Arama sonuçları: *

• Users: atakansx
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Macbook Air M1 vs Monster Huma H4 V5.2.10

Sürekli uygulamalara ücret ödeyecek durumum olmadığı için yine windowsa bir tık daha yaklaşıyorum bu yüzden. Keşke elimde olsada mac alsam 1698684184 Hala tam bir sonuca varamadım arkadaşlar. Monstera daha yakınım sizce + ları ve -leri neler olur?
  2. A

ASUS Vivobook vs Monster Huma

25000 civarı
  3. A

ASUS Vivobook vs Monster Huma

Merhaba, aşağıda bağlantılarını bıraktığım laptoplar arasından sizce hangisi? Minimal yapı, pil ve performans benim için önemli kriterler. Premium görüntüde bir o kadar önemli. Asus Vivobook Pro 14 Asus Vivobook 15 Monster Huma H4 V5.2.10
  4. A

Appledan uzak durmamın bir diğer nedeni de her uygulamanın ücretsiz olması ve crack kurulamaması (sadece okuduklarım ne kadar doğru bilmiyorum) Mesela adobe uygulamalarının crack hallerini kullanabilir miyim? Birde Pozitif teknoloji güvenilir midir...
  5. A

Macbooklarda fazladan ram slotu var mı? Eğer var ise şimdilik 8 alıp ilerleyen dönemde kendim ram taksam. Çünkü 16 ram hali gerçekten fiyatı aşırı arttırıyor.
  6. A

Maalesef bütçeyi aşamıyorum. Zaten ram ve depolamadan dolayı Monster ile arasında kaldım. Web geliştiricisi olduğum için çok fazla chrome sekmesi ve visual studio code penceresi açacağım ram yetersiz gelebilir.
  7. A

https://www.pttavm.com/macbook-air-mgn93tu-a-apple-m1-8-gb-256-gb-ssd-133-gumus-p-144668011?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.24.7...
Geri