı
  3. V

Gaminggen aldığım PC sıkıntısı

Bilemezdimki bütçe sınırlıydı ucu ucuna alayım dedim keşke almasaydım
  4. V

Hakikatten kendimi dolandırışmış gibi hissediyorum şaka gibi resmen almadan önce keşke öğrenseydim böyle bi firma olduğunu 1698507818 Bide kimse çözememiş baya bi baktım yine oluyo diyorlar büyük ihtimal fabrika çıkışlı hata bide şaka gibi arıyorum diyorlar biz bilgisayarı 24 saat açık bıraktık...
  5. V

Bu sorunu daha önceden yaşayıp çözen varmı kafayı yicem resmen bildiğin dolandırıcılık çünkü gel sen 3 ay para biriktir çalış sistem al sonucunda böyle sorunlarla karşılaş milyonerde değilizki at yenisini al
  6. V

Hocam her şeyi denedim olmadı hiç bir şekilde sıkıntı yok diyorlar sıkıntı olmasa herhalde durduk yere yollamadım bi dediğini denicem ddu ile daha önce silip yükledim ama Windows uptade açıkken olmadı bios güncelledim olmadı ne yaparsam olmadı 1698506304 Coil whine ben de de var ama onu sıkıntı...
  7. V

Yaklaşık 1 ay önce gaminggenden PC aldım 6700 xt ekran kartlı bilgisayar kendi kendine ekran gidiyor kapatmak zorunda kalıyorum kapatıp açınca driverlar silinmiş oluyor format attım driver silip yükledim düzelmesi garantiye gönderdim bana hiçbir sorun yok diyerek kasayı geri gönderdiler...
  8. V

6700 xt PC kapanma driverlar silinme sorunu

Beyler merak edenler ve ya böyle sorunla karşılaşanlar için söylüyorum çözdüm kendim bios güncelledim sonrasında ddu ile driver kaldırıp temiz bir şekilde indirdim bende sorun çözüldü
  9. V

6700 xt PC kapanma driverlar silinme sorunu

Arkadaşlar yeni PC aldım sürekli ekran gidiyo PC kapanıyor açıldığında driverlar silinmiş oluyo kablo yuvalarını yanlış takmış olduğumdan şüphelendiğim için merak ediyorum hangisi nereye bağlanıyor
  10. V

monitör bir anda gidiyor PC takılı kalıyor restart atınca driverlar silinmiş oluyor

Windows 10 deneme sürümü vardı PC geldiğinde flash olmadan direk kurdum lisans aldım bide de hocam onla alakalı olurmu Windows 11 diye
  11. V

monitör bir anda gidiyor PC takılı kalıyor restart atınca driverlar silinmiş oluyor

Arkadaşlar bu sorunla Bayadır uğraşıyorum amaçözemedim 1694943194 Ekran kartım 6700xt işlemcim ryzen 5600x 1694943205 Windows 11
  12. V

6700xt coil whine sorunu

anladım valorantta 800 fps 1000 verince baya cıkıyor 500 fps te ses olmuyor sabitleyince fakat benim koktuğumdurum rdr 2 tarzı oyunlarda cok ötmesi ama bi çözüm yok gibi duruyor
  13. V

6700xt coil whine sorunu

hocam belli insanlar sonradan azalıyo demiş sende durum nasıl
  14. V

6700xt coil whine sorunu

merhabalar arkadaşlar gaminggenden sistem adlım 6700xt li fakat ekran kartı fanından coil whine sesi gibi vızıltı geliyor tiz ses bu sorun kullandıkça düzelirmi bilgisi olan varmı ?
  15. V

GAMİNGGEN açılış kapanış saatleri?

merhabalar gaminggenden hazır sistem alıcam fakat çalıştığım için iş cıkıs saatim 6 bucuk internette saat 10 da kapanş yazıyo fakat forumlarda 6 yazıyo daha önce alışveriş yapmış olan varsa bilgi verebilirmi?
  16. V

Gençer gaming toplama sistem

özelleştirden anakart taktım zaten sadece merak ettiğim sonuçta yüklü bi para gidiyor güvenilirmidir bu site bi bilgim yok çünkü
  17. V

Gençer gaming toplama sistem

https://www.gencergaming.com/victor Merhabalar yakın zamanda pc almayı düşünüyorum gencer gamingi bilmiyorum güvenilirmidir internette bir kaç şikayet okudum bilgisi olan varmı?
  18. V

Monör önerisi uygun fiyatlı

https://www.gaming.gen.tr/urun/4719/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-display-port-hdmi-freesync-full-hd-ips-gaming-monitor/?srsltid=AfmBOopLBTZGR0vWzWUktVFkJpubReW1C7-lsPJa9YaqxVWtSfzuaFiltHE...
  19. V

PC toplama 3060 ti amd ryzen 6700xt

Kral benim tek isteğim 1 sene sonra vramden dolayı drop yememek yeni çıkan oyunlarda
  20. V

PC toplama 3060 ti amd ryzen 6700xt

İşte sıkıntı olan durumda o mesela bugüne baktığımızda call of duty mw 2 10 GB a yakın vram kullanıyor aynı şekil resident evil 4 remake full ayarlarda 1080 p de 11 GB kullanıyor bu bugün bile sıkıntı oluyoken 1 sene sonra 2 sene sonra büyük bir sıkıntı olmazmı ?
Geri