Merhaba,trendyoldan bir oyun kolu aldım bilgisayarımda bluetooth olmadığı için birde bluetooth adaptör 5.1 aldım usb şeklinde olanlardan bluetooth adaptörü taktım bilgisayara çalışıyor normal bir şekilde bluetooth kısmında telefonuma televizyonuma bağlanabiliyorum fakat oyun kolu bir türlü çıkmadı sadece kablo ile bağlantı yapabildim bluetooth kısmında asla çıkmıyor.Acaba 5.1 aldım diye mi oldu anlamadım aldığım ürünlerin linklerini aşağıya bırakıyorum sorun neyden kaynaklı yardımcı olursanız çok sevinirim
www.trendyol.com
www.trendyol.com
MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MKA Bilgisayar Kablosuz Oyun Kolu Playstation 4 Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
batcell Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı Çevirici Dönüştürücü Mini Bluetooth Adaptör Dongle 5.1 Yeni - Fiyatı, Yorumları
Masaüstü Bilgisayar Bluetooth Aparatı Çevirici Dönüştürücü Mini Bluetooth Adaptör Dongle 5.1 Yeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol