Arama sonuçları: *

• Users: R4spberry
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Apu sistemde çalışmayan ekran kartı

Anakart modelim Gigabyte B450M S2H V2 modeli. Elimde ekran kartı olmayan APU'lu bir sistemim vardı ve 2021 den bu yana bu şekilde kullanıyordum. 2023 Kasım ayında bahsettiğim ekran kartını aldım, işlemci alacak fırsatım olmadı. 5600X almak gibi bir niyetim var ama en azından alana kadar başka...
  2. R

Apu sistemde çalışmayan ekran kartı

Merhaba, AMD Ryzen 5 3400G bir işlemcim var ve ekran kartım Zotac RTX4060 Ti Amp Spıderman Nvidia 16GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı ZT-D40620F-10SM. LoL oynarken bile 100FPS'in altında değerler alıyorum. Ekran kartımın çalıştığını bile düşünmüyorum, fakat Apex Legends açtığımda full grafiklerle...
  3. R

Zotac RTX 4060Ti 16Gb Acil Yardım

Merhaba, arkadaşlar bir kaç konuda da belirttiğim gibi ekran kartlarını araştırıyorum, ve yukarıda belirttiğim ekran kartının linkini ileteceğim. Zotac RTX4060 Ti Amp Spıderman Nvidia 16GB GDDR6 128Bit Ekran Kartı ZT-D40620F-10SMP Yukarıda linkini verdiğim ekran kartını şu an Hepsiburada'dan...
  4. R

RTX 4060 mı? RX 7600 mü?

Hocam peki RX6700 RTX4060'dan daha mı iyi bir tercih? Fiyat farkı yok neredeyse. RX6700 saf güç olarak çok daha başarılı
  5. R

Rtx 4060 mı rx 6700 mü?

Arkadaşlar bu konunun hem dağılmaması için hem de kesin bir öneri için bende bir cevap almak istiyorum. Evet RTX 4060 yazılımsal olarak AMD'nin önünde, stabilizasyon olarak burada hemfikiriz. Fakat fiyat farklarına ve saf güce gelecek olursak. RX 6700, RTX4060'ın önünde bir kart. Her ne kadar...
  6. R

RTX 4060 mı? RX 7600 mü?

4060 daha mantıklı gelsede bir türlü bu fiyat skalasında sürekli rakibini incelemekten de alıkoyamıyorum kendimi. Mesela 4060 sizin belirttiğiniz özelliklerle de çok güzel bir kart. Ama 4060'ın fiyatında RX6700'de var. RX6700'de bu 4060'ın saf güç konusunda bir tık üstünde olduğunu düşünüyorum...
  7. R

RTX 4060 mı? RX 7600 mü?

Merhaba, arkadaşlar uzun zamandır ekran kartı arayışı içerisindeyim. Bir çok araştırma yaptım, videolar izledim ve genelde şöyle bir neticeye vardım. Nvidia oturmuş bir yazılıma sahipken AMD tarafında sorun çıkma olasılığı mevcut. Ve sanırım aralarında yazılım konusunda da ciddi bir fark var...
  8. R

Kart Tercihim Nasıl Olmalı?

Aslında genelde LoL oynuyorum, fakat FPS oyunlarıda oynayabilirim ilerleyen zamanlarda kuvvetle muhtemel. Fakat zaten oyun oynamaya çok fazla zamanım yok bu nedenle de aman aman bir kart tercihinde bulunmamda doğru olmayabilir. Unity ve Blender gibi programlarda da rahat gezinebilmem için bir...
  9. R

Merhaba, görüşün ve önerin için teşekkür ederim. Başka görüşü fikri olan var mıdır? Birde bir ekran kartı dahil ettiğimde PSU mu upgrade etmem gerekir mi? 450W yeterli kalacak mıdır?
  10. R

Merhaba, günlerdir ekran kartları hakkında araştırmalar yapıyorum videolar izliyorum forumlarda okuyorum vs. Ama yine de buraya siz bilir kişilere sormak danışmak istediğim bir konu var. Öncelikle sistem bilgilerim aşağıdaki gibi; Kasa : MSI MAG Forge 100M Temperli Cam 2x RGB Fan 120mm Fan ATX...
Geri