Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

En Sevdiğiniz 3 Sarkı Hangisi?

Kuralları çok okumadığımdan bilmiyordum paylaştım da şimdi okudum kurallar da böyle yazıyor Güncel olmayan konuları hortlatmak, öne çıkartmak (İstisna durumlar olabilir) ayrıca çok eski konular olmadığı için paylaştım.
  2. X

Vardı tabi neden olmasın? Herkes sevdiği müziği paylaşabilir.
  3. X

En sevdiğim şarkı bu bunun üstüne tanımam 52.saniyede o kadar güzel giriyor ki şarkıya resmen masayı kırasım geliyor. Ayrıca bu şarkıyı da çok seviyorum. Yeni Ben Aynı Eski Hatalar :)
  4. X

En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

En sevdiğim şarkı bu bunun üstüne tanımam 52.saniyede o kadar güzel giriyor ki şarkıya resmen masayı kırasım geliyor. Ayrıca bu şarkıyı da çok seviyorum. Yeni Ben Aynı Eski Hatalar :)
  5. X

En sevdiğiniz şarkı & müzik ne?

6. X

En Sevdiğiniz Şarkı Nedir?

7. X

9070 ekran kartı , ryzen 5 7600 almak mantıklı mı

Bence bütçeniniyi kullan derim 9070 + Ryzen 5 7600 yerine direkt Ryzen 7 9800X3D alırsan kökten çözer bu sorunları çünkü CS ve valorant tarzı oyunlar işlemciye bakıyor
  8. X

NVIDIA Neural Texture Compression ne zaman çıkacak?

Merhaba arkadaşlar, NVIDIA yakın bir zamanda bu teknolojiyi tanıttı ve VRAM kullanımını 7 kattan fazla azalttığını gösterdi. Acaba ne zaman çıkacak? Merak ettiğim bir başka şey de bu teknoloji DLSS gibi açılıp kapanabilen ve oyunlara sonradan eklenebilen bir şey mi? Oyun yapılırken...
  9. X

Çözüldü✓ Yeni /Gpu/ Beyler Hayırlı Olsun Alırım

Hayırlı olsun
  10. X

Asus pg27ucdm aldım testler

Valla güzel hocam 😍 bende 5080 alıyim sonra bundan bir tane çekerim Allahın izniyle
  11. X

Rica ederim hocam ne demek oledler genel olarak ipslere göre daha az parlaklık oluyor oledlerin doğası gereği çift ekran size kalmış tabi hocam
  12. X

Hayırlı olsun kardeşim beğendin mi monitörü önerimle aldın güzel monitördür bende tekrardan almak istiyorum Valla yapacağın bir şey yok tak çalıştır haliyle kullanabilirsin o biçim iyidir bu monitörler sadece parlaklığı %100 vs yapma yeterli OLED yanığı oluşması.
  13. X

❌İndirim Bitti! ASUS ROG SWIFT PG27UCDM 4K 240 HZ OLED 43.600₺ [Amazon Depo - Mükemmel Durumda]

Kral ev adresini gizle hayırlı olsun bu arada
  14. X

FSR 4'ün DLSS 4'e göre daha fazla oyunda desteklenmesi

Valla hocam ben dlss 5 i aşırı beğendim şahsi fikrim insan yüzüne benzetmek bu kadar yaklaşmak çok iyi 1776499818 Hata yapmışım kusura bakmayın arkadaşlar linki düzenledim hemen ve nvidaya baktım da 350 den fazla oyunda destekleniyor dlss o biraz daha nvidiaya yine yöneltti beni ya :D
  15. X

FSR 4'ün DLSS 4'e göre daha fazla oyunda desteklenmesi

Merhaba arkadaşlar şunu fark ettim ki FSR 4 208 tane oyunda destekleniyor iken DLSS 4 105 civarı oyunda destekleniyor bu AMD'nin daha iyi olduğunu gösterir mi? Ve acaba bunun sebebi nedir? https://www.amd.com/en/products/graphics/technologies/fidelityfx/supported-games.html...
  16. X

RX 9070 XT mi RTX 5080 mi?

İyiymiş hocam valla iyi fiyata almışsınız şuanda vatanda 48K
  17. X

Evet hocam sadece oyun oynuyorum 4K da büyük ihtimalle 9070 XT alacağım FP kralı olduğu için eğerki sorun yaşatırsa iade edip 5080 e yöneliyim en temiz yöntem bu şuanlık.
  18. X

Evet hocam çok doğru büyük ihtimalle 9070 XT alacağım FP kralı olduğu için eğerki sorun yaşatırsa iade edip 5080 en yöneliyim en temiz yöntem bu şuanlık.
  19. X

Valla öyle hocam ama dlss5 kafamı çok karıştırıyor bende gönlüm daha az para vermekten yana RX 9070 XT ile akıp gidilir mi dlss 5 en ve Nvidia teknolojilerine yaklaşamıyor AMD her zaman o yüzden düşünüyorum. 1776496189 5070 ti istemiyorum hocam çünkü hemen hemen aynı fpsleri veriyor 9070 XT ile...
  20. X

Doğru hocam evet diyorum içimden hazır DLSS 5 geliyor iken fiyat farkı verilmez mi hocam? 1776495337 Bütçe ikisine de yetiyor da arada kaldım çok fiyat farkı olunca fpsler anca 4k da 20 FPS oynuyor ben 4K oynuyorum hep 1776495385 Doğru hocam, sadece oyun oynayacağım. Ben en iyisi 9070 XT...
Geri