FatihY2004 isimli üyenin son içerikleri

1. FatihY2004

Laptoplarda Armoury Crate veya G-Helper Kullanmak Zorunda Mıyım?

anladım, bir öneriniz var mı peki ayarlarla ilgili falan
  2. FatihY2004

Armoury Crate Teknik Soru

bunu indiricem doğrumudur ve çalıştırıcam 1790521452 bu akşam veya gece hiç fark etmez müsaitseniz discord üzerinden konuşabiliriz ben goodbyedpi indirdim discorduda indirdim hazırım istek de gönderdim
  3. FatihY2004

sessiz dengeli ve turbo mod var bu ayarlar şuanda fotoğraftaki gibi ben hiç birşeye dokunmadım. bu ayarları cihazın geliştiricilerimi daha önceden ayarlamış yoksa g helperde hazır bir ayar mı bunlar ve tubo modda gpu watt değeri 100 görünüyor ama ben cihazı satın alırken 115 wat olarak almıştım...
  4. FatihY2004

evet g helper dediğiniz gibi daha iyi ama nasıl kullanıcam bilmiyorum ve neyi nası lyapacağımıda, bazen keşke laptoba gemeseydim diyorum. ben önce discordu ayarlıyım vpn falalan kurayım haber vericem
  5. FatihY2004

merhaba seni son kez rahatsız ediyorum kusura bakma ben biraz araştırdım da g helpere geçicem bana orada ayar önerirmisin işlemcim ve ekran kartım için fabrikasyon ayaralr ve fan ayarları 1790471647...
  6. FatihY2004

Merhaba ben geçenler de ASUS TUF A16 R7260+RTX5060 lı bir cihaz aldım. daha önceden masaüstü kullanıyordum. Masa üstü cihazımı kullanırken sadece BIOS üzerinden ramleri ve fanları kişiselleştirip kullanıyordum. Şimdi ise bu laptopu sürekli ArmourCrate üzerinden yaptığım işlem için uygun modlar...
  7. FatihY2004

Vsync ile Gsync Farkı Nedir

turbo modu denedim o zaman fanlar çok bağırıyor diye performansı seçtim 1790386937 cpu hep 88 ile 95 arası ama ona rağmen fan hızı çok artırmıyor sistem manual moddan da bir şey anlamadığım için sadece performans modunda kullanıyorum
  8. FatihY2004

BU ISI DEĞERLERİ ÇOK FAZLA DEĞİLMİ ArmourCrate üzerinden 4 ayar var sadece nihayi ayar diye bir şey yok ve hep performans seçeneğinde oynuyom ve hep fişe takılı cihaz oyun oynarken gpu 75 lere geliyor cpu ise 95 lere sürekli geliyor lar bu sıcaklığa
  9. FatihY2004

o şekilde deniyeceğim bu arada oyundaki ayarlarımda şöyle Bu ayarlar şimdiye kadar kullandığım ayarlar. Şimdi sizin dediğiniz gibi vsync kapatım gsynci pencerreli tam ekran yapıcam. 1790385286 alt+ r tuşuna basınca irşey çıkmadı
  10. FatihY2004

ayarlar bu şekilde doğrumu 1790384768 G-SYNC en iyi yöntem. Aslında G-SYNC açtığında kırılma görmemen lazım fakat şöyle bir durum var. G-SYNC yanlış hatırlamıyorsam 40 FPS'nin altına düştüğü anda pasif hale geliyor. Eğer sen oyun oynarken %1 FPS değerin 40 FPS'nin anlık olarak altına düşüyorsa...
  11. FatihY2004

Asus Tuf A 16 Ses Sorunu

Merhaba asus tuf a 16 model cihazım açılırken ve modlar arası geçişlerde videodaki gibi seç çıkarıor bu normal mi yoska bir sorun mu https://streamable.com/ht1s8m SİSTEMİM; R7260 + RTX 5060
  12. FatihY2004

Asus Tuf Laptopumdaki Bu Ses Neden Oluyor?

bendede aynı cihazdan var ve bu ses bende de var nedir bulabildi mi bu bir sorun mu yoksa doğal bir şey mi?
  13. FatihY2004

Öneri Asus Tuf A16 Fa608um-Rv130 Alınır mı? ?

g helperin ne tür bir faydası var ki armour carateye nazaran sonuçta asus bunu kendisi üretiyor değil mi
  14. FatihY2004

değiniz gibi tüm sync ayarlarını kapatım fps i monitörümün 165Hz den 2 fps altına oyun içinden sabitliyorum, ama yinede yırtılmalar oluyor. Neden bu şekilde oluyor 1790383889 evet ama bu benim sorumla ilgili değil ben daha çok c sync gibi yırtılmadan ama gecikmede çok olmadan bir ayar arıyorum...
  15. FatihY2004

Asus Tuf A16 - R7 260 + RTX 5060

Merhabalar, başlıkta yazdığı gibi ASUS TUF A16 - R7 260 + RTX 5060 FA608UM cihazı satın aldım. Oyun oynarken işlemci sıcaklığı hep 88 96 derece arası geziniyor. Bu normal mi? ben ArmourCrate uygulamasından hep PERFOMASN modunu kullanıyorum. Valorant oynarken FPS değerlerim 150 ile 250 Arasında...
Geri