Arama sonuçları: *

• Users: ErdemCanq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ErdemCanq

Pre-workout bağımlılığı

Haklısın :D ama normal günlerde sabah kalktığımda da içiyorum sürekli
  2. ErdemCanq

Pre-workout bağımlılığı

Normalde sadece antreman dan 15 dakika önce içip spor yaparım ama gün aşırı kullanmaya başladım ne zaman yorulduğumu hissetsem veya enerjimin tükendiğini hissetsem spor harici zamanlarda da kullanıyorum ve bazen ölçekleri artırıp kendimi durduramıyorum bunun önüne nasıl geçilebilirim?
  3. ErdemCanq

Haç işareti olan tişört giymek

Günah mı değil mi o tartışmaya giremem ucu baya açık fakat bildiğim sakıncalı olması
  4. ErdemCanq

Discord %64 İşlemci kullanım?

kankam biraz realist olalım zayıf bir işlemci bence (kendi kararım)
  5. ErdemCanq

Discord %64 İşlemci kullanım?

11400f kullanırken bazı programlarda işlemci kullanımı benimde çok fazla oluyordu 13400f e geçince sorun ortadan kalktı ama net cevabını bende bulamadım
  6. ErdemCanq

PC açılırken çok fazla bekliyorum

sata ssd mi kullanıyorsun yoksa m.2 ssd mi?
  7. ErdemCanq

Bu dövmenin anlamı nedir bunu bulmaya çalışıyorum bulamadım

Çince jack dövmesi diye arattığında benzerleri çıkıyor
  8. ErdemCanq

boş

20 li yaşlarımdayım bende de dökülüyor ama stress ten değil genetik bizde sen yinede çok kafaya takma
  9. ErdemCanq

Bekir Develi'den Starbucks Protestosu

Bir insanın özgürlüğü, bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter.
  10. ErdemCanq

🇹🇷 ATAMIZI SAYGIYLA ANIYORUZ 🇹🇷

O7 O7 O7
  11. ErdemCanq

Askerlik yoklama mesajı

Kankam o zaman bildiğim kadarıyla en fazla 2 sene ertelebiliyorsun tecil ettirmek istiyorum diye gidiyorsun mazaret sunmak gerekirse sınavlara hazırlanıyom dersin 2-3 sene tecil ediyorlar
  12. ErdemCanq

Doğu Türkistan neden gündemde yok

Bu mesele çinin Sincan Uygur Özerk Bölgesi olarak adlandırdığı bölgedir tarihçesi biraz eski çinin savaş kurallarını ihlal edip çiğnediğini tekrar görebileceğin seviyede ordaki Türk kardeşlerimiz kısırlaştırıyor kadınlar tec*vüz e uğruyor ve denek olarak kullanılıyor en başlıca sebebi çin bir...
  13. ErdemCanq

Askerlik yoklama mesajı

Bildiğim kadarıyla en yakın şubeye giderek üni okuduğunu ve örnek veriyorum okuduğun okulun öğrencisi olduğunu gösteren öğrenci belgen ile erteletme istemelisiniz.
  14. ErdemCanq

İsrail Ürünlerini Neden Boykot Ediyorum -İnsan Hakları ve Adalet İçin Bir Duruş

Kesinlikle buna katılıyorum filistini sevmem zira israil i de fakat masum katliamının önüne geçilmeli ve israil kafasına estiği gibi bir bölgeye bomba atamaz 1699360991 Değerli yorumun için sağol ama arz talep i biraz araştırmanı tavsye ederim
  15. ErdemCanq

boş

Genel olarak bu kadar ince düşünüyorsan benim gibi 20 yaşında kel kalırsın knk
  16. ErdemCanq

Üsttekinin profil fotoğrafıyla dalga geçin!

abdullah abinin resmi var dalga geçersem ban yerim :D
Geri