Arama sonuçları: *

• Users: Sabo7eur
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Sabo7eur

Gigabyte Cashback İadelerini Yapmıyor !

Benim ödemem bugun itibariyle yattı arkadaşlar her ne kadar bu süreç mide bulandırıcı olsa da aylar sonra yattı. Destek veren yorum atan arkadaşlara da teşekkür ederiz.
  2. Sabo7eur

Bu aynı 2. mail bu seferde mailde yazdıkları gün içerisinde gelmezse ayıp koskoca gigabyte markasına. Daha önce asus msi markalarından cashback li ürünler aldım hiç sorun yaşamadım bi tek gigabyte yaşattı. marka soğuttu kendinden.
  3. Sabo7eur

Arkadaşlar bu mail bize daha öncede geldi ama hala ödenen bişey yok ben bu maili 2. kez alıyorum aylar sonra varmı ödemesi yatan? benimki yatmadı cunku. Sayın donanım arşivi sahibimize youtube üzerinden yorum atıyorum Yalan söylememem gerektiğini ve konulara haftalar önce cevap verdiklerini...
  4. Sabo7eur

konuyu sürekli aktif tutmamız lazım yoruma boğmamız lazım
  5. Sabo7eur

Nisanın ortasına geldik hala yok. Gigabyte Türkiye ve distribitörleri, mağazaları üç maymunu oynuyorlar. Bizim cashbacklerin değeri pul olduğu zaman mı ödeyecekler bende bilemiyorum. İğrenç bir durum marka kendinden soğuttu asla bir arkadaşıma bile aldırmam gigabyte ürünlerini. @itopya.com...
  6. Sabo7eur

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

Nisanın ortasına geldik hala yok. Gigabyte Türkiye ve distribitörleri, mağazaları üç maymunu oynuyorlar. Bizim cashbacklerin değeri pul olduğu zaman mı ödeyecekler bende bilemiyorum. İğrenç bir durum marka kendinden soğuttu asla bir arkadaşıma bile aldırmam gigabyte ürünlerini. @itopya.com...
  7. Sabo7eur

🔥İndirim 8424TL GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6

aynı şekilde iadeler yatmıyor Gigabyte dalga geçiyor resmen benim gözümde artık alınacak bir marka değil.
  8. Sabo7eur

MSI Geforce Rtx 5070 Ti 16 GB Shadow 3X OC GDRR7 Ekran Kartı 44999 TL

Hesabında indirim olup kullanmayacak olan varsa ben satın almak istiyorum yardımcı olabilecek var mı? Benim hesabımda %10 indirim çıkmıyor.
  9. Sabo7eur

❌İndirim Bitti! Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC 16GB 30629 tl düşmüş ama cashback ile

Bize bu konuda @Abdullah Hacıgül yardımcı olmalı gerekirse kısa bir reels çekmeli diye düşünüyorum. İnsanları mağdur ettiler
  10. Sabo7eur

7 Gün önce böyle bir mail aldım sözde onaylanmış gibi paramı kısa sürede aktaracaklarmış gibi mail atmışlar ama verdikleri süre geçmesine rağmen hala yatan bişey yok. Mide bulandırdılar bir daha gigabyte ürünü alırmıyım sanmam...
  11. Sabo7eur

29.01.2026 tarihinde bana mail geldi şu şekilde; Sayın UMUT, Kendine tatil hediyesi ver için gönderdiğiniz isteğin onaylandığını ve ödemenizi önümüzdeki 30 gün içerisinde alacağınızı bildirmekten mutluluk duyuyorum. ÖNEMLİ: Ödeme talebinizi onaylandıktan 30 gün sonra yapılacaktır, talebi...
  12. Sabo7eur

Çözüldü✓ Bu Mouse Alınır mı? Ulugames Reload pro

ek indirimi nereden alıyoruz bittimi ek indirimler
  13. Sabo7eur

Bu ddr5 ram alınır mı?

Satın alabildiniz mi? Satıldı yazıyor.
  14. Sabo7eur

Asus rog cihazımda batarya da kullanınca daha çok fps alıyorum

4050 lerde bu geçerlimi bilmiyorum fakat laptopun adaptörde ful performans vermesi gayet normal bir durum. Ekran kartları belli bir watt tüketir ve laptopların pilleri bu watt ları karşılayamaz ancak adaptöre takılıyken karşılayabilir. ama ben konuyu ters anlamışım pardon :)
  15. Sabo7eur

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

Hattı Vodafone olan arkadaşlar uygulama üzerinden happy kısmına tıklayıp ordanda aşagı inip hepsiburada kısmından 3000 tl üstü %3 indirim kısmını kullanıp 15500 e indirebilir ben oyle yaptım
  16. Sabo7eur

🔥İndirim CORSAIR HS55 Wireless 7.1 Gaming Headset - 2.399,00₺

dostum bu attıgın kablolu ben aynı fiyata kablosuzunu attım
  17. Sabo7eur

Hatta site içerisinde HS65 modelide indirimde CORSAIR HS65 Wireless 7.1 Gaming Headset - 2.699,00₺ https://pckolik.com.tr/urun/CA-9011286-EU?
  18. Sabo7eur

Fiyatı uygun gibi geldi. Kulaklık arayan arkadaşlar ilgilenebilir. https://pckolik.com.tr/urun/CA-9011281-EU?
  19. Sabo7eur

🔥İndirim Gamepower Fenix Kablosuz Mouse

bitmedi https://www.trendyol.com/gamepower/fenix-24-000dpi-triple-mode-kablolu-bluetooth-2-4g-beyaz-gaming-mouse-p-986209106 bu linkdekide aynısı aynı satıcı fiyat düşük burdan alabilirsin
  20. Sabo7eur

Yardım Termal macun önerisi

Geri