Arama sonuçları: *

• Users: Xayax
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. X

İşlemci yuvası alyanı nerden bulurum

https://www.gaming.gen.tr/urun/445766/thermalright-am5-siyah-guclendirme-kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/ Dostlar bu ürünü aldım alyanıyla beraber geldi fakat alyanı ben evde yokken yürütmüş arkabalar bu alyandan nerde bulurum
  2. X

Amerikadan türkiyeye kargo

Dostlar amerikadan tanıdığım mouse göndericek internette fiyatla ilgili bişe bulamadım aranızda bilen vardır belki 250 gram ufak bi kutu kaça gelir sizce
  3. X

Colorful rtx 4070 ekran kartı alınır mı?

1701790111 tamamdır hocam teşekkürler zaman ayırdığın için o zaman düşündüğüm şeyi yapayım
  4. X

Hocam ben pek amd nvidia fanboyu değilim fiyat performans olarak birimi seçmem lazım normalde oyun oynayıp kayıt alıp ufak editlerle uğraşmak istiyorum sapphire 7800xt nitro+ almayı düşünüyordum fakat nvidia edit işinde daha iyi olduğunu araştırmalarımda gördüm 7800xt 20k civarında bir de ne...
  5. X

Galax ı biliyorum daha yeni türkiye de faliyet gösteriyordu galiba
  6. X

Hocam bu proart oyun için pek uygun değil diye biliyorum
  7. X

Evet ventus orada ki
  8. X

Hocam pazarama da msi var aynı fiyata fakat ayaz teknoloji diye bir mağaza satıyor orayıda bilmiyorum nasıldır
  9. X

https://www.gencergaming.com/colorful-rtx-4070-12gb-gddr6x-192bit-nb-ex-v?ref=akakce&v=1.77.4 Arkadaşlar bunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır soğutması vs colorful ilk defa tercih edicem
  10. X

Gelen sms linkine yanlışlıkla tıkladım

Bu gibi mesajlara hiç bakmazdım bile bu sefer çok hızlı gelişti ilk defa böyle bişe oldu neyse bakıcaz artık
  11. X

Zaten tıkladım diye girdim meraktan valla
  12. X

Hayır indirme yapmadım fakat verdiği bilgilerle siteye girdim linke tıkladıktan sonra
  13. X

Arkadaşlar böyle bir sms geldi hesabın giriş bilgileri ve bakiyesi yazıyor işteyim ve bi an boşluğuma geldi tıkladım bi kripto sitesine yönlerdirdi linke tıkladım bir sorun olur mu
  14. X

Çözüldü✓ İşlemci dahili grafiği

Tamamdır hocam Teşekkürler
  15. X

Hocam bahsettiğiniz ayar bu sanırım
  16. X

Dostlar ryzen 7 7800x3D işlemcim ekran kartım şuan yok ve işlemcinin kendi grafik biriminden görüntü alıyorum amd software falan indirili yani ekran kartı rtx 4070 elime yarın ulaşıcak sorum şu ekran kartını takınca işlemci dahili grafik birimini kullanmaya devam edicek mi
  17. X

Cs 2 açılmıyor ekran kartım yok

Dostlar selam Ryzen 7 7800x3D işlemcim var ekran kartım henüz yok CS 2 açılmıyor oynaya tıklıyorum Valve ekranı geliyor sonra tekrar Steam'e atıyor nedeni nedir anlayamadım
  18. X

Çözüldü✓ M2 SSD ÇEVRİMİÇİ AMA GÖZÜKMÜYOR

Dostlar sistemi yeni kurdum bios güncel her şey normal fakat 2tb lık m2 gözükmüyor aygıt yöneticisinde var disk yönetiminde de çevrimiçi gözüküyor biçimlendir diyorum fakat bir şey olmuyor
  19. X

Çözüldü✓ Kingston kc3000 soğutucu ped

M2 nin pedi anakartınkine göre daha ince fakat sökülebilir gibi değil anakartınkini çıkarıcam galiba
  20. X

Çözüldü✓ Kingston kc3000 soğutucu ped

arkadaşlar kingston kc3000 aldım anakartımın slotunda altta soğutma pedi var üst taraftada da var fakat ssd nin kendi üstünde de ince bir soğutma tabakası var anakartım vidalı değil yandan bastırınca slotun üst kapağı çıkıyor aynı şekildede üstten biraz aşşa bastırıncada yerine oturuyor sorun şu...
Geri