FatihY2004 isimli üyenin son içerikleri

1. FatihY2004

Sizce bu monütör alınır mı?

dostlar mrb ben yakın zemanda monütorümü kırdım ve yeni monütör almaya karar verdim. Araştırdım ve şunu buldum, sizce alınır mı yada başka öneriniz var mı, asansörlü olması daha iyi olur. Olmasada olur tabi...
  2. FatihY2004

STEAM OYUNLARINI BAŞLAT MENÜSÜNE EKLEME

Merhaba millet benim masaüstüm resimlerde gördüğünüz gibi, ben steam den ve epic games den indirdiğim oyunların kısa yollarını başlat menüsüne eklemek istiyorum. ne yazıkki böyle bir seçenek yok bunu nasıl çözerim bilginiz var mı? Resimlerde gördüğünüz üzere bazı oyunları ekleye bildim ama...
  3. FatihY2004

ANAKART REM MAX HIZ VE GB DESTEĞİ ÖĞRENME

Anakartımın max rem hız ve gb desteğini nasıl öğrenebilirim? Remim darboğaz yiyor düşük geliyor. Şuanda sisteme takılı olan parçalar şunlar; Amd R5 5600/Asus DUAL RX6600 8GB/8+8 16GB Rem/Anakart Asus Prime A520M-K/1Tb Sata SSD + 512GB M2 SSD/Asus Tuf 650Wat Güç Kaynağı. YArdımcı olurmusunuz..
  4. FatihY2004

STEAM SES YANKI VE EN UFAK SESLER İLETME SORUNU NASIL ÇÖZERİM

vallaha ya keşke düzeltseler bi güncellemeyle bi özell ik getirseler ses giriş eşiği gibi
  5. FatihY2004

STEAM SES YANKI VE SES EŞİĞİ SORUNU ?

Seteam chat kullanıyoruz ekipce sesdeyken karşı tarafın yada benim karşıtarafa klavye mouse tık sesi ve nefes alma sesleri gidiyor yani en ufak sesi karşıtarafa iletiyor hatta geçen osurdum osuruk sesim gitti ekibe baya rezil oldum :/ bunu nasıl çözebiliriz ses hiriş eşiği olarak bir ayar yok...
  6. FatihY2004

STEAM SES YANKI VE EN UFAK SESLER İLETME SORUNU NASIL ÇÖZERİM

Seteam chat kullanıyoruz ekipce sesdeyken karşı tarafın yada benim karşıtarafa klavye mouse tık sesi ve nefes alma sesleri gidiyor yani en ufak sesi karşıtarafa iletiyor hatta geçen osurdum osuruk sesim gitti ekibe baya rezil oldum :/ bunu nasıl çözebiliriz ses hiriş eşiği olarak bir ayar yok...
  7. FatihY2004

Çözüldü✓ Zedelenmiş kablo sıkıntı çıkarırmı?

Kısadevre sebebi
  8. FatihY2004

Türk Net vadettiği hızı verir mi ?

Verir neyse onu verir
  9. FatihY2004

TEMU GÜVENİLİR Mİ? EK VERGİ ALIYOR MU?

Peki kaç tl ye kadar yurt dışından gelen ürünlerden vergi almıyorlar 1733298707 O zaman pek bir mantığı yok dimi
  10. FatihY2004

TEMU GÜVENİLİR Mİ? EK VERGİ ALIYOR MU?

Temudan alınan ürünlere vergi ödüyormuyuz? Temu güvenilir mi? Temudan verilen siparişler ne kadar sürede gelir? Ürünlerin fiyatlarının üstüne vergi alıyorlarmı yoksa fiyatlara vergiler dahil mi?
  11. FatihY2004

GTA V Activation Kodu nereden bulunur?

sorunu çözebildin mi bendede aynı sorun var
  12. FatihY2004

gta 5 aktivasyon kodu yanlış

düzeltebildin mi bende aynı sorunu aldım şimdi nasıl düzeleceğimi bilmiyorum
  13. FatihY2004

Ryzen 5 5600 cinebench r23 skoru

Yani şimdi şoyle baktım, sadece semdemi mi böyle yoksa R5 5600 lerin hepsinde varmı ben yapmadım bu testi eve geçince bende yapıp paylaşırım kıyaslarız..
  14. FatihY2004

Ryzen 5 5600 cinebench r23 skoru

Senim bir sorunun mu var işlemciyle âlâkâlı
  15. FatihY2004

R5 3600 DAR BOĞAZ YAPMIYACAK EN YÜKSEK EKRAN KARTI

Olmaz ya gayet iyi bir ikili remini çift olmasına özen göstermelisin tek rem işlemcinin merformansını kısıtlar
Geri