Undervolt gereklilik değil ama yaparsanız fayda sağlayacak bir şey. Performans modlarınızdan bağımsız bir olay.
4000 serisinden beri watt sınırına çok...
Undervolt yapmama gerek var mı yoksa performans moduna alıp oynayım mı
bu arada bu turbo modunun faydası ne bir yerde okumuşum ama 115 watt gpu değerini...
ileride sıcaklığa bağlı performans kaybı yaşatır demişsiniz bunun önüne nasıl geçebilirim ve ileride daha fazla ısıncağından mı öyle dediniyz yoksa başka...
sıcaklık değerlerini msiafterburner üzerinden gözlemledik
1790024892
sizin tek blok tek fan olmasına rağmen çok iyiymiş benimkisini dıştan biraz baktımda...
dostum merhaba ben msiafterburner üzerinden vide kaydı aldım hep senin önerdiğin manul mod ve sistemin kendi performance modu izlersen çok sevinirim
BU...
nvidia overlay ile takip edicem bakalım ne olur
önce performance modunda takip edicem ve sonra senin önerdiğin manual mod da takip edicem. sorna tekrar...
Teşekürler anladım, armour crate ile ilgili ve windows ile ilgili görseller paylaştım ayarlar göründüğü gibi bir problem görüyor musunuz
bu arada siz de mi...
merhaba öncelikle ilginiz için teşekkür ederim, bu konuyla ilgili bilgili birisine benziyorsunuz. ilk olarak sizin 1. söylediklerinize istinaden konuşayım...
Merhabağlar, Ben ASUS TUF A16 bir leptop aldım, oyun oynarken armoury crate isimli program üzerinden sistemi PERFORMANCE moduna alıyorum ve oyun oynarken...
Merhabağlar, Ben ASUS TUF A16 bir leptop aldım, oyun oynarken armoury crate isimli program üzerinden sistemi PERFORMANCE moduna alıyorum ve oyun oynarken...