Arama sonuçları: *

• Users: barduck
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

RealMe 9 Pro 6GB RAM 128GB ROM VS Realme 10 8GB RAM 128GB ROM Hangisi Alınır?

Bende realme 10 u alacaktım ama forumlarda 9 proyu daha çok tercih etmişlerdi realme 10 realme 9 prodan daha üst seviye sayı olarak rami de 9 a göre fazlaydı ama 10 daha ucuz olunca kafamı karıştırdı teşekkür ederim tavsiyeler için
  2. B

RealMe 9 Pro 6GB RAM 128GB ROM VS Realme 10 8GB RAM 128GB ROM Hangisi Alınır?

Selamlar,bu iki telefon arasında kaldım Realme 9 pro 6 gb ram 128gb hafıza 8600 tl, Realme 10 8gb ram 128gb hafıza 8500 tl ye buldum kafamda Samsung Galaxy A24 de var karar veremedim bütçem 10 bin tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler...
  3. B

Çözüldü✓ 4500 Bütçe ile monitör önerisi

https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 Teşekkür ederim herkese bu modeli aldım bugün elime geldi ölü piksel çıkmadı görüntü kalitesi mükemmel almayı düşünenlere tavsiye ederim
  4. B

4050 tl ye buldum en iyisi bu gibi duruyor teşekkür ederimm
  5. B

Merhabalar monitörden pek anlamam max 4500 bütçem var.Görselde ki acer ekran nasıldır tavsiye eder misiniz? Valo fifa forza gibi oyunlar oynuyorum ekran kartım 3060 https://www.itopya.com/gigabyte-238-g24f-2-165hz-180hz-oc-1ms-2xhdmi-dp-3xusb-ss-ips-fhd-freesync-premium-gaming-monito_u20017 bu...
  6. B

OYUN KOLU BLUETOOTH BAĞLANMIYOR

Merhaba,trendyoldan bir oyun kolu aldım bilgisayarımda bluetooth olmadığı için birde bluetooth adaptör 5.1 aldım usb şeklinde olanlardan bluetooth adaptörü taktım bilgisayara çalışıyor normal bir şekilde bluetooth kısmında telefonuma televizyonuma bağlanabiliyorum fakat oyun kolu bir türlü...
  7. B

Yardım Discord açılmıyor bunu biliyor musun ekranında kalıyor

Çok kez aç kapa yaptım ama düzelmedi maalesef silip tekrar yükledim yine düzelmedi
  8. B

Yardım Discord açılmıyor bunu biliyor musun ekranında kalıyor

Sabahtan beri discord a giremiyorum bunu biliyor musun ekranında kalıyor VPN ile açıp girdiğimde açılıyor vpn i kapatınca yine bunu biliyor musun ekranına geliyor bunu nasıl çözebilirim bilen var mıdır ?
Geri