Arama sonuçları: *

• Users: proxcis
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Yardım OptikSwitch KeyCap Değişimi

Düzenleme: Küçük bir iğneyi ısıttım ve çıkartmaya çalıştığım kısmın içine doğru bastırdım. İçine yapışınca çekerek çıkarttım. (Çok sıkı ve gelmiyorsa da iğneyi düz bastırıp yukarı kısımdan çakmakla ateş tutarsanız ateş aşağıya gidiyor ve kolayca çıkartabiliyorsunuz.
  2. P

Yardım OptikSwitch KeyCap Değişimi

Merhaba. Optik switch asus rog klavyem var. Caps tuşu vs kırılmıştı ondan uyumlu bir keycap seti aldım fakat kırılan tuşun 2 tırnağı switchin üzerinde ve cımbızla vs alamıyorum. Bunu en kolay nasıl çıkartabilirim acaba?
  3. P

Yardım FC 26 + Forza 5 İçin GamePad Önerisi

Monsterdan sonra ucuza gitmeyi hiç istemedim valla az önce satın aldım GameSir Nova 2 Lite Kablosuz Oyun Kumandası - Siyah olarak. Teşekkürler
  4. P

Son önerileri alabilir miyim? Sipariş vereceğim
  5. P

Forumda aşırı öneri gördüğüm için Cyclone 2 almıştım ama o fps içinmiş (tetik vs) pek oynamıyorum zaten ondan iptal ettim eğer sabaha kadar aksi yorum gelmezse bende bunu almayı düşünüyorum, teşekkürler
  6. P

Merhabalar. Bu 2 oyun harici oyun oynamıyorum. Bilgisayar üzerinden kullanacağım. Fifa oynarken tuşlardaki bekleem süreleri, ölü alan vs çok rahatsız ediyor. Monster'ın pusatını kullanıyorum ama tamamen fiyasko (tuşlar gerçekten aşırı geç basıyor 1-2 saniye gözle görülür.) Forumda epey konu...
  7. P

2.5 bin tl gamepad önerisi

Hocam bende alacağım şimdi monsterın oyun koluna lanet okuya okuya da bu kol ile nova2 lite farkı nedir acaba?
  8. P

Kasama Detaylı Bi Bakım Yaptırıcam Önerebilceğiniz Uygun Bi Yer Varmı?

Termal macun, ekran kartı pad değişimleri, ekran kartı termal macun değişimi (ben yokum)
  9. P

Ucuz VPS önerisi.

hosting.com.tr hostinger a2host hayalhost = f/p önerim
  10. P

Ucuz VPS önerisi.

Hocam ucuz alırsanız sonra çok uğraştırıyor, saç baş yoldurtuyor. Hostingerden bak al derim
  11. P

Razer Gigantus VS SteelSeries QcK+ - Hangisini Almalıyım?

Selamlar, Masa boyutunda Classe Pro mousepadim var ama daha iyi, kaygan ve hissiyatı iyi bişiy almayı istiyorum. FPS oyunları oynuyorum ağırlıklı. Sizce hangisini tercih etmeliyim...
  12. P

İlk defa ihtiyaç kredisi çekeceğim

Sigorta prim tutarını krediyi çektikten sonra genellikle iptal edebiliyorsun. O aslında senin başına bir durum gelirse diye borcun ödenmesi için eklenen bir sigorta (detayını kontrol edebilirsin.) Ödeme gününü dikkatli seç + aylık ödeme miktarını kontrol et sonrasında çekebilirsin. Otomatik...
  13. P

İyi mikrofonlu gaming kulaklık önerisi

Razer V2 Pro 2023 öneririm
  14. P

Yardım 50cc motor yakıt tüketimi

Sürüş şekli + yol önemli. Sürekli dur kalk + tapa gaz gidiyorsan her araç yakıtı içer. Sakin kullanıyorum, çok durk kalk yapmıyorum diyorsan evet fazla 100 km'de onu yakman lazım normal şartlarda
  15. P

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

Hayırlı olsun :D
  16. P

QNB'DE Hesabımız mı var? Bir Daha Düşünün (Serenay Kekeç) Rezilliği

QNB Türkiye Pazarlama Müdürü olan (Pamuk gibi yükselen) Serenay Kekeç'in sahte sosyal medya hesaplarını açarak Türkiye Cumhuriyetini Terörist Devlet olarak nitelendirilmesi günyüzüne çıktı. QNB bu durumda bile ilgili kişiyle direkt olarak bağını kesmek yerine "süreci bitirene kadar işten el...
  17. P

🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

Kredi kartım çok şişmiş olmasaydı + 2 monitörüm olmasa banko geçerdim :D Elimde G3 ve G4 monitörler var Samsungun sorunsuz, alacak olan olursa uygun fiyata satayım bunu alayım
  18. P

Robot süpürge önerisi

Markayı bilmiyorum. Ben almadan önce araştırma yaptım + ürün yorumlarını okudum ve Roborock aldım. Memnunum şu ana kadar bir sorun/sıkıntı çıkartmadı. Tasarımı ve işlevselliği güzel. Sadece yedek parçasını direkt bulup alamıyorsun tek kötü yanı o (paspas, dönen zımbırtı vs.)
  19. P

Robot süpürge önerisi

Bütçe yüksek ise roborock qervo serisi. Düşükse de S ya da Q 8 Max serisi
  20. P

🔥İndirim Hepsiburada Bilgisayar Ürünlerinde İndirim Başladı 🔥 ( 9 TAKSİT )

2K Monitör vs var ise öneriyorsanız link atar mısınız çekeyim
Geri