dostlar mrb ben yakın zemanda monütorümü kırdım ve yeni monütör almaya karar verdim. Araştırdım ve şunu buldum, sizce alınır mı yada başka öneriniz var mı, asansörlü olması daha iyi olur. Olmasada olur tabi...
Merhaba millet benim masaüstüm resimlerde gördüğünüz gibi, ben steam den ve epic games den indirdiğim oyunların kısa yollarını başlat menüsüne eklemek istiyorum. ne yazıkki böyle bir seçenek yok bunu nasıl çözerim bilginiz var mı? Resimlerde gördüğünüz üzere bazı oyunları ekleye bildim ama...
Anakartımın max rem hız ve gb desteğini nasıl öğrenebilirim? Remim darboğaz yiyor düşük geliyor. Şuanda sisteme takılı olan parçalar şunlar; Amd R5 5600/Asus DUAL RX6600 8GB/8+8 16GB Rem/Anakart Asus Prime A520M-K/1Tb Sata SSD + 512GB M2 SSD/Asus Tuf 650Wat Güç Kaynağı.
YArdımcı olurmusunuz..
Seteam chat kullanıyoruz ekipce sesdeyken karşı tarafın yada benim karşıtarafa klavye mouse tık sesi ve nefes alma sesleri gidiyor yani en ufak sesi karşıtarafa iletiyor hatta geçen osurdum osuruk sesim gitti ekibe baya rezil oldum :/ bunu nasıl çözebiliriz ses hiriş eşiği olarak bir ayar yok...
Seteam chat kullanıyoruz ekipce sesdeyken karşı tarafın yada benim karşıtarafa klavye mouse tık sesi ve nefes alma sesleri gidiyor yani en ufak sesi karşıtarafa iletiyor hatta geçen osurdum osuruk sesim gitti ekibe baya rezil oldum :/ bunu nasıl çözebiliriz ses hiriş eşiği olarak bir ayar yok...
Temudan alınan ürünlere vergi ödüyormuyuz?
Temu güvenilir mi?
Temudan verilen siparişler ne kadar sürede gelir?
Ürünlerin fiyatlarının üstüne vergi alıyorlarmı yoksa fiyatlara vergiler dahil mi?
Yani şimdi şoyle baktım, sadece semdemi mi böyle yoksa R5 5600 lerin hepsinde varmı ben yapmadım bu testi eve geçince bende yapıp paylaşırım kıyaslarız..