bunu indiricem doğrumudur ve çalıştırıcam
1790521452
bu akşam veya gece hiç fark etmez müsaitseniz discord üzerinden konuşabiliriz ben goodbyedpi indirdim discorduda indirdim hazırım istek de gönderdim
sessiz dengeli ve turbo mod var bu ayarlar şuanda fotoğraftaki gibi ben hiç birşeye dokunmadım. bu ayarları cihazın geliştiricilerimi daha önceden ayarlamış yoksa g helperde hazır bir ayar mı bunlar
ve tubo modda gpu watt değeri 100 görünüyor ama ben cihazı satın alırken 115 wat olarak almıştım...
evet g helper dediğiniz gibi daha iyi ama nasıl kullanıcam bilmiyorum ve neyi nası lyapacağımıda, bazen keşke laptoba gemeseydim diyorum. ben önce discordu ayarlıyım vpn falalan kurayım haber vericem
merhaba seni son kez rahatsız ediyorum kusura bakma ben biraz araştırdım da g helpere geçicem bana orada ayar önerirmisin işlemcim ve ekran kartım için fabrikasyon ayaralr ve fan ayarları
1790471647...
Merhaba ben geçenler de ASUS TUF A16 R7260+RTX5060 lı bir cihaz aldım. daha önceden masaüstü kullanıyordum. Masa üstü cihazımı kullanırken sadece BIOS üzerinden ramleri ve fanları kişiselleştirip kullanıyordum. Şimdi ise bu laptopu sürekli ArmourCrate üzerinden yaptığım işlem için uygun modlar...
turbo modu denedim o zaman fanlar çok bağırıyor diye performansı seçtim
1790386937
cpu hep 88 ile 95 arası ama ona rağmen fan hızı çok artırmıyor sistem manual moddan da bir şey anlamadığım için sadece performans modunda kullanıyorum
BU ISI DEĞERLERİ ÇOK FAZLA DEĞİLMİ
ArmourCrate üzerinden 4 ayar var sadece nihayi ayar diye bir şey yok ve hep performans seçeneğinde oynuyom ve hep fişe takılı cihaz
oyun oynarken gpu 75 lere geliyor cpu ise 95 lere sürekli geliyor lar bu sıcaklığa
o şekilde deniyeceğim bu arada oyundaki ayarlarımda şöyle
Bu ayarlar şimdiye kadar kullandığım ayarlar. Şimdi sizin dediğiniz gibi vsync kapatım gsynci pencerreli tam ekran yapıcam.
1790385286
alt+ r tuşuna basınca irşey çıkmadı
ayarlar bu şekilde doğrumu
1790384768
G-SYNC en iyi yöntem. Aslında G-SYNC açtığında kırılma görmemen lazım fakat şöyle bir durum var. G-SYNC yanlış hatırlamıyorsam 40 FPS'nin altına düştüğü anda pasif hale geliyor. Eğer sen oyun oynarken %1 FPS değerin 40 FPS'nin anlık olarak altına düşüyorsa...
Merhaba asus tuf a 16 model cihazım açılırken ve modlar arası geçişlerde videodaki gibi seç çıkarıor bu normal mi yoska bir sorun mu
https://streamable.com/ht1s8m
SİSTEMİM;
R7260 + RTX 5060
değiniz gibi tüm sync ayarlarını kapatım fps i monitörümün 165Hz den 2 fps altına oyun içinden sabitliyorum, ama yinede yırtılmalar oluyor. Neden bu şekilde oluyor
1790383889
evet ama bu benim sorumla ilgili değil ben daha çok c sync gibi yırtılmadan ama gecikmede çok olmadan bir ayar arıyorum...
Merhabalar, başlıkta yazdığı gibi ASUS TUF A16 - R7 260 + RTX 5060 FA608UM cihazı satın aldım. Oyun oynarken işlemci sıcaklığı hep 88 96 derece arası geziniyor. Bu normal mi?
ben ArmourCrate uygulamasından hep PERFOMASN modunu kullanıyorum. Valorant oynarken FPS değerlerim 150 ile 250 Arasında...