Çözüldü✓ İşlemci dahili grafiği

Xayax

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlar ryzen 7 7800x3D işlemcim ekran kartım şuan yok ve işlemcinin kendi grafik biriminden görüntü alıyorum amd software falan indirili yani ekran kartı rtx 4070 elime yarın ulaşıcak sorum şu ekran kartını takınca işlemci dahili grafik birimini kullanmaya devam edicek mi

Dostlar ryzen 7 7800x3D işlemcim ekran kartım şuan yok ve işlemcinin kendi grafik biriminden görüntü alıyorum amd software falan indirili yani ekran kartı rtx 4070 elime yarın ulaşıcak sorum şu ekran kartını takınca işlemci dahili grafik birimini kullanmaya devam edicek mi
Ekran kartına takacaksın zaten monitörü sıkıntı olmaz o yüzden kaladabilir yani.

Şuan anakartta olan görüntü kablonu ekran kartına takacaksın öyle devam edeceksin. Genelde ekran kartı takınca APU otomatik iptal olur, olmazsa BIOS dan sen de iptal edebilirsin.

anakartta olan görüntü kablonu ekran kartına takacaksın öyle devam edeceksin. Genelde ekran kartı takınca APU otomatik iptal olur, olmazsa BIOS dan sen de iptal edebilirsin.
Hocam bahsettiğiniz ayar bu sanırım

Ekler

• IMG_2799.jpeg
    IMG_2799.jpeg
    253.7 KB · Hit: 614
Ekran kartını takınca dahili grafik birimi otomatik olarak görevi ekran kartına devreder...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,497
Üyeler
197,204
Son üye
ahza
Geri