Arama sonuçları: *

1. Mr. Ahmet sez

Ağlama Duygumu Kaybettim

Hani biz havalıyız dostum ya ağlamıyoruz falan algısı değil gerçek bir şey hocam aynı şeyi bende yaşıyorum. Aslında geçmişte insan ilişkilerine dair sağlam tokat yiyen insanlar zamanla kendini güvene alıyor. Zamanla o güzelim duyguları şartlardan dolayı bastırıyor. Bir duyguyu bastırınca nolur mu...
  2. Mr. Ahmet sez

Hayatımda İzlediğim En İyi Dizi

Zevkler ve renkler
  3. Mr. Ahmet sez

Arkadaşar Bu Kasa Alınır mı ?

Ah hocam çok hoşuma gitti maalesef çoktan kasayı aldım. Hocam bu arada pek indirim değil gibi normalde lian li fanları 6 adet içinde geliyor tamamen boş kasa bilemiyorum. Hadi aldın diyelim lian li fanları pahalı oluyor
  4. Mr. Ahmet sez

Hayatımda İzlediğim En İyi Dizi

from İnto the night & Yakamoz s-246 ( sonu birbirine bağlanıyor )
  5. Mr. Ahmet sez

🟢Yks Hakkinda Konusalim

Hocam eğer arkanda baban duruyorsa arsan varsa, fabrika vs varsa çalışmanın bence anlamı yok. Ne oluyorsa orta kesime oluyor işte. Bende mezunum yarın gireceğim artık 4 yıllık bölüm kafasındayım. Sonrasını allah bilir. İtü odtü gibi bilindik üni dışında bir yer gelmediyse ailenin yanında 4 yıl...
  6. Mr. Ahmet sez

230.000 TL 9800x3d + RTX 5080 Build — Kasa ve Aıo Önerisi

Hocam lian li beyaz modeli var işinizi görür mü stokları bitmek üzere https://www.amazon.com.tr/dp/B0FK5H7RZ2?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  7. Mr. Ahmet sez

Yinede teşekkürler hocam sağolun
  8. Mr. Ahmet sez

Hocam beyaz kasası hoşuma gitti de siyah versiyonun stoğu yok beyazda fena sırıtır diye linktekini aldım beğenmezsem iade ederim zaten. 1781866925 Ah hocam 1 dakika erken söyleseydiniz keşke :D
  9. Mr. Ahmet sez

Aldım hocam valla
  10. Mr. Ahmet sez

Hocam şöyle anakartın arka kutusuna baktım Form Factor Mini atx yazıyor. Sanırsam uyumlu gibi. 1781865802 Büyük modeli lian li gibi alınır. Benim bütçe buna yettiği için bunu almayı tercih ettim. Bu fiyat bandında tek tük büyük vardı fakat amatörce yapılmış saçları falan ince hiç girişmedim...
  11. Mr. Ahmet sez

Öğrenciyim bütçem tamamen buna yetiyor deepcool ch510 kasa var şu an. Temperli camı 2 yıl oldu kırılalı lçülü yaptırdım ama hava sızıyor. Bu fiyata beyaz falan güzel kasalar var 1600 civarına fakat amatör gibi geldi. Sizce nasıldır arkadaşlar gainward 4060 oc ekran kartı + asrock b450m hdv var...
  12. Mr. Ahmet sez

P.U.B.G Steam Başlanır mı ?

Teşekkürler arkadaşlar 50 maç falan atmıştım altyapım var aslında fena da sarıyordu da sınavdan dolayı silmiştim pazartesi inşallah indireceğim şu sınavlar bi bitsin
  13. Mr. Ahmet sez

Zevklerin çok güzelmiş. F1 hastasıyım f1 25 indirip direksiyon setiyle falan oynamak aklımda var.
  14. Mr. Ahmet sez

Hocam detaylı anlatır mısınız ? skinler falan ? oyun teması nasıl bizim millet oynuyor mu ? 1781794140 Hocam peki güncel olarak hangi oyunu oynuyorsunuz ? 1781794257 Plus ücreti ne kadar hocam ?
  15. Mr. Ahmet sez

Mezuna kaldım bende 1 sene boyunca afedersiniz it gibi çalıştım son hafta saldım insanın psikolojisi kaldırmıyor artık deneme deneme cart curt. Pc dizmiştim dedim yazın akarım sınav bitti oh mis de öyle olmadı pek şu an bilgisayar aksesuar niyetine açılıyor bazen f1 özetlerini izliyorum. Gençler...
  16. Mr. Ahmet sez

200 saat + 150 saat nosteam cs 1.6 var :D hocam cs2 faceit iyi güzelde ekip olmayınca çekilecek oyun değil. Ruslarla oyun oynamak istemiyorum :/
  17. Mr. Ahmet sez

Hocam oyuna büyük umutlarla geldim valla. Faz koruyucu setini falan almıştım ama ahlak düzeyi içler acısı. Karşıdaki elemanları düşünüp ulan bugün aimim iyi değil gözcü çekeyi mfalan diyorum o derece titizim yani. 13-15 yaş aralığında elemanlar ele geçirmiş güzelim oyunu.
  18. Mr. Ahmet sez

arkadaşlar hangi oyunları oynuyorsunuz peki ?
  19. Mr. Ahmet sez

Arkadaşlar selamlar. Yks den sonra rahat bir şekilde online oyun oynamak istiyorum. Sistem imzada yazılı zaten. Her oyunun mutlaka sıkıntısı olduğunu biliyorum hile, kitle, içerik, güncelleme ve devamlılık gibi. 1 hafta önce valorantı indirdim fakat oyun gerçekten oynanacak gibi değil, sabahları...
Geri