Arama sonuçları: *

• Users: dombikpanda
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Yardım R7 7800x3d Isınma Problemi

Bu olması gereken bir durum değil hem sıvı soğutucu kaliteli hem anakartın. Eğer montajda bir sorun yok demeseydin acaba pompa altındaki jelatini mi sökmedin diyecektim ve ya pompa için cpu opt ve cpu fan kısmına mı takmadın anakart kısmında ama montajında bir sorun yok diyorsan bios dan pompa...
  2. D

🔥İndirim James Donkey Ravel R45 24" 0.5 Ms Full Hd Pivot Ips 240 Hz Monitör | 4.599 TL

James Donkey bir ürün alcağına o parayı yak en azından ısınırsın. Sırf ucuz diye ben tercih ettiğim her ürününde sorun yaşadım.
  3. D

Darboğaz 5070 Ti ve Ryzen 7 7800x3d

Daha detaya inceksem normalde oyun ilk olarak işlemciye gelir işlemci burada kordineyi sağlar ve ekran karatına gönderir diyelim 1 saniyede 100 işlem yaptı ekran kartına gönderdi eğer ekran kartın çok güçlüyse 5090 varsayalım 1080p de bu 100 işi 1 saniyede yapması gerektiği için ama iş yükü az...
  4. D

Hiçbir site hatta sana şöyle söyleyim darboğaz konusunu bu kadar kafana takma yoksa sisteminden zevk alamazsın. Yılların getirdiği safsafata
  5. D

Bu tip saçma sapan sitelere güvenme hepsi boş boş sallıyor darboğaz dediğimiz olay zaten 1080p low oyunculukta karşımıza gelen bir durum eğer 2k 4k oynayacaksan hiç bir sıkıntı yaşamazsın
  6. D

360mm Sıvı Soğutucu Önerisi

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-liquid-freezer-iii-pro-360-argb-beyaz-acfre00188a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,1084674267.html Bunu önermiş bir arkadaş zaten kaliteli markadır hatta şöyle diyim zaten marka soğutma ürünleri üzerine kurulmuş bir marka tecih edebilirsin. Lian...
  7. D

🔥İndirim MSI Mpg X870e Edge Tı Wıfı Am5 15.889 TL Amazon(9 Taksit)

Hocam sizin yaş benimde ötesinde sizin hatta sanırsam 1 ayağınız çukurda.
  8. D

Eskiler biliri ilk işlemcim di benim 6 çekirdekli 45nm 95w değerine sahip
  9. D

öyle bir diyorki sanarsın AMD Phenom II X6 kullanacak
  10. D

Bu anakart için para çıkaranlar zaten işlemci içinde çıkarıyor yani düşük seviyeli bir işlemci seçmiyorlar her bir şeyin alıcısı olur ama ben buna para vermem açıkçası 3k daha verip gigabyte x870e aero x3d alırım.
  11. D

Hangi Rami Almak Daha Mantıklı(Tartışalım 2.El)

Sistemde ne kadar ram takılı
  12. D

gskill trident z5 6400 cl 32 NEO 24GB peki bunun fiyatı 11k uygun mudur ?
  13. D

2. el için bulabiliyorum evet de 0 olarak bulabilir miyim ?
  14. D

XPG Lancer RGB DDR5 1X24GB 8400MHZ 15K Gskill trident z5 RGB 1X24GB 6400mhz 11K Sizin de önerilerinizi bekliyorum 2. el olarak Anakart: Gigabyte X870E AERO 9000mhz x3d wood
  15. D

9900x3d // Phantom Spirit+Hydronaut Soğutucu Ustaları Buyrun

Oooo hocam canavar canavar bütçeniz izin veriyorsa tercihedebilirsiniz.
  16. D

Performansı neden yeterli olmasın hocam işlemci güzel yaptığın ayarlar iyi daha ne olsun.
  17. D

270k+'ı Phantom Spirit Se Soğutur Mu?

aslında sizin bilmeniz gereken pompa temas ediyor mu fan dönüyor mu bu kadar çok fazla irdelerseniz aslında her şey çok komplike olabilir. Sana marka ve model önerebilirim eğer istiyorsan bütçe nezlinde.
  18. D

İlk olarak işlemcinizi 1 saat 46 dakika bu denli performansta çalıştırmanın hiçbir mantığı yok 2. olarak siz -30 volt değeri verdiniz zaten hali hazırda maksimum tdp değerini aşağı çekmiş oldunuz 3. olarak evet o soğutucu o işlemci için yeterli değil sıvı soğutucuya geçmen daha mantıklı olacaktır..
  19. D

Biri daha yazmıştı sıvı soğutmadan korkuyorum diye bende merak ettim neden korkuyorsun aynı gün içinde karşılaşınca merakım arttı mesela
  20. D

Soğutamaz intel işlemcileri yüksek tdp değerlerine ulaşabileceği için burada 360mm radyatör tercih etmen gerekiyor. Arctic 360pro thermalright 360 tercih edebilirisin fiyatları uygundur.
Geri