Arama sonuçları: *

• Users: Delirdim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

e5 2678 v3 Anakart önerisi

Değerli yanıtın için teşekkür ederim
  2. D

e5 2678 v3 Anakart önerisi

Merhaba, Uygun anakartları önerebilir misiniz? Maksimum 2k veya 4k'ya kadar sağulun
  3. D

L BİLGİSAYAR/ÇALIŞMASI MASASI

Banada lazım takipteyim.
  4. D

Yardım Vatan işlemciyi kağıda sarıp göndermiş (GÜNCELLEME!!!)

büyük ihtimal açılmış kutu ürünü sana yolladılar. Faturanınsol en altında yazar açık olup olmadığı yani teşhir olup olmadığı. müşteri hizmetlerini arayıp şikayet et. Gerekli aksiyonları alırlar. Almazlarsa twitter dan etiketleyerek paylaş o zaman dönerler.
  5. D

2. El İşlemci Önerisi

Değerli yanıtların için teşekkür ederim. Bunlardan birini tercih edeceğim
  6. D

2. El İşlemci Önerisi

Peki böyle bir zaman öldürme için sunucu işlemcisi olarak ne önerirsin yüzümü kara çıkarmayacak :) Ayrıca bu işlemci 2. el olarak pek bulunmuyor tek tük
  7. D

2. El İşlemci Önerisi

Hocam 3k civarına 1950x buldum alınır mı ne dersin? TR4 soket kullanıyormuş müsait olduğun bir vakitte uygun bir anakart önerebilir misin? Ayrıca 1950x tarzında bir kaç tane daha işlemci önerme şansın var ise çok mutlu olurum şimdiden çok teşekkür ederim
  8. D

2. El İşlemci Önerisi

Değerli yanıtların İçin çok teşekkür ederim.
  9. D

2. El İşlemci Önerisi

Merhaba, Eski işlemcilerden çok fazla pahalı olmayan overlock ile yeni işlemciler ile neredeyse denk hale gelebilecek bir işlemci arıyorum. Diğer bileşenler belli değil. Linux kurup denemeler yapacağım. Boş zamanlarımda üstünde uğraşmalık sistem dizmek istiyorum. Parçalar konusunda destek...
  10. D

Öneri Logitech G29 + Shifter mı yoksa Logitech G923 Vitessiz mi?

hocam vallaha bilmiyorum ki 5 mi 6 mı vites var daha fazla olmasını istiyorum arar bulurum bir tane
  11. D

Öneri Logitech G29 + Shifter mı yoksa Logitech G923 Vitessiz mi?

Sizce hangisi Logitech G29 + Shifter mı yoksa Logitech G923 Vitessiz mi? Ayrıca Vites için illa kendi vitesi mi olmalı yoksa 12'lik takma opsiyonu vs var mı?
  12. D

6900XT VEYA 6800XT için Sistem önerisi

Psu yu daha kaliteli tercih ederim 7500f mi yoksa 7600x mi tercih ederdiniz
  13. D

Ölçsem iyi olacak yani
  14. D

33 cm mi her ekran kartı her kasaya sığmaz mı yani :D Her gün yeni bilgi öğreniyorum çok teşekkür ederim 1695753169 çok teşekkür ederim kasanın uygun olmadığını söyledi arkadaş nvdia tarafından bakacağım sanırım
  15. D

Değerli yanıtın için çok teşekkür ederim. İşlemci tarafı için sıvı soğutucu istiyorum. Mevcut kasama 360mm lik sıvı soğutucu tarzı bir soğutucu gider mi? sıvı soğtucu bütçem maks 4- 5 k civarında
  16. D

Çok teşekkür ederim yardımlarınızı beklemekteyim
  17. D

2K Çözünürlükte monitörlerim var. Düşük darboğaz yapacak bir sistem arıyorum
  18. D

Merhaba Alacağım ekran kartı modellerini başlıkta belirttim kasa olarak Xigmatek EN9726 Prosper 4-12cm RGB fanlı kasa mevcut. 15K -18K Arası Kalan parçalar için tavsiyede bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Geri