Arama sonuçları: *

• Users: AEROXUM
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. AEROXUM

Zd Ultimate Legends Vs Gamesir G7 Pro 8k

Ben de 2 gündür kullanıyorum. Joystickler çok tatlı bence ben memnunum bir de ufak değil aslında xbox dizaynı ve kol da xboxa birebir benzediği için el alışması gerekiyor. Aşırı ısınıyor ama sizde de var mı o sorun benimki çok ısınıyor elim terliyor resmen.
  2. AEROXUM

12400f Sisteme Yükseltme Önerisi

Dostum ekran kartı değiştirmeyi düşündüğümü nereden çıkardın :D Okursan daha iyi anlayabilirsin. Evet maksimum 14700 destekler işlemci. Orda da sanırım anakart yetersiz kalıyormuş dün GPT abi ile baya bir hasbihal ettik. Tam olarak besleyemez maksimum verim alamazsın 14700'den dedi. Ben sanırım...
  3. AEROXUM

12400f Sisteme Yükseltme Önerisi

Arkadaşlar merhaba. Az önce BIOS güncellemesiyle 14. nesil işlemcileri kullanabileceğimi öğrendim ve hızlıca güncelledim. Aklımda yeni bir sistem dizmek vardı 9850x3D ve RTX 5000 serili bir sistem ama istediğim sistem nereden baksanız 200 bin lirayı geçiyor. Sistemimde de bence ekran kartı, RAM...
  4. AEROXUM

Ben kablolu kullanıyorum maksimum performans için. ZD kabloluda 3000 hertz verebiliyordu ancak yeni güncellemeyle beraber 8000 hertz verebiliyor. Çok mühim değil 1000den sonrası bence ama ZD ergonomi ve premium olarakta çok üst seviyeymiş G7ye göre ondan sordum. Şuan için kafamda G7 8k versiyonu...
  5. AEROXUM

100.000tl Bütçeye Bilgisayar Toplamama Yardımcı Olur Musunuz ?

Bütçe arttırabilirseniz tavsiyem (Valorant, CS gibi FPS oyunları için kuvvetle tavsiyem) Sizin bütçenizde tavsiyem Ama her halükarda RAM 32 GB olması lazım. Attığınız sistemde ki parça kaliteleri bence low seviye. Benim attığım sitede CS2 oyuncuları için düşük gecikmeli vs. parçalar ve...
  6. AEROXUM

Selamlar dostlar, 2 kol arasında kararsız kaldım, fikirlerinizi bekliyorum. Genellikle FC 26 ve Mortal Kombat gibi online competitive oyunlar oynayacağım.
  7. AEROXUM

FC 26 İstikrarsız bağlantı sorunu.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/fc-26-istikrarsiz-baglanti-sorunu.1232672/ Konu açmıştım paket kaybım yok dostum diğer oyunlarda da bir problem yok
  8. AEROXUM

FC 26 İstikrarsız bağlantı sorunu.

Ben bu konuyu hortlatıcam dostum fakat bir çözüm bulabildin mi? Dün itibariyle aynı sorunu ben de yaşamaktayım.
  9. AEROXUM

Fc 26 İstikrarsız Bağlantı Sorunu

Selamlar herkese, dün itibariyle yeni gelen güncellemeden mi bilmiyorum ama online oynadığımda pingim artmıyor ve sabit örneğin 35 veya 45 civarı alıyorum. Ortalama 15 saniyede bir istikrarsız bağlantı diyor o sırada da pingim artmıyor ve oyun donuyor. 5 saniye falan sürüyor tekrar kendine...
  10. AEROXUM

Format sonrası Windows 11 veya Windows 10

Dostlar selam, yaklaşık 1.5 senedir falan format atmıyordum. Bilgisayarın yorulduğunu ve diskin dolduğunu fark ettim ve format atmaya karar verdim ancak Windows 10 mu yoksa 11 mi kurmalıyım kararsızım. Şu an güncel olarak Windows 10 Pro kullanıyorum. Oyun oynamak için kullanıyorum bilgisayarı...
  11. AEROXUM

Oyun içinde mouse hassasiyeti ve kulaklık ayarlarının değişmesi

Selamlar, az önce nvidiayı güncelledim ve yeni bir uygulamaya geçiş yapmışlar vs. onları yaptım. Steamden herhangi bir oyuna girdigimde değişiyor bu bu arada, steam dışı bir oyunda böyle bir sorun yaşamıyorum. Steam ile alakalı bir sorun mu anlamadım bu sorunu yaşayan oldu mu son zamanlarda...
  12. AEROXUM

RTX 3060 Ti için parça önerisi

USKO İşlemci yetersiz kalıyor. Bir yandan da bilgisayarı upgradelemek istiyorum.
  13. AEROXUM

RTX 3060 Ti için parça önerisi

Dostlar selam, elimde bir bilgisayarım var. i5 12400F ve 3060 Ti var. Sadece Knight Online oynuyorum, arada Valorant ve CS oynadığım oluyor ama 3060 Ti yetiyor zaten. Sizden isteğim 3060 Ti ile senkron çalışabilecek, darboğaz yapmayacak güçlü bir işlemci, RAM ve iyi bir anakart önerisi...
  14. AEROXUM

Tek internet ve modemden birden fazla ethernet bağlantısı

Selamlar, 50mbps VDSL internetim mevcut ve tek modem üzerinde de 4 ethernet girişi var. 3 yan PC ve 1 ana PC olmak üzere 4 ethernet kullanacağım. Bu durumda modem, gelen hızı 4 pcye mi böler yoksa biz manuel ayarlayabilir miyiz? Ayarlarsak ana bilgisayara 40 verip kalan 10 megabiti diğer 3 pcye...
  15. AEROXUM

i5-12400F ve 3060 Ti sistem için yükseltme önerisi

Knightta kalabalıkta 120den 40-50lere kadar düşebiliyor. Rise da ise stabil kalabalık olmayan bir yerde bile maks 120-130. Bana yeterli olmayan değerler maalesef...
  16. AEROXUM

İşlemciden memnun değilim, biraz pişmanlık var açıkçası. 12600kya geçmeyi düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama yorumlarınız çok şaşırttı. Örneğin rise online ve knight online oynuyorum suanda, işlemci bazlı oyunlar oldugu icin işlemci performansı cok önemli benim icin. Ekran kartı...
  17. AEROXUM

Merhaba dostlar, i5-12400F işlemci ve RTX 3060 Ti ekran kartlı sistemimi güncellemek istiyorum ancak tavsiyelerinize ihtiyacım var. Ekran kartı hariç, işlemci ve RAM odaklı bir güncelleme yapacak olsak neler yapabiliriz? Alacağımız işlemci ekran kartıyla darboğaz yapmaması lazım. Not: Anakart +...
  18. AEROXUM

Lenovo Ideapad 1 vs Lenovo Ideapad 3

Dostum tekrardan selamlar, ben satın aldım ancak kafama bir şey takıldı. Touchpade tıklayınca sanki içine göçüyormuş gibi oluyor mu sizde de? Kasaya hafif bastırınca falan böyle içine göçüyormuş gibi oluyor. 0 aldım ancak kafama takılmadı değil.
  19. AEROXUM

Ben de öyle tahmin ediyorum. Genel olarak memnunsunuz değil mi?
  20. AEROXUM

Arkadaşlar merhaba, sadece knight online oynattırmak ve arada sırada ufak tefek işlerimi halledip dizi izlemek için bir laptop arayışındayım. 2 seçene arasında kararsız kaldım, sizlere danışmak istedim. 10.000 TL'ye kadar başka öneriniz varsa değerlendirebilirim. Teşekkürler. Lenovo Ideapad 3 -...
Geri