Arama sonuçları: *

1. MorgothBelegurth

🔥İndirim Attack Shark X11 Siyah / Beyaz Mouse 1261 TL

Bende aj 159 pro kullanıyorum fakat g502 dışında her mouse da yaşadığım problem scroll un bozulması. Açıp düzeltmeme rağmen bir süre sonra bozuluyor yine. Bundan sonra mouse terchimi scroll a göre yapıcam gerçekten 😅 Varsa önerisi tavsiyesi olan çok memnun olurum.
  2. MorgothBelegurth

🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Haklısınız o zaman hocam sizin senaryonuzda stand daha geri planda kalıyor en mantıklısı shifter olacaktır. Bana göre mesela similasyonun temeli shifterdan geçiyor 😅 Vites olmasa setupun yüzüne bakmam öyle söliyim. Şuanlık her şey güzel bakalım ileride bişeyler daha eklerim belki.
  3. MorgothBelegurth

Hadi ya. Şans mı şanssızlık mı bir yandan sevindim bir yandan üzüldüm. Bende aynı şekilde sizin gibi masadan memnundum yer problemi yaratıyordu sadece pedallarıda açılayıp sabitlemiştim de dün gece standla bir kaç saat vakit geçirdim başka bişeymiş ya. Oluşturduğu hissiyat kalitesi çok hoşuma...
  4. MorgothBelegurth

Yani dimi vida sökeceksem masadanda söküp alırdım 😅 Yani tamam çok sağlam evet hissettiriyor onu henüz oynamadım ama hani öyle hemen katlayayım kenara koyabileyim canım isteyince alayıım hemen kurayım şeklinde değil maalesef. Gerçi öyle olsa sağlam olurmuydu bu kadar orası muamma. Bakalım...
  5. MorgothBelegurth

Ürünü kurdum bayağı bi uğraştırdı. Sanırım iç kısımdaki 2 tane elle açılabilen vidaları sökmeden katlanmıyor. Gerçekten aşırı ağır oldu yerinden oynamıyor😅 Klavye mouse için bişeyler ayarlamak lazım bayağı uzakta kaldılar 🤦‍♂️ Bi önerisi tavsiyesi olan var mı ?
  6. MorgothBelegurth

3280 e yalnızca ikimiz almış olabiliriz benim bide 2000 tl kupon vardı bedevaya geldi neredeyse. Ama benim arkadaşlarda 3580 den aldılar 😅
  7. MorgothBelegurth

İstanbul içi 3 arkadaş aldık hocam biz gelir mutlaka gün içinde İstanbul daysanız eğer 😇
  8. MorgothBelegurth

Standı şimdi teslim aldım. Bayağı ağır 😅 Herkese hayırlı olsun bu arada güzel günlerde kullanın arkdaşlar
  9. MorgothBelegurth

Evet 3280 liraydı.3580 oldu. Şimdi de 4000 lira olmuş.
  10. MorgothBelegurth

Evet hocam. Mozayıda öyle. Demek istediğim şey şuydu tam olarak. Kalite olarak mühendislik açısından tabii ki katılıyorum daha iyiler kullanım rahatlığıda dahil. Uzun ömürlülük sağlamlık konusunda katılmıyorum sadece. Çok sert kullanımda zamanla yıpranma oranları simturun daha az sebebi vitesler...
  11. MorgothBelegurth

Shifter konusuna katılmıyorum tecrübe etmiş biri olarak. Fakat pedal konusuna katılıyorum metal ve plastik farkı.
  12. MorgothBelegurth

Açıkçası benim tavsiyem eğer bütçeyi özgürce savurmak istemiyorsanız tadında bir setup için pxn v10 pro debriyaj pedalından tasarruf etmek için ultra değil. Shifter olarak simtur. Sebebi pxn shifter kullanımı daha kolay ve rahat olsa da simtur malzemesi açısından darbe sönümlemesi vs daha önde...
  13. MorgothBelegurth

🔥İndirim Logitech G29 941-000112 Driving Force + Shifter Direksiyon Seti 16.799,00 TL

Kesinlikle fiyatını haketmeyen eski ama maalesef aşırı popülerliği yüzünden piyasadan silinmeyen ürün. Fiyat performans açısından direct drive olmayan setlere para vermekle paranı çöpe atmak aynı şey gibi geliyor uzun ömürlülüğü yok. Pxn v10 pro ya da ultra arasında dağlar kadar fark var...
  14. MorgothBelegurth

🔥İndirim PXN V10 Pro Direksiyon Seti 14.999₺

Valla durumu anlattım mail attım bakalım hafta içi belli olur. Bu arada evet öneriyorum herkese hele ki Logitech g27 g29 ve diğerleriyle kıyaslanamacağını düşünüyorum. Shifter konusuna gelirsek en uygunu bence Simtur vites gibi geldi güzel kemikli kullanan herkes memnun fakat ben tercih etmedim...
  15. MorgothBelegurth

🔥İndirim PXN V10 Pro Direksiyon Seti 14.999₺

Vallahi bende 22 ocakta sipariş verdim 24 ünde geldi. 16999' a gaming.gen.tr den aldım. Şuanki fiyatı beni üzdü. 2 bin lira az para değil. 7 gün daha iade hakkım devam ediyor. İade süreci yorar mı bilmiyorum değer mi uğraşmaya acaba ? Bu arada ürün çok iyi tavsiye ederim herkese. G29 bunun...
  16. MorgothBelegurth

🔥İndirim Fazeon 24” 165HZ 0.5ms IPS Pivot Monitör 🔥3.549₺

Valla bende de panelin altına yakın solda stuck pixel çıktı yalnızca mavi ekranda var 1 adet. Pek uğraşmak istemiyorum açıkçası yan monitör olarak kullandığım için sorun etmicem bunu iade süreciyle uğraşmak yoruyor. Yeni gelicek olan üründe 1 den fazla çıkma ihtimalini de göz önünde...
  17. MorgothBelegurth

🔥İndirim 1 TL’ye! YouTube, Spotify, Exxen Trendyol Kodları Alma

Geçerliliği ne zamana kadar ?
  18. MorgothBelegurth

Powerway Bigbox 40W mı ? QCY SP7 mi? (Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi)

Tecrübenizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu zor bir soru farkındayım fakat ses kalitesini ve yüksekliği, bass ve tizz ayrımı örneklendirebilmeniz veya tarif etmeniz mümkün müdür acaba ?
  19. MorgothBelegurth

Powerway Bigbox 40W mı ? QCY SP7 mi? (Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi)

Powerway QCY Sp7 Fiyat olarak çok yakınlar birbirlerine kararsız kaldım. Bluetooth hoparlörden anlayan bilgisine ve tecrübesine güvenen arkadaşlar fikir verebilir mi ?
  20. MorgothBelegurth

❌İndirim Bitti! Xenon Smart Hassas Şarjlı Otomatik Tornavida Vidalama Seti 1299TL

Hayırlı olsun. Pişman olmayacağınıza eminim. Özellikle benzeri diğer ürünleri denediyseniz bunun gücünü ve kalitesini net olarak fark edeceksiniz.
Geri